VALBORG!

Hola!

Dagen har gått fort, fullt upp hela dagen =) Först skolan, sen hem och städa också innan vi gick till farmor&farfar. Vi åt grillat mums :) Sen gick vi ner till brasan i Västerhaninge för att sen skulle jag cykla vidare hem till Josefin ;) Josefin och Julia mötte mig och vi cyklade sen till Josefin, nu har vi ätit grillad korv och suttit vid brasan här på Josefins gård. Just nu sitter jag i Josefins säng och ska läsa lite bloggar. Dina, Josefins hund ska ha valpar typ inatt så jag och Josefin ska vila lite nu kanske får vara uppe inatt sen =) Nu ska jag vara lite social.

Pussen ♥


FRIDAY!

Hello sunshines!

Sitter nu i skolan, arbetar om Finlands och Sveriges skolor. Slutar halv tre, ska hem och fixa mig för kvällen då. Bloggar när jag är hemma =)

Puss ♥


ENDAST 2 HELA DAGAR KVAR!

Hejhej, har tittat på Bella&Tyra show och ska nu bege mig in i duschen. Sen väntar sängen =)

Sweet dreams ♥



MÅNDAG&TISDAG&ONSDAG&TORSDAGENS OUTFIT!



♥ Leggings - Vero Moda
♥ Linne - ?
♥ "Tröja" - JC



♥ Leggings - Gina Tricot
♥ Linne - Gina Tricot
♥ Väst - Gina Tricot



♥ Leggings - Cubus
♥ Linne - Gina Tricot
♥ Cardigan - Gina Tricot



♥ Linne - Gina Tricot
♥ Tröja - Gina Tricot
♥ Jeans - Cheap Monday



Home!

Hola amigos!

Var hos tandläkaren idag, ska dra ut en mjölktand på tisdag. Aja, har ju min födelsedag på söndag så har något att längta till innan ;) Nu har jag fått i mig mat och ska börja plugga. Bloggar senare.

Puss ♥


PLUGG...

Hejhej, jag longerade Chiffon sen gick jag hem till Josefin ♥

Nu har jag bara läst bloggar och ska nu plugga. Lägger in alla bilder + outfits imorgon istället.

Är trött på människor som bryr sig för mycket, sköt dig själv och skit i andra!



Du gör mig alltid glad ♥


EN HÄRLIG DAG I STOCKHOLM STAD!

Haha, jag gillar den rubriken!

Idag gick jag i skolan till tio över tio sen åkte klassen in till stan. Vi skulle äta och gå på bio, men det fanns ingen vi tjejer ville se så vi shoppade istället ;) Jag, Hanna och Amanda shoppade tillsammans med Jack och Viktor som gick bakom och klagade =) Jag handlade lite stuff´s som kommer ut på bloggen ikväll. Vi mötte Amir (gayloggen), Paow och Stefan( paradise hotel). Så det blev en liten kändis dag, haha ;) Kom hem runt tre och nu ska jag plugga sen bär det av till stallet. Ska gå en promenad med älsklingen ♥ Nu måste jag sätta fart, måndagen& tisdagens & onsdagen outfiter kommer också ut på bloggen ikväll :)

Puss ♥




GODNATT!

Nu har jag tittat på Desperate Housewives och nu väntar sängen, ska lägga mig och läsa.

Puss ♥



Madde, lämna usb- minnet i mitt skåp till på fredag! ♥


GRATTIS LINDA ♥

Idag fyller min vän Linda 31 år, jag har känt henne i cirka sju år och dem åren har blivit bra =) Hon är snäll, glad och omtänksam ♥




Många roliga minnen med dig ♥


15 BAST PÅ SÖNDAG!

Hello, shit jag fyller 15 på söndag. Haha, kände som jag nyss blev fjorton men alltså ett år sedan. Jaja, ingen åldersnojja än så länge iaf :P Träningen gick bra, sitter just nu och pluggar. Har gjort två sidor matte på en halvtimme och ska plugga so och engelska nu till nio. Sen är det Desperate Housewives! ♥


TRÄNING!

Hello sunshines!

Jag hann inte blogga igår, efter skolan stack jag iväg direkt till matchen. Vi förlorade med 3-2 och domarn var inte den bästa. Mer får vi inte säga, nu sitter jag och läser lite bloggar men börjar få lite bråttom till träningen. Den börjar 16.50 och jag ska cykla ;) Men bloggar när jag kommer hem, ska berätta om morgondagen då också! ♥



Imorgon åker denna plutt till Barcelona ♥


MATCH MOT SKOGÅS!

Imorgon har jag match mot Skogås och både jag och Carin är taggade! Har samling tidigt så vet inte om jag hinner blogga efter skolan, men hoppas det ♥


Godnatt ♥


MY WEEK!

Måndag - skola / MATCH!
Tisdag -  skola / plugga
Onsdag - bio med klassen
Torsdag - skola / träning
Fredag - vara med Josefin?
Lördag - fira mig hos mormor på kvällen
Söndag - fira mig


LÅNG - INLÄGG!

Hola amigos!

Om du inte orkar läsa lååångt så behöver du inte börja läsa nu haha =)

I fredags sov jag hos Josefin, vi tog det bara lugnt och njöt av att det var helg som nu är över -.- Igår gick vi upp vid halv nio och klädde på oss sen cyklade vi direkt till Linda. Ridskolan började klockan nio. Jag och Josefin tog upp hästarna och sen startade dagen. Vi fixade morgon och Linda hade ridskolan. Efter ridskolan åkte Linda, Zarah och Emma på ponnyridning, ett barnkalas i Västerhaninge. Jag och Josefin motionerade först Chiffon och Springfield. Först cyklade vi med dem till Josefins volt, där longerade vi och tränade dem. Sen cyklade vi tillbaka till Linda, då hämtade vi Fizz och Ulf och gjorde samma saker med dem. När vi kom tillbaka hämtade jag Musse och Josefin gick hem till sitt stall och fixade Chamsiin. Vi red tillsammans på Josefins volt och det gick jätte bra, Musse var mycket vaken och lyssnade till 99 % =) Sen fixade vi kväll i stallet och sen kom pappsen och hämtade mig och Zarah. När vi kom hem tog jag ut kaninen, Zarah hoppade med henne och jag tog kort. Kommer nog ut i veckan. Sen åt vi middag grillat, sen cyklade jag till Josefin. Väldigt trött i benen var jag! Och när jag kom fram cyklade vi vidare ner till Tungelsta och handlade nötter och en honungsmelon, mums så gott det var! Det blir en bildbomb i veckan! Vi gick och la oss efter att vi tittat på Sune haha, animerad eller vad den är ;) Sen gick vi och soooooov. Sov väldigt bra inatt =) Vi gick upp runt nio och åt frukost ute på altanen i den härliga värmen! Sen stack jag till stall Ministars och Josefin till stall Mulen, jag fixade morgon i stallet och Josefin fixade på Mulen. Sen möttes vi vid Josefins volt och red inne barbacka, Musse var lika duktig idag och han fick även jobba lite. Sen red vi ut på dem skrittade nästan hela vägen, jätte mysigt i solen!  När jag kom tillbaka longerade jag Chiffon sen mockade lite på volten. Sen började jag mocka i Chiffons box men hann inte med allt innan Erika plockade upp mig. Vi mockade i hennes stall sen hämtade vi hästarna. Vi red vid Årsta golfbana och ALLA tittade på oss när vi kom i full fart på allén, haha vi skrattade så vi hade tårar i ögonen och dem flög iväg av farten! Haha, det skvätte grus och Lettir bockade = rolig ridtur! Det var full fart på allén men sen behärskade vi oss, haha :P När vi kom tillbaka mockade vi lite i Lettirs hage sen väntade vi på Erikas mamma. Hon hämtade oss och körde mig till stall Ministars, jag hämtade min cykel och cyklade hem till Josefin. Mamma och pappa kom och hämtade mig så åkte vi till mormor och åt underbart god mat! När vi kom hem tog jag ut kaninen på tomten så att hon fick röra lite på sig efter vintern. Nu ska hon bli smal och smäcker, haha =) Nu ska jag gå ut och natta kaninen sen borsta gaddarna och hoppa i säng. Imorgon har jag sovmorgon till 9.50 skööönt!

Puss ♥


HOS JOSEFIN ♥

Hello ♥

Nu sitter jag hos Josefin, efter skolan gick jag hem och bytte om sen skjutsade mamma mig till stallet. Linda och några fikade och sen pratade vi lite. Sen fick Chiffon springa av sig på volten och sen skrittade vi av ut =) Åkte hem tidigt och duschade och åt middag. Sen åkte vi till min farbror och firade honom och Malin, vi fikade gott och de öppnade presenter ;) Sen bytte jag om och cyklade vidare till Josefin. Nu har vi fixat iordning i Josefins stall och nu vet jag inte vad vi ska göra :) Imorgon ska vi vara i stallet klockan nio till ridskolan, vet inte vad vi hittar på under dagen. Nu ska jag vara lite social =) Säger godnatt nu.

Sweet dreams ♥


DUSCHA!

Åh, Andra Avenyn är så spännande! Ska hoppa in i duschen nu sen väntar sängen. Imorgon blir det skola sen stallet, ska iväg på kvällen så det blir bara till stallet och ta en promenad med älsklingen ♥



Det har varit många besök på Ulltuna och Strömsholm...


HOOOOOME!

Nu är jag hemma efter en lång och skön träning, det känns väldigt bra efter man har tränat faktiskt! Men nu ska jag ta några skorpor och en stooor mugg te och mysa framför datan, ska se på Andra Avenyn!

Diego är dålig igen, det var fullt på Uppsala så de kanske får åka ända till Strömsholm, stackars gubben! ♥



♥ Krya på dig gubben ♥


TJOOOOOO!

Tjobrä!

Haha, nu har jag lagat mat. Ska byta om nu sen sticker jag på träning i det här härliga vädret! Bloggar när jag kommer hem för har inget att plugga idag! :D Härligt =)

Puss ♥


VAD TYCKER DU?

Hola guapas!

Vad tycker ni att jag ska blogga om? Ska jag lägga ut mer bilder, berätta något eller vad tycker ni? =) Kommentera och säg vad ni tycker! ♥

Nu ska jag äta middag, bloggar sen.



Erika och Flipi ♥


IN SCHOOL!

Hola amigos!

Nu sitter jag i skolan, har so  men ska skriva ut min teknik uppgift. Jag slutar halv fyra, bloggar när jag kommer hem =)


IMORGON ÄR DET TORSDAG!

Imorgon är det redan torsdag, vad skönt! Imorgon har jag träning också =) Nu har jag pluggat klart, riktigt skönt! Har somsagt ett prov, en inlämning och ett läxförhör imorgon. Så ska hoppa i säng nu så att jag är pigg imorgon! Hoppas även på solsken då också! Imorgon ska jag blogga bättre!

Sweet dreams ♥


MIN ÄLSKLING ÄR HEMMA I SIN BOX! ♥

Hola amigos ♥

Gick upp tidigt imorse för att ta bussen till Madelene, tog bussen som gick 8.44 och en timme senare var jag i Norrby =) Madde hämtade mig vid busshållsplatsen för jag hade ingen aning om vart jag var,  men när jag kom lite längre fram såg jag vart jag var. Vi satte oss vid datan och kikade runt efter lite hästar också sen kom Linda runt elva, vi kopplade på släpet sen åkte vi till Uppsala och hämtade hem min älskling Chiffon! Hon var jätte pigg och mycket smalare, hade gått ner tio kilo sen i måndags! Sen åkte vi hem, hade en rolig bilresa tillbaka... Haha :) När vi kom tillbaka var det ridskola, pappa kom och hämtade mig så jag var hemma vid kvart i fem. Nu har jag duschat och läst bloggar. Nu står plugga på schemat! Bloggar senare.

Puss ♥




SWEET DREAMS ♥

Nu ska jag borsta gaddarna sen hoppa i säng ♥



Här är lite av dagens outfit =)


BILDBOMB!




















DESPERATE HOUSEWIVES!

Nu har jag pluggat klart! Känns jätte skönt, nu ska jag titta på DH och efter det laddar jag upp massor med bilder här på bloggen! =) Det här är mitt 100:e inlägg!


B&J CAFÉ!

Hello sunshines!

Efter skolan åkte vi in till stan och handlade glass på B&J, Carin och Sofia handlade mjukglass någon annanstans och sen satte vi oss i Kungsträdgården och njöt i solen! Det var jätte mysigt, vi tog många bilder. Lägger ut massor med bilder ikväll =) Sen shoppade vi lite, jag fick bara med mig  en ring. Nu är jag trött, hungrig och har ont i huvudet! Har träning snart, men jag ska ta en huvudvärkstablett sen lägga mig och vila. Inte kul! Ikväll blir det massor med plugg också :( Bloggar senare.


DAGENS INNE / UTE!

Inne: 

 

Ute:
Ignorera mitt ansikte! haha







Jacka  - HM
Skjorta - Gina Tricot
Linne - Gina Tricot
Jeans - Cheap Monday
Armband - Gina Tricot
Skärp - Monki
Converse


UPDATE!

Gud så skönt att bada! Ansiktsmasken fick jag av mamma i påsk och den var jätte bra! När man smetar in den så blir den varm, den var jätte häftig så några sånna ska jag önska mig när jag fyller då! =) Nu ska jag fixa en kopp te och sen fortsätta plugga, läste lite i badet också. Usch är trött på skolan nu men snart är det lov! Ska behålla mina betyg eftersom några har blivit bättre den här terminen! :D Nu måste jag sätta fart! ♥


BAAAAADA!

Nu har jag precis ätit middag, ska hoppa ner i badet och ta ansiktsmask och hårinpackning. Ikväll ska jag måla naglarna :) Bloggar när jag kommit upp :)


MONDAY!

Hello, skoldagen gick fort slutade klockan tre och cyklade då till Ica och handlade tuggummi, haha sen hem. Satte mig ute i solen och läste biologi och åt mellis =) Härligt väder! Nu ska jag göra mig en sallad, pastasallad med qourn och annat, mums =) Bloggar efter middagen med outfit osv. ♥



Vi gillar glass så imorgon ska vi in till Kungsan och käka glass!




IN SCHOOOL!

Hello sunshines!

Nu har jag precis haft idrott och har nu spanska, efter skolan ska jag bara hem och plugga, träna och titta på Andra Avenyn =) Imorgon blir det stan efter skolan med Sofia, Olivia, Carin och Evelina, äta glass och shoppa lite :) Nu måste jag plugga spanska glosor. Bloggar när jag kommer hem. ♥




 

 


PLUGGAPLUGGAPLUGGA ELIN!

Hejhej, nu har jag skrivit mer på tekniken och ska skriva lite so sen hoppa i säng och läsa biologi! Sen ska jag sussa sött =)

Sweet dreams ♥



Åskmoln och solstråle ;)


VECKA 16!

Måndag: Skola / plugga
             Tisdag: Skola till tolv / kanske stan / träning / plugga
Onsdag: Stallet / plugga
Torsdag: Skola / träning
Fredag: Skola / ?
Lördag: ?
Söndag: ?


SÖNDAG!

Hola amigos!

Gårdagen blev riktigt lyckad! Hade kul hela dagen lång! =) Gjorde det jag älskar att göra mest på en dag! Spela fotboll och rida :) Idag åkte jag till stallet vid tio, fixade morgon sen kom Madde och A-c, då hämtade vi hästarna och sen red vi ut. Det var jätte kul, vi skrattade och tog det lugnt medans vi njöt :D Hästarna var pigga men de lyssnade bra. När vi kom tillbaka mockade vi ut en halv box, det var jätte tungt men jag A-c och Madde kämpade på bra! Några små tjejer körde skottkärror och vi lastade på ;) Sen blev allt bara kaos, jag och A-c stod själva kvar med en halv mockad box. Så vi krattade upp överallt och gick sedan ut i hagen för att ta av Buster sitt täcke, men då går vi fram till Sunshine, för hon hade legat mycket under dagen och när hon kom upp stod hon inte på ena benet så vi ställde in henne i en box och hon hade jätte ont stackaren! Hon var svullen och nu står hon inne och tar det lugnt =) Wermount, Madelenes häst fick kolik under dagen, så hoppas det går bra med allt nu ♥ Nu ska jag ladda in massor med bilder på datan och sen lyssna på musik samtidigt som jag pluggar. Har en inlämning och ett prov i veckan ;)

Pussen ♥


MASSOR MED BILDER!

Hejsanhejsan!

Matchen gick inge bra, vi förlorade. Åkte hem direkt och duschade  för att sen åka till Erika :) Vi åkte moppe till hennes stall och där red vi en mysig tur ute i skogen, jag på Lettir och hon på Flipi =) När vi var klara runt åtta åkte vi moppe hem igen, det blåste som fasiken men vi kom hem välbehållna. Vi åt god mat, grillat och sen satt vi vid datan till halv elva och sen skjutsade Erika hem mig :) Nu ska jag hoppa i säng och titta på bilderna från dagen och kanske lite gamla bilder. Imorgon ska jag till stallet, tar med kameran då med. Så imorgon kväll kommer mycket med bilder! :D

Puss ♥



Ska pussa på älsklingen imorgon! ♥


MATCH!

Nu har jag precis ätit lunch och ska nu byta om, har samling 13.00. När jag kommer hem ska jag duscha och sen åker jag direkt till Erika, vi ska ut och rida så kameran hänger med! =) Kvällen spenaderas även hemma hos Erika ♥



Gotland 2007 ♥


SATURDAY!

Godmorgon!

lördagen har bara börjat och den har börjat bra! Har ätit frukost med familjen men nu ligger jag i sängen igen, ska gå upp nu och fixa lite grejjer innan jag drar på match runt ett =) Kommer att blogga innan, ni kan  få se min fina fotbolls outfit haha :) Nu ska jag ta ut kaninen på tomten.

Cya ♥


ANDRA AVENYN!

Nu ska jag hoppa i säng och titta på Andra Avenyn! Det kanske blir en glass också, om vi har någon god hemma:)

Sweet dreams ♥


TAGGAD!

Hola amigos!

Idag stack jag till stallet efter skolan med Madde och A-c, vi red först på volten och sedan red vi ut. Vi hade väldigt roligt, vi skulle försöka gå en tur i skogen där vi alltid red när vi var små. Men träd hade ramlat ner också, men vi kom fram iaf! Jag red Musse, en islänning och han är underbar! Han är pigg och alltid glad, haha =) Imorgon har jag match mot Tungelsta, är taggad :)

Puss ♥


DAGENS OUTFIT!

Nu har jag precis tittat på Andra Avenyn, ligger två och ett halvt program efter! Nu ska jag straxt hoppa i säng.

Sweet dreams ♥



Tröja - HM
Leggings - HM
Kjol - Gina
Ringar - Gina
Armband - ?


TROPICAL FRUIT TEA!

Tropical tea är godast! Den har den fräshaste smaken av dem alla, nu sitter jag och dricker te och pluggar. Ska plugga biologi nu till kvart i nio, sen ska jag se på tv och efter det väntar sängen! Bloggar lite senare, visst har jag bloggat mycket idag? =)





Haha, ett minne för livet!


FÖRE OCH EFTER!

Vi ska bygga om våran altan här hemma nu, pappa ska börja riva den i helgen! Jag tänkte gå ut och ta en bild på den nu och så får ni se en före& en efter bild när den är klar! Nu ska jag plugga.


BILDBOMB!










Haha, jag gillar verkligen den sista bilden! ;)


IMORGON ÄR DET FREDAG!

Har tagit massor med bilder, ska lägga in alla på datan sen kommer dem ut här =) Bloggar snart :)


SKOLAN

Hola amigos!

Nu har jag svenska, ska skriva upp vad jag ska säga på mitt föredrag som jag ska ha för hela klassen. Slutar halv fyra, solen skiner och då blir outfit bilden ute! Haha, sitter i datasalen med persiennern uppdragen och snart öppet fönster. Älskar solen! Nu måste jag fortsätta.

Puss ♥


SWEET DREAMS ♥

Nu ska jag straxt hoppa i säng, ska blogga mycket imorgon! ♥

Godnatt ♥



Fun City i sommras!


INGEN DAGENS OUTFIT...

Tjeeenare!

Jag glömde att ta bilder på "dagens outfit" idag, jag hoppade in i duschen direkt efter middagen för jag känner mig så ofräsh efter en lång skoldag och då glömde jag det "/ Men imorgon kommer det många bilder! Imorgon har jag ingen träning så ska plugga och blogga massor! Har inte så mycket kvar på tekniken och imorgon är det en vecka kvar, ska plugga engelska nu sen lägga mig i sängen och läsa no :) Imorgon hoppas jag på solsken hela dagen! Då ska jag ta bilder ute, annars blir dem tråkigare och inne! Nästa vecka har jag det skönt, på måndag har vi sovmorgon till 9.50, tisdag har vi halvdag, slutar 12 och på onsdag har jag studiedag och är ledig! Ska bara ta det lugnt då, har prov på torsdag så det lär väl bli lite plugg , jag ska ha mvg i biologin! Det är ju sexualkunskap, mycket lättare en molekyler och konstiga saker! Haha, nu ska jag få in några glosor i huvudet!

Puss&kram ♥



BRING ME BACK!



HALLOJ!

Hejhej solstrålar!

Gick i skolan till fyra och efter det cyklade jag, Olivia och Evelina hem till Olivia. Vi pluggade lite sexualkunskap, några frågor. Sen cyklade jag hem :) Nu sitter jag och dricker te och läser bloggar =) Ska plugga nu, men looooooooooooovar att blogga sen igen! Juste! Jag fyller ju år den andra maj! Femton bast! Haha, jag ska hitta på något riktigt kul då!  Några tips på vad jag ska önska mig?
Skulle bli väldigt glad! Vet inte vad jag ska önska mig :O Haha, BIG PROBLEM! Nu ska jag PLUGGA.

Aja, puss ♥




MOSSA TÖSEN hittar alltid på något kul!


TISDAG!

Hello sunshines!

Det är vååååååååår! Imorse skrev vi en uppsats, jag skrev mellan halv nio och halv elva. Det gick bra tycker jag, allting flöt liksom bara på! Haha, var förbi Ica på hemvägen och fick tillbaka min praolapp och pratade även med chefen ;) Ska på möte angående sommarjobb sen eftersom jag inte är 18 så måste mammsen vara med ;) Nu ska jag äta en glass, sen kanske skriva lite på tekniken och plugga spanska. Har träning mellan 19.50- 21.00 och sen är det Desperate Housewives! Kommer nog inte blogga efter träningen eftersom jag ska duscha efter det och ska sova tidigt!

Pussen ♥


SOLEN ÄR HÄR!

Hello sunshines!

Skoldagen gick fort, slutade klockan tre och cycklade direkt till Ica och tog fram min praolapp som min handledare inte hittade. Köpte en Piggelin och cycklade sedan vidare hem i solen! Nu har jag suttit ute en stund i solen och tänkte blogga och sen titta runt på HM, Ginas och andras hemsidor och se om jag hittar något. Drar till Handen med mamma lite senare ;)

Puss ♥



Mums


SWEET DREAMS ♥

Hola ♥

Har tittat på Wipeout, läst bloggar och pluggat lite teknik :) Jag vet inte när teknik uppgiften ska vara inne men jag vill vara på säkra sidan så har inte så mycket kvar! Nu ska jag fixa iordning lite saker, kanske skriva lite mer teknik och gå ut till kaninen också, bädda sängen och packa idrottskläder! Det blir bara mer och mer, bäst att börja nu! Imorgon börjar jag 9.50 skööönt! Slutar tidigt, ska hem och fixa här hemma då! Imorgon kommer massor med bilder från lovet också!

Pussen ♥



Många blommor som skulle planteras!


SÖNDAG!

Hejhej, bloggade inte före mormor. Jag storstädade i friggan! Haha, vi åt god mat hos mormor och kom hem för en stund sen. Ska titta på Wipeout nu.


Puss


SUNSHINE!

Hello sunshines!

Just nu känner jag för att sitta i stan på en uteservering i mina solglasögon med en  glass i handen! Haha, men det gör jag inte. Jag sitter hemma med en handduk på huvudet och ska straxt fika ute i solen! Det är en underbar dag och jag har spenderat dagen ute! Vaknade vid halv nio imorse hos Josefin, försökte väcka henne sen gick vi upp vid nio. Åt frukost och sen begav vi oss till stallet, jag tömmkörde älsklingen och Josefin gick med Mercan! Vi hade en mysig tur i skogen. Nu ska jag fika och plugga teknik! Söndagsmiddag hos mormor ikväll, men bloggar innan =)

Puss ♥


MÄSTAREN PÅ ATT PLANTERA BLOMMOR ÄR HÄR!

Hola amigos!

Igår var jag i stallet hela dagen så jag hann inte blogga, orkade inte på kvällen. Imorse klockan nio började laget plantera blommor i Länna. Det är en kall och rå dag! Det är jätte kallt ute, vart är solen? Aja, nu är jag hemma och ska börja plugga. Ikväll cyklar jag hem till Josefin och bara tar det lugnt. Imorgon ska vi bara slappa, titta på film och fixa i hennes stall. Ska också tömmköra Chiffon! Ska även göra det ikväll. Men nu ska jag plugga, bloggar snart igen.

Puss ♥


TORSDAG!

Hello!

Vi kom trea på cupen och jag har haft en rolig dag, tittar nu på Sveriges värsta bilförare och sen ska jag duscha. Ska till stallet en stund imorgon med Alexander, men ska hem tidigt och skriva klart teknik uppgiften och blogga!

Puss ♥


TAGGAD!

Usch vad jag är dålig på att plugga! Har sagt nästan hela veckan att jag ska plugga men jag orkar inte, har man lov så har man! Aja, måste fixa mat till imorgon och packa ner saker som ska med! Carin och Monika plockar upp mig imorgon så jag slipper åka buss! Sen åker vi till dem andra i Torvalla och möter alla som jag också tror är taggade! Ska bli riktigt kul imorgon! Nu ska jag fixa klart allt för måste ligga i säng tidigt!

Pussokram ♥



Vi - Mickis + en massa fler! Haha.


CUP IMORGON!

Hola amigos!

Dagen har spenderats i stallet, vaknade upp hos Josefin. Vi gjorde oss iordning och tog ut hennes hästar, sen gick vi till Linda. Det var hopptävling för kolla barnen, de är ju bara sex stycken så det gick ganska fort! Innan lunch gick jag, Josefin, Denise och A-c på en promenad med Chiffon, Springfield, Hollywood och Mary- doll. Det gick väldigt bra! Chiffon har blivit jätte duktig nu! =) Imorgon är det cup, samling 9.30. Sen kommer dagen att gå fort! Vi har flera matcher under dagen, det ska bli härligt att spela match igen! Jag längtar till imorgon, problemet är att jag nog inte kommer att somna så lätt ikväll eftersom jag förmodlingen kommer vara så taggad! Nu måste jag fixa mat till imorgon, bloggar senare.

Pussen ♥



Så söt med ditt lilla hjärta i pannan!


JoSeFiN ♥

Nu har jag ätit, ska packa väskan sen cykla till Josefin!

Pussokram ♥



Vad drömmer du om? Haha.


MIDDAG!

Hejhej, jag är trött! Aja, jag behöver bara maaaaat =) Usch vad dålig jag är på att blogga när det är lov!  Men jag måste njuta av min ledighet, vill blogga men är typ aldrig hemma på loven ;) Idag har jag varit i stallet, har rört mycket på mig, vi gick mulstarundan också :) Nu ska jag äta mat, sen packa lite kläder sen cykla till Josefin ♥

Pussen ♥


PÅSKLOV DAG ETT!

Hola!

Jag var i stallet runt kvart över nio imorse, sen dess har dagen rullat på! Jag var i stallet till halv tolv då kom pappa och hämtade mig och Zarah. Vi gjorde oss iordning också och runt ett åkte vi till min gammelfarmor och firade henne, 90 år! =) Vi åt smörgåstårta och bara hade det trevligt. När vi kom hem var jag jätte trött, tog ett bad och sen blev jag ännu tröttare :P Så har bara tagit det lugnt, tittat på tv också :) Nu ska jag försöka förstå våran teknik uppgift för den är lite knökig, haha ;) Imorgon blir det stallet, Erika kommer också!

Puss ♥



Sommar!


PÅSKLOV DAG ETT!

Hola!

Jag var i stallet runt kvart över nio imorse, sen dess har dagen rullat på! Jag var i stallet till halv tolv då kom pappa och hämtade mig och Zarah. Vi gjorde oss iordning också och runt ett åkte vi till min gammelfarmor och firade henne, 90 år! =) Vi åt smörgåstårta och bara hade det trevligt. När vi kom hem var jag jätte trött, tog ett bad och sen blev jag ännu tröttare :P Så har bara tagit det lugnt, tittat på tv också :) Nu ska jag försöka förstå våran teknik uppgift för den är lite knökig, haha ;) Imorgon blir det stallet, Erika kommer också!

Puss ♥



Sommar!


SÖNDAG!

Hola amigos!

Har inte hunnit blogga nu under påsk, men jag hoppas det blir bättre i veckan! Dagen har spenderats på Heron City och Ikea. Handlade lite nytt som ska stå i mitt fönster =) Har mycket godis hemma nu och imorgon måste jag ut och springa! Har ju cup på torsdag och nu under helgen har jag bara ätit onyttigheter tror jag! HaHa, nästan allt iaf! Nu är jag jätte trött, ska gå ut och mocka till kaninen sen hoppa i säng! Ska till stallet imorgon, från 9-11.30 sen ska jag hem och duscha, sen ska jag fira min gammelfarmor som fyller nittio år! Och efter det ska jag hem och:
städa rummet
plugga
springa
blogga

och bara ta det lugnt! Nu ska jag gå ut till kaninen, bloggar imorgon!

Puss ♥



Bild: Elin


LOV!

Hejhej, jag har inte hunnit blogga nu under påsk. Blir bättre i veckan!

Puss ♥


PÅSKLOV!

Hejhej, dagen har varit fullspäckad. Har iaf haft jätte kul! Har varit på Pizza Hut med Josefins familj och ätit middag =) Hinner inte blogga mer, ska färga Josefins hår nu :) Imorgon ska jag vara med Josefin och vi ska vara i stallet, jag, Josefin, Linda och Madelene ska rida ut på en mysig tur i skogen! :)

Puss ♥



Älskling vilar i solen ♥


RSS 2.0