SUNDAY!

Hola!

Dagen har gått väldigt fort, har varit i Kungsträdgården på ponnyridning. Vi fastnade i en "vall" på vägen dit, en traktor fick hjälpa oss upp :) Sen fick vi köra i 40/50 på motorvägen, så det tog sin lilla tid att komma in!  Men sen gick det bra, åt smörgåstårta till lunch, tog med till Linda också så det blev braaa ;) Nu ska jag hoppa i säng och titta på Globen Horse Show på TV! Bloggar bättre imorgon!

Pussen


PICS FRÅN GLOBEN DEL 1!









Avslutar med snyggaste bilden! ♥


SATURDAY ♥

Tjaa♥

Igår var jag och stallgänget på Globen Horse Show! Det var mysigt att göra något allihopa förutom stallet! ♥ Pappsen kom och hämtade V-h gänget så var hemma runt tolv. Imorse tog jag lite sovmorgon och gick upp kvart i tio, har bara varit hemma och fixat under dagen. Jag och syster har fotat lite också, ska lägga in dem på datan nu. Får gäster runt fem, så måste plugga lite hemkunskap, matte och so nu! Håll utkik för snart kommer bilderna♥

Puss ♥


SOV SÖTT ♥

Nu ska jag sova, hörs imorgon.  Bloggar när jag kommer hem ♥


MÄNNISKOR ÄNDRAS...

Jag har nog aldrig förstått hur människor kan ändras på så kort tid. Från att vara "normal" till att bli dum i huvudet... Antingen så finns man där och hjälper till eller så kan man bara försvinna. Många människor spelar, de ler, men inte inombords. Du är falsk som gör så, tycker synd om dig som inte förstår hur du sårar folk...


TIO TIMMAR I SKOLAN...♥

Roligare saker kan man ju ha för sig, men nu är allting klart och det känns jävligt bra! Redovisning har jag övat på några gånger, men ska kolla igenom mina delar också några gånger till. Sen ska jag väl gå igenom no:n, glömde matte boken i skolan, men hoppas att jag kan allt! Det är ju bara g-delen. Ska hoppa i säng tidigt idag också. Just nu är bloggen jätte tråkig, jag vet. Den ska bli bättre, men det är lite mycket i skolan just nu och hinner inte lägga in nya bilder. Blir bättre när jag får min nya kamera! ♥


ÄNTLIGEN KLAAAARA!

Tjaa, nu är vi äntligen klara. Det tar ungefär femton minuter att prata. Det känns bra! Men har varit i skolan sen 8.20 imorse, och det känns inte bra! Nu kommer pappa och hämtar mig, hem och äta mat med familjen. Mamma fyller ju år! ♥ Bloggar när jag har tid ikväll, har redovisningen imorgon och två prov...

Kisses and hugs ♥



smile


I DATASALEN...

Hejhej, vi har precis varit i centrum och handlat lite mellis. En vitamin well och naturgodis =) Nu ska jag skriva om Buddhismen, haha. Känns så normalt och sitta kvar i skolan och plugga ^^

Kraam


HÅÅÅÅL!

Haha, har hål just nu mellan lektionerna ;) Börjar 13.40 men vet inte om vi har någon lektion... Aja, ska arbeta om Buddhismen efter skolan, jag, Sofia och Carin har muntlig redovisning imorgon! Bloggar efter lektionerna :)

Puss


UPPEHÅLL :(

Nu har Desperate Housewives uppehåll i två veckor :( Kommer sakna det! Haha, nu ska jag borsta bissarna och hoppa i säng!

Sweet dreams


DESPERATE HOUSEWIVES ♥

Jaa, snart är det Desperate Housewives! Ska sätta mig i soffan och titta på DH med en kopp te. Har pluggat in spanska glosorna i huvudet nu, dem sitter för tillfället. Imorgon efter skolan har jag glömt bort dem. Haha, nej det hoppas jag inte. Har prov nästa vecka... Aja, nu ska jag läsa det sista i no:n sen blir det te och DH! Hinner inte lägga in dagens outfit nu, jag har rätt mycket att fixa i skolan nu. Har en so uppgift som ska in, no prov imorgon, matte prov på torsdag, so redovisning på torsdag, måste plugga hemkunskap i helgen, har en upg som ska in och spanska prov nästa vecka. Tror det var allt! Usch, det gäller att orka nu! :)

Nu: NO.

Kisses ♥


INTERNET KRÅNGLAR...

Tjoo, internet krånglar så kan inte blogga just nu. Sitter vid mammas dator nu, men får se hur det blir under kvällen :) Nu ska jag snart äta middag, puss.


TISDAG

Hejhej, det är snöstorm ute och jag ska gå hem! Kulkul. Ska hem och plugga. Rolig tisdag! Ska skriva om buddhismen och alla religioner, plugga no och matte. Bloggar när jag kommer hem.
Hoppas jag får kameran snart!

Puss


AVUNDSJUK...

Erika jag är så jävla avundsjuk på dig, bara så du vet det! ♥


BIGGEST LOSER SVERIGE!

Har på Biggest Loser i bakgrunden och shit vilken skillnad! Haha, ska plugga nu och det ska jag också! Inte bara säga det ;) No prov på onsdag och matteprov på torsdag, men känner mig ganska lugn ändå :) Nu ska jag kolla upp vad Rh- faktor är!

Puss


MÅÅNDAG!

Hola!

Jag orkar verkligen inte plugga, jag vet inte vart jag ska hitta styrkan till det. Är så trött på det! Aja, nu ska jag plugga ändå. Ska plugga no och lite annat. Halv åtta är det PH! Bloggar senare, har INGET att blogga om!

Vad vill ni jag ska blogga om?

PUSS


SMOOTHIE!

Hejhej, slutade för en timme sen men gick till Ica påvägen hem. Gjorde en hemkunskapsuppgift och gick sen hem =) Nu sitter jag och dricker en smoothie, inte det godaste man ätit men det funkar! Ska plugga också ikväll, halv åtta är det Paradise Hotel också! Haha, ska laga middag också till familjen. Aja, nu ska jag läsa bloggar. Hörs sen!


LUNCH

Hejhej, har precis haft svenska och nu är det lunch. Måste handla present till mamma idag eftersom hon fyller år på onsdag. Och på fredag är det horse show! Haha, onödigt inlägg. Nu ska jag gå och äta lunch!

Puss


VART ÄR ALLA KOMMENTARER? ♥

Tjoo, har pluggat liite no inte så mycket. Orkar faktiskt inte :) Jag har läsare, men inga kommentarer? Dem kanske kommer när jag har en roligare blogg? Haha, ska bli! Nää skoja, men hörrni kommentera lite va? :)
Nu ska jag hoppa i säng, sweet dreams ♥


JAG ÄR BÄST!

Haha, peppar mig själv. Iår är det jag som håller i lucia i stallet, det kommer bli grymt kul och grymt bra! Jag har många tankar, och saker som vi ska göra om. Ett smakprov är att vi får en kille med, Alex ska vara Staffan! Haha, det kommer bli braa! Nu ska jag leta efter texter på internet och sen platta håret. Ska fan fixa håret imorgon innan skolan! Wiho, det brukar bara hänga där och vara tråkigt men nu ska jag fixa det! Haha, sen blir det no och so plugg :( Tidig sängdags idag också... Hela veckan är planerad, och när jag får kameran kan ni ju tänka mig vad jag ska göööööra! Haha, puss. (Älskar mitt liv just nu, allting flyter på jävligt bra. Älskar det alltid, men just nu ett stort PLUS!) ♥



Bjuder på en bild från midsommar 2010 ♥




NIKON D5000 ♥

Snart är den här hemma hos mig!

Då lover jag att ni ska få massor med nya bilder! ♥


GYMNASIEGUIDEN...

Hejhej, idag är det söndag och imorgon skola... Usch och blää, orkar inte. Vill bara sova!
Imorse åkte jag till stallet, vi hade möte och jag ska hålla i luciaträningarna! Haha, är riktigt taggad på det. Måste sätta mig ner någon dag i veckan och planera det lite bara :) Nu ska jag tvätta golvet i mitt rum, sen bär det av hem till mormor och duschar och äter middag! När jag kommer hem ska jag plugga biologi, får se hur det blir med bloggfronten... Har tittat lite mer på gymnasieprogram, har hittat ett nytt nu som låter bra!

Ha en mysig söndagskväll, för det ska jag! Puss.


LÖRDAGSMYS!

Hola guapas!

Hela dagen har spenderats i stallet, innan jag åkte hem tog vi en tur ut i skogen. Allting gick jätte bra förutom en sak... Sara och Tyra gick omkull på vägen, menmen sånt som händer. Hon satt ju på henne i två minuter iaf! Haha, jag fick "panik" och satt och asgarvade, låångt efter ;) Nu ska jag ha lördagsmyyys här hemma, ska dippa (om grannen har gräddfil, för det hade inte vi!) och se på film med mammsen  och pappsen! Hörs sen.

Puuuuss


FREDAG!

Faan vad skönt med fredag! Sitter i datasalen och jobbar om Buddhismen... Gulliga Denise hämtar mig efter skolan, då blir det raka vägen moot stallet! Bloggar ikväll när jag kommer hem, kommer bara ha fredagsmys och chiiiilla! Haha.

 

Puss


TRÖTT.SE

Orkar inte, hörs imorgon. Fredag = nya krafter!

Puss


PROFILDAG...

Tjaa, har verkligen ingen tid nu för att blogga så det blir så mycket jag hinner! Imorgon har vi profildag, slutar runt två och därefter blir det en timme matte för min del. Min matte lärare är så snäll och sitter med mig en timme imorgon och en timme nästa vecka för att jag ska få mvg och inte vg+ hela tiden. Jag älskar när lärarna bryr sig och verkligen hjälper en! Sen blir det gärnet  ner till stallet, två ridgrupper igår, tre idag och tre imorgon! Wohoo, Elin goes busy! Var hos studievägledaren idag, det kändes bättre när jag kom där ifrån.. Jag tror att jag har hittat min inriktning och förmodligen gymnasium! Känns mycket bra =) Nu ska jag duscha och sen hoppa i säng, sovmorgon till nio imorgon, sköönt att få sova lite iaf!  ;)

Kisses and hugs



Ni plus Carin gör mina dagar ♥


SWEET DREAMS!

Hejhej, ridskolan gick bra =) Kom hem tjugo över åtta och åt då middag och sen dess har jag bara suttit vid datan. Nu ska jag strax hoppa i säng och läsa igenom biologin!

Puss


MARTES!

Hola!

Haha, martes är tisdag på spanska för er som inte vet ;) Nu har jag pluggat no i massor, haha nä men nu kan jag allt. Tror jag iaf :) Ska fixa iordning mig lite, sen måste jag rycka in i stallet. Måste ha ridskolan, tur att jag är frisk nu iaf! Hörs när jag kommer hem.

Puss ♥




GLOBEN HORSE SHOW!

Nästa fredag ska vi på Horse Show! Jag längtar så jävla mycket!




Har inga bra bilder från förra året, men iår får systemkameran hänga med. Måste ju fota Erika och Lettir som ska vara med!



Grattis sötnosar ♥








CIMON TOPP10!

Hello!

Har precis fått i mig lite lunch och har tittat lite på Cimon topp 10 :) Har äntligen skrivit klart min William Shakespeare! Så nu ska jag fortsätta plugga biologi och sen lite soooo ;)

Puss


SUNNY TUESDAY!

Hello sunshines!

Blev ingen bloggning igår, mådde inte så bra ;) Nu när jag sovit mår jag mycket bättre =) Har precis fått i mig lite yogurt och ska plugga lite nu, no prov imorgon och har lite annat att fixa också. Får se hur mycket jag orkar, kanske däckar i sängen om en timme... Haha, hörs om ett tag ♥




SÖNDAGS KVÄLL...

Så var det söndagskväll.... Aja, har pluggat lite också sen jag kom hem från f&f =) Nu ska jag fixa lite på hemsidan sen plugga ännu mer. Bloggar snart igen, har inget intressant att skriva om just nu så...
 

puss ;)


FARS DAG!

Tjaa, nu sitter jag hemma hos farmor och farfar. Har precis duschat och ska snart äta.
Jag och Josefin red ut, jag på Chamsiin och hon på Kravall. Det var mysigt i höstvädret! Rider på onsdag också.

Sen bakade vi, cupcakes. Får bilder kanske ikväll annars imorgon! Nu ska jag strax äta middag!

Puss, hörs när jag kommer heeem.


FRUKOOOOST!

Hejhej, gårdagen spenderades med Josefin och var hos min farbror och firade lillkussen :) Nu ska vi äta frukost och sen ska Josefin tömmköra en häst och jag gör något med Mercedez ;) Sen blir det bakning!

Cupcakes!

Hörs sen puusss!


GYMNASIE?

Tjaa, sitter och läser lite om inriktningar också. Det är svårt. Jag tror att jag vill bli egenföretagare, eller rätt säker. Men det är svårt, ska försöka välja egenföretagare, men en väldigt bred linje. Ifall man ångrar sig? Det vet man aldrig. Har ont i huvudet också, är trött... Ska hoppa i sängen nu, har möte med syven på onsdag och gymnasiemässa på fredag så det blir nog bra iaf =) Orkar inte tänka på det nu, godnatt.

Pussen


FRIIIIDAY ♥

Hola!

Idag efter skolan gick jag hem och bara tog det lugnt, hoppade i badet och badade över en timme! Riktigt skönt, hårinpackning så nu år håret bra ;) för en stund sen öppnade Alex presenter, fick leksaker, en tv och massor med annat :) Nu ska jag titta på Kenza&Tyra show och snart Idoool!

Puss


GRATTIS ÄLSKLING ♥

GRATTIS ALEXANDER♥
Idag fyller min älskade ögonsten år! Han fyller fyra år och nu ska jag fixa frukost på sängen till honom, sen får han öppna lite presenter! Hejhopp, hörs när jag kommer hem från the schoool! ;)

Ha en bra fredag för det ska jag ♥




Haha, skönaste bilden på dig som en liten plutt!

Love you ♥


GUBBEN I LÅDAN ♥

Tjaa, idag var det skola till tre. Gick till Västerhaninge centrum och handlade en present till Alex som fyller fyra år imorgon♥ Handlade även fars- dag present till pappsen :) När jag äntligen var klar i V-h gick jag till Ica och handlade lite mer till Alex, en stor chokladkaka och en bamsetidning ;) Haaha, han kommer nog bli glad. Frukost på sängen imorgon också. Ska strax hoppa i säng, om jag ska orkar upp och fixa frukost till honom imorgon =) När jag kom hem slog jag in presenter, sen slängde i mig mat och sen träning. Vi mötte ett killag i slutet. 0-0 Det blev vi nöjda med ;) Nu har jag duschat och pluggat LITE, orkar inte mer idag :) Nu ska jag hoppa i säng. Imorgon blir det skola sen hem och fira sötnosen! ♥ Kanske skulle till stallet på möte men har inte hört någon, så skiter i det! :)

Pussen ♥


GODMORGON!

Godmorgon!

Idag är det torsdag, slutar 15.15 och då blir det hem och plugga sen träning!
Bloggar när jag kommer hem :)
Ha en bra dag puss ♥


MORE READERS♥

Hola!

Kom igång jätte bra med pluggandet i so:n så nu kan jag bocka av lite på den, i helgen ska jag skriva klart Shakespeare och so, historia. Måste det, orkar inte tänka på dem 24/7. Aja, k? Haha ;) Jag lägger ut bilderna på  den tröjan jag fixade idag, imorgon istället. Ni får vänta lite till, ni ser den som outfit imorgon!
Nu ska jag duscha och sen soooova, ska läsa engelska också... Men det här kapitlet är iaf lite spännande!
Aja, slut babblat.

Sweet dreams ♥


KLADDMUFFINS ♥

Har bakat kladdmuffins till morgondagen, vi ska sälja dem i skolan under kvällen. Eller inte jag eftersom jag har sista fotbollsträningen. Dem blev riktigt fina, hade bråttom men bakade med kärlek ;) ♥


Paradise Hotel

Tjaa, ska titta på Paradise Hotel nu. Bloggare efter med lite bilder på en tröja som jag gjorde om idag!


SKA FAN BLI KOCK!

Jag gjorde middag till mig och mamma och ska fan bli kock! Haha, tog bilder på maten men kameran har inte lagt till dem? :O Aja, får fixa det en annan gång! Haha, nu ska jag plugga.

Hörs latero ♥


TISDAGENS

Hello, skulle lagt in dagens outfit tidigare men datorn började dampa så fick stänga av den ;)

Här är dagens:






Linne - Ellos
Leggings - Deep
Cardigan - Stadium
Smycken - Ur&Penn


SNÖSTORM!

Hejhej alla snömonstrar!

Idag skulle jag bloggat och pluggat innan skolan, men vaknade halv elva! :O Höll på att svimma när jag såg var klockan var haha, trodde jag skulle vakna typ halv nio. Men iaf, han bara fixa iordning mig och fixa lunch. Kycklingsallad, skitgod! Efter skolan, två lektionen spanska och so. Så gick jag till La Bella och mötte sötnosarna ;) Sen gick vi till Paus och dom handlade fikabröd och varm obo´y =) När vi kom till stallet satt vi bara och planerade showen och snackade om allt möjligt :) Kom hem runt sex och nu har jag tittat på Paradise Hotel och ätit, läst bloggar också. Nu måste jag plugga en halvtimme, sen är det Desperate Housewives!

Hörs latero!


SOVMORGON TILL 12.40!

Har pluggat och fixat hemsidan och nu pratar jag med Linda :) Imorgon har jag sovmorgon till 12.40, ska bli så skönt att sova uuut! kommer ändå att vakna när alla andra går upp menmen =) Kan ju sova vidare sen ;) Nu ska jag borsta bissarna och sen dejta kudden! Bloggar bättre imorgon med outfit också innan jag drar till skolan =)

Puss ♥


¿HOLA QUÉ TAL?

Estoy bien, sólo duelen el oído.

Haha, jag fick just en spark i ögat så väntar bara på blåklockan... Är svullen och det gör ont när jag blinkar. Blöder gör det också :( Ska titta på Paradise Hotel halv åtta och sen plugga, beror på ögat ;) Hörs lite senare.

Pussen


IN SCHOOL!

Tjaa, sitter i skolan nu. Har svenska, ska göra klart Shakespeare. Slutar 15.15, åker till stallet då på möte :) Efter svenskan har vi lunch, hoppas det är något gott! Aja, nu måste jag fortsätta....

Puss


GODNATT!

Tjaa, ska sova nu.

GODNATT :)


SKOLA IMORGON...

Imorgon börjar skolan igen, börjar 8.20 och slutar 15.15 kul! Eller inte, men har haft ett roligt och skönt lov. Har varit i stallet 8 av 9 dagar och idag har jag bara en lugn hemmadag med plugg också. Nu sitter jag hos mormor och ska äta middag. Bloggar när jag kommer hem :)



SOMMAR 2011 KOMMER ÄGA!


ÄCKLIGA NUDLAR!

Tänkte att jag inte hade ätit nudlar på ett tag så gjorde det till lunch, fyfan vad äckligt det är! Usch och bläää. Nu har jag pluggat lite allt möjligt och nu ska jag gå ut och städa ur Myzans burar sen går jag hem till mormor och badar!
Pussen



Såhär söt var Vanilj igår och är idag i Kungsträdgården med vingar!


SOLIG SÖNDAG!

Hello sunshines!

Har börjat morgonen med att hänga tvätt och städa rummet, fun! Nu ska jag plugga, fixa med lite bilder också. Runt tre går jag över till mormor och badar och bara tar det lugnt. Klockan fem kommer alla dit och firar lillebror och min morbror, en kväll med kusinvitaminen! Bloggar om en stund igen :)

Puss ♥



ÄR SÅ * TRÖTT!

Hola!

Är jätte trött! Bloggar imorgon och berättar om lovet :) Ville bara visa att jag lever :)

Pusshej


SVAR PÅ TAL...

Postat av: Josefin

Stolt fotograf :P

2010-10-29 @ 22:52:56

    Svar: Det kallas självutlösare annars, hahhahaha ;)

HÖSTLOV!

Hejhej, har varit i stallet idag hela dagen lång. Efter kollot gick jag till Josefin stall och red på Neptun. Blev en mysig tur i skogen. Sen åt vi middag också, sen fick jag skjutsa hem! Nu orkar jag inte blogga mer, imorgon ska jag soooooova!

Puss


RSS 2.0