SOMMARBLOGGPAUS!

Jag har knappt tid för bloggen nu och det är inte så kul med ett inlägg om dagen och ibland kan det ta flera dagar emellan. Därför tar jag en bloggpaus nu, kan vara veckor, dagar, timmar ;) När jag kommer tillbaka är jag TAGGAD!




MYYYS!

Hellooo!

Har verkligen inte tid för bloggen nu på sommarlovet, så bloggen är nästan dööööd. Iaf, gör så gott jag kan =) Igår var vi bara i stallet, solade, åt jordgubbar, melon och biggaråer och badade! Det var väääldigt myyyysigt, haha. En dag med chillande, wihoo! Haha ;) Idag var  jag i stallet halv nio och åkte hem för en timme sen ungefär. Badade i poolen, lastade hö och hjälpte till på kollot. Nu har jag precis ätit middag, ska ringa Josefin och prata liiiite med henne och sen drar jag till stallet och rider. Idag står hoppning på schemat! Jaaa, haha. Syster fotar med systemkameran så snart kommer bilderna ut hääär :)

P&K



Oförglömlig resa!


FRUKOST PÅ VERANDAN!

Godmorgon solstrålar!

Solen skiner och jag sitter ute med min familj på altanen och äter frukost! Ska straxt göra mig iordning och sen springer jag till stallet, blir nog ett bad direkt när jag kommer dit eftersom solen skiiiiner! Nu måste jag äta vidare=)

Ha en bra dag i solen, för det ska jag!

Puss


DAGEN EFTER!

Hola!

Gårdagen blev riktigt lyckad! Var med vänner på morgonen och släkten på dagen/ kvällen! Vi var på Häringe och jag dansade runt stången med Alex och Zarah =) Vi fikade och satt och solade och pratade lite sen åkte vi hem. Vi åt  middag hos farmor och farfar och kvällen spenderades även där. Jag kom 2:a i 7-kampen! WIHO! Pappa kom inte ens placerad det här året, som han alltid brukar! Iaf, kom i säng runt ett inatt. Imorse gick jag upp klockan sju och tog moppen hem till Josefin halv åtta, där åt vi frukost och gjorde iordning oss. Klockan tio var vi i stallet och fixade morgon, sen när de andra kom packade vi in allt i släpet och sen åkte vi, tog nästan 2& 1/2 timme dit :O På uppträdandet gick det bra förutom att Nessla sprang ut och hälsade på publiken och lite till... ;) Vi kom hem runt sju och jag var hemma halv åtta, nu har jag ätit middag och läst bloggar. Nu ska jag poppa musik och lägga över bilder på datan och sen till Maddes usb- minne! Kommer ta låååång tid, men bloggar sen =)


UNDERBAR START PÅ SOMMARLOVET!

HELLO SUNSHINES!

I tisdags kväll var jag med Josefin och Erika först åt vi tårta, chips och läsk och bara pratade och efter det var vi ute och åkte lite moppe. Följde med Erika hem en bit sen åkte jag och Josefin hem till henne och sov där =) Igår var det kollo hela dagen i stallet och efter det bestämde jag, Josefin och Natalie att vi skulle ha picknik på prärien. (Stallet) Natalie kom på att vi var i prärien och sen kom massor med ökenråttor och präriehundar. (Lindas hundar) Haha, helt sjukt kul hade vi! :D Och sen efter våran picknik hämtade vi hästarna och drog ut på en mysig ridtur! Vi tog mycket bilder, ska lägga över dem nu men hinner inte lägga in dem på bloggen ikväll. Men än annan dag! Kom hem från stallet efter elva igårkväll. Idag var det sista dagen på det här kollot och i slutet fick Natalie reda på att hon ska bli faster idag, eller att han skulle komma idag så under prisutdelning stod Natalie och asbölade! Skitsöt! Filmade henne ;) Efter kollot tränade vi, uppträder på lördag! Vi fick energi av Linda, hon köpte jordgubbar till oss! =) Nu har jag mest slappat sen jag kom hem och det behövdes! Nu ska jag hoppa in i duschen och dricka massor, blev jätte törstig! Så här ser morgondagen ut:

10.00 Stallet, träna
12.00/13.00 Häringe Slott eller Ekeby
Sen hem till farmor och farfar och fira midsommar
Runt 20.00 hämta Josefin och sen åka
till farmor.

Det blir tidig sängdags imorgon eftersom det blir tidigt på lördag!

Därför ska jag ladda över bilder från kameran till datan nu för minnet är fullt och på lördag ska jag ta hundrasjuttioelva nya bilder! :D

Haré gött, nu under sommarlovet har jag inte tid och ork på kvällarna och på dagarna är jag i stallet iaf denna vecka och sen är det fiiiint väder då ska man inte vara inne! :D

Pussokraaaaam


TISDAG!

Hello sunshines!

Har fullt upp hela dagarna så bloggen läggs åt sidan då, men jag bloggar när jag har tid! Nu på dagarna är jag i stallet, det är barnkollo och då hjälper jag till =) Nu ska jag åka till Josefin, sover där inatt. Bloggar imorgon :D


FRIDAY!

UschUschUsch på regnet! Var i stallet hela dagen, red lite för Erika och sen red Erika lite sen skrittade vi av ut :) Kom hem runt sex tror jag, åt direkt middag sen gick jag ut på tomten och plockade iornding lite =) Nu ska jag snart hoppa in i duschen sen gå och lägga mig och läsa =) Har redan läst två böcker på sommarlovet och fler ska det bli! :D Imorgon hoppas jag på sooool! Vill inte vistas ute i regnet!

Puss&Kram ♥


...

Trodde jag visste var en sann vän är och att jag hade en, men tydligen trodde jag fel...


SKULLE VILJA SPOTTA DIG RAKT I ANSIKTET!

Hola amigos!

Vaknade hyffsat tidigt idag, har precis ätit frukost och ska snart bege mig till stallet. Jag och Sara ska rida tsm, Erika ska hjälpa mig lite med Mosí! Det ska bli kul!


Skulle vilja spotta dig rakt i ansiktet, tvekar inte länge till.
Jag har gjort allt jag kunnat, men du ignorerar det bara.


SOMMARLOV I EN VECKA :O

Alla bilder jag lägger in på bloggen är mina, annars skriver jag vem som tagit dem! ;) Nu ska jag hoppa in i duschen, ni har fått lite bilder men det finns mååååånga fler!



Uffe, Lindas showhäst!


BILDER - JAG OCH MOSÍ





STORHANDLA!

Nu sticker jag och storhandlar med mammsen, bloggar när jag kommer hem med bilderna! ;)


I´M GOOD!

Hello sunshines!

Igår hade jag och Sara en chillpill kväll, det var mysigt! Vi kollade på film och snackade. Somnade runt två och gick upp elva imorse. Vi åt frukost och sen tog jag moppen hem och bytte om och sen åkte jag och mamma till Handen och shoppade. Jag handlade till mig och presenter till Zarah =) Sen jag kom hem har jag solat och fotat en massa! Just nu håller jag på att ladda in ALLA bilder från våra två kameror och sen telefonen! Några kommer snart!

Puss


HOS SARA ♥

HEJSAN ♥

Har varit i stallet hela dagen, var hem och duschade, målade och åt sen åkte jag till Sara :) Vi har suttit vid datan och ska snart gå  ner och titta på film och bara snacka skit! Bloggar imorgon när jag har tid =) Har massor med bilder som kommer snart på bloggen!

Pussen ♥


SOMMARLOV DAG TVÅ ELLER FYRA?

Hola!

Träningen gick käpprätt åt helvete för mig i början men sen till slutet gick det liiite bättre! ;) Nu har jag bara läst bloggar och slappat, ska läsa tills min padre kommer ut ur duschen för sen ska jag duscha och efter det väntar sängen! Imorgon blir det stallet =) Bloggar imorgon kväll, ska springa efter ridkolan så kommer hem sent.

Kraaam


SOV I STALLET!

Hello!

Kunde inte blogga igår för var bara hem och hämtade kläder och åkte sen vidare till stallet igen ;) Jag, Sara, Madelene och Josefin sov i stallet. Det var jätte mysigt, vi doppade jordgubbar i smält choklad och spelade kort och bara pratade =) Kom hem för en kvart sen och ska läsa lite bloggar sen måste jag byta om, har träning halv sju men samling 18.10. Slutar 20.00 så kanske bloggar efter. Annars imorgon :) Har massor med bilder som ska in på bloggen sen också =)

Puss


SOMMARLOV!

Hola amigos!

Jag dissar vädret men hissar att det är sommarlooooov!

Jag har inte hunnit blogga på några dar nu ordentligt, men det har varit fullt upp. Har inte legat i sängen och latat mig, haha ;) Idag var jag på ponnyridning på Torvalla, det var konstigt väder men det regnade iaf inte, bara droppade liten två gånger :) Sen åkte vi till mormor och åt middag och sen vi kom hem har jag duschat och städat rummet och tittat på matchen på tv. Imorgon ska jag hämta Sara runt nio så åker vi till stallet och äter frukost, ska bli skit mysigt! Ska fråga Josefin också om hon vill =) Men nu ska jag gå ut och fixa iordning hos kaninen. Det kommer nog bli dålig uppdatering nu på sommarlovet men ska försöka så gott det går! :D

Puss ♥



Skitunge! Haha, du har fyrtio+ och sol och vi regn och kallt! :(


FULL RULLE!

Hola amigos!

Dagen har gått i ett men den har varit fartfylld och rolig! ;) Jag gick upp sju imorse för att locka håret och fixa iordning mig, jag var klar nio och började tio så det gick fortare än jag trodde men det var bra att jag hann iaf. Sen hade vi avslutning och jag kom hem till elva. Vi åt lunch och fixa allt klart till Jockes student och efter ett åkte vi till Fredrika Bremer. Vi kollade på Joakims utspring och tills de åkte iväg med flaket. Efter det åkte vi hem till mormor med allt folk och vi kom precis hem. Nu ska jag hoppa i säng, har match imorgon så måste upp vid tio.

Puss


Skolavslutning!

Hejhej, hinner inte blogga idag. Men bloggar imorgon! =)


ONÖDIG SKOLDAG!

Godmorgon!

Nu sitter jag och äter lunch, gick precis upp så det fick bli lunch på en gång ;) Jag börjar halv ett och då ska vi skrubba skåpen och ett klassrum. Bloggar  när jag kommer hem =)


SWEET DREAMS ♥

Nu ska jag hoppa i säng och läsa lite, börjar halv ett imorgon. Bloggar innan ;)

Godnatt ♥


BILDER FRÅN DAGEN!















Lite sköna pics från dagen :D



TILL DIG OLIVIA ♥

Jag har lovat Olivia att lägga in bilderna från staden idag, så ska ladda över dem nu så kommer dem ut på bloggen lite senare! ;)



Alltid varit lika knäpp, haha ♥


HERMITS CHIFFON ♥



FORBIDDEN TO REMEMBER TERRIFIED TO FORGET

Hejsan alla glada och sura!

Kom hem från stallet för en timme sen ungefär, har ätit middag och duschat och nu äter jag vatten melon! Det är så hiiiimla gott! ;) Ska knarka melon och jordgubbar i sommar! Idag var klassen somsagt i stan och hade som en stadsvandring och efter ungefär två timmars irrande i stan kom vi fram till våra mentorer och vi blev så himla glada! Haha, det var varmt, vi var hungriga och jag var kissnödig! haha, intressant va? ;) Men så var det och sen gick vi till Donken, vi sprang sista biten för vi blev så glada för att se en gyllende mås! Haha, vi kom hem senare än vi trott och jag var bara hemma och bytte om sen tog jag moppen ner till stallet. Jag och Josefin hoppade, Musse och Chamsiin det gick jätte bra för mig och Musse :) Blir mer hoppning i framtiden! Konditionen ska byggas upp i sommar iaf! Nu ska jag äta klart min melon och så och sen ska jag lägga in bilderna på datan från dagen!

Puss


THE VOICE

Godmorgon solstrålar!

Solen skiner och det är väldigt varmt ute! Här hemma blåser det lite men i Staden hoppas jag att det bara svalkar lite med blåsten! Haha, jag vill kunna sooola! Inte mer om det, har precis ätit frukost nu och ska vara i Västerhaninge 10.15 gick upp tidigare för att hinna blogga och inte stressa på morgonen, skönt! Nu ska jag ta ut kaninen sen måste jag börja fixa iordning mig ;) Bloggar ikväll ♥



STADEN IMORGON!

Imorgon åker ju klassen in till staden och jag hoppas verkligen att jag hinner shoppa lite fina sommar kläder! Efter staden tar jag moppen till stallet, jag och Josefin ska ju hoppa våra ögonstenar! Ska kolla om Sara har lust att fota :) Bloggar imorgon, när jag kommer hem från stallet, blir nog sent ;)

Sweet dreams ♥


INGET PLUGG SÅÅÅÅÅÅHÄR SKÖNT!

Ja det är det faktiskt! Jag njuter verkligen! Haha, kom precis in, dricker en ny saft. Den är jätte god! Den får hänga med till stan imorgon, eftersom jag får ont i huvudet om jag inte dricker tillräckligt! Nu ska det bli ändring på det ;) Nu tänkte jag titta igenom bilder på min dator, kanske kommer upp några bilder senare.

Puss ♥


MUSIC IS MY DRUG

Idag gick vi till ett ungefär och efter det cyklade jag hem och la mig i solen, solbrillor på och ett stort glas juice. Hade hoppats på att huvudvärken skulle släppa om jag drack, men det fungerade inget vidare. Så efter en timme i solen gick jag in och la mig i sängen, vaknade halv sex av att det kändes bättre! Duschade och åt middag och nu har jag städat rummet och läst bloggar! Ska gå ut till kaninen nu, hoppning står på schemat ;) Imorgon ska klassen in till stan och "stadsvandra" så vill shoppa! Får se hur mycket vi hinner med, vill hem tidigt för jag och Josefin ska hoppa Musse och Chamsiin :) Nu ska jag gå ut till kaninen, bloggar när jag kommer in!


IN SCHOOL

Hello sunshines!

Now I have English lesson and after the sport, ending half past three today. The last regular school day in a long time! Nice :) Since I have English lesson, I write in english. Now I must go, blogging when I get home.






SVAR PÅ TAL

Johanna om BILDER - BLANDAT ♥
      Duktig du har blivit på att fota Elin =)


Svar: Tack =) Med rätt kamera fungerar det bra ;)


MONDAY!

Nu har jag lagt in massor med bilder och nu har datan tröttnat på det! Nu ska jag läsa lite bloggar sen väntar sängen runt tio =) Bloggar inget mer idag, hörs imorgon ♥


EGO



BILDER - TÄLTANDE ♥




 
    
   


Haha, sista bilden ;)


BILDER - BLANDAT ♥







Straxt kommer bilder upp från när vi tältade förra helgen ;)


I´M NOT SORRY!

Hola amigos!

Har ni haft en bra helg? Det har iaf jag! =) I fredags var jag med min kusin Linn och i lördags var jag med Josefin på eftermiddagen och i  söndags var jag i stallet. Har haft en fullspäckad helg, därav den dåliga bloggningen! På matchen i lördags vann vi med 8-0 kändes riktigt nice! ;) Nu ska jag fixa ett inlägg med massor av bilder, hörs om en stund! ♥


FRIDAY ♥

Idag när vi var på Eriksdalsbadet var det jätte kallt. Men när jag kom hem var det varmt, åkte till stallet direkt och red med Josefin. Och nu är jag  hos mormor, haha =) Nu ska vi åka och handla mat, hörs ímorgon♥


MASSOR MED BILDER!

Jag laddar nu över 1291 stycken bilder till datan och sen har jag runt 1000 bilder på telefonen också men det får jag ta en annan gång för nu ska jag borsta gaddarna och natta kaninen, sen blir det hopp i sängen för annars kommer jag vara jätte trött imorgon! I helgen kommer jag att blogga när jag har tid, eftersom jag har fullt upp kommer det bli lite då och då :) Men lite olika outfiter från veckan kommer så får ni rösta på vilken ni tycker är snyggast! ;)

Sweet dreams ♥



Summer ♥


MIN HELG!

Fredag: Eriksdalsbadet med klassen.
Sen till stallet och rida med Josefin ♥
Sen till mormor och sova där med kusin ♥
Lördag: Hoppas på sol så jag och kusin kan sola
och ta det lugnt innan matchen halv ett.
Sen ska jag nog vara med Josefin ♥
Söndag: Ponnyridning och rida med Josefin ♥


IMORGON ÄR DET FREDAG!

Hola amigos!

Dagen har gått fort i början på dagen men efter showen i skolan gick den jäääätte långsamt och jag hade jätte ont i huvudet. Men stannade kvar i skolan och slutade runt tre, cyklade hem och la mig i badet så himla skönt! Rakade benen och tog balsam lite längre och bara låg och tänkte. Huvudvärken kändes bättre men så fort jag kom upp ur badet och "började gå runt" så var den tillbaka. Så det blev ingen träning för min del. Imorgon ska jag dricka massor! Vill inte få ont i huvudet! Och imorgon kommer det bli en perfekt dag! :D Nu lägger jag in alla bilder från min kamera så att jag kan lägga ner dem på mitt usb- minne sen ;)

Kraaam


LOVE ME OR HATE ME!

Ja jag hatar rubriker! Kom hem från Josefin för ett tag sedan och nu har jag bara läst bloggar, imorgon har vi vanlig skoldag men har en föreställning som jag verkligen ser fram emot klockan tolv i skolan! De sjunger och dansar =) Kameran ska med och minne till mobilen ifall någon sjunger bra, haha. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen väntar sängen. Juste var ute och sprang runt åtta, Josefin red så jag sprang! Kände mig lite hurtig, haha;)


GODNATT ♥

Imorgon slutar jag klockan fyra, men hoppas på att någon lärare är sjuk så att vi får sluta tidigare! Och efter skolan drar jag till en vän man kan lita på och prata med ALLT om ♥ Bloggar när jag kommit till Josefin imorgon.

Puss&Kram ♥



A friend for life! ♥


...

Jag har sagt att jag är trött på att folk snackar skit om en och så och då frågar alla om det är en själv. Fråga den frågan till er själva, alla som snackar skit vet ju om det?... Jag nämner självklart inga namn eftersom jag vet att de som gör det vet om det själva och hoppas självklart att dem slutar. Prata med mig om det är något. Okej?


SVAR PÅ TAL

Evelina  ([email protected]) om SVAR PÅ TAL:

Jag satt vid pappas data och så hann jag inte skriva om namn och sånt. Det är ingenting jag har gjort va? :P

Svar: Nej då det är jag 99.9 % säker på att du inte gjort något ;)


TRÄNING

Nu sticker jag på träning, bloggar när jag kommer hem =)



Måste lägga in mina hundrasjuttioelva bilder på datan!


SVAR PÅ TAL

Olivia  ([email protected]) om GODMORGON SOLSTRÅLAR!:

                    Haha, det ser inte ut som jag! :P... men det är väl det? ;) <3 Kraaaam

Svar: Yes det är du! ♥


TISDAGEN DEN 1 JUNI!

Hejhej bloggen och alla läsare!

Nu sitter jag i skolan och ska lämna in en sak till min lärare, slutar halv fyra om inte tidigare. Ska fixa massor med saker när jag kommer hem, städa rummet också =) Bloggar ikväll.

Puss ♥


RSS 2.0