.

Nu är det paus, ska stänga av datan. Efter DH blir det duschen sen OC :) Hörs imorgon istället.

Puss


DESPERATE HOUSEWIVES

Hola amigos, fullt fart hela dagen :) Först skola, sen hem och byta om sen gärnet ner till stallet. Hade ridskolan idag, efter det red jag ut på Musse :) Gick jätte bra alltihopa och kom hem för en stund sen. Har precis ätit middag och nu blir det Desperate Housewives! Imorgon börjar jag runt tolv, så hörs innan skolan med outfit kanske? :D

Pusspuss


30 MAJ

Halloj, har duschat och .... Läst bloggar. Alltså inte så mycket, ska strax gå och lägga mig och titta lite på OC :) Imorgon har jag sovmorgon tror jag, skönt. Vet inte hur det blir det bloggningen imorgon heller, efter skolan ska jag rasta hund och sen jobba ;)

Puss


TRÄNA

Hello sunshines!

Skoldagarna just nu är ganska onödiga, inte så mycket att göra åt saken men skulle hellre vilja vara hemma... Slutade runt två idag, cyklade hem, sen låg jag och solade en stund. Tio i tre var jag och Josefiin på Stall Mulsta för att rida Kravall och Svarten. Skrittade i ungefär 50 minuter, när vi var klara åkte jag till stall Ministars :) Red Musse med repgrimma, gick jätte bra. Red ut en stund också, skritt, trav och galopp. Nu har jag ätit middag och lite glass, ska träna lite här hemma nu och titta på OC samtidigt :) Hörs lite senare.

Pussokraaam



På lördag är det kryssning igen!


UPDATE

Hello, fartfylld helg. Har inte varit hemma så mycket och har inte haft tid till att blogga. Såhär har min helg sett ut:

Fredag - Skola, baka, fixa inför kvällen, firade mig med brudarna!

Lördag - Rida (sadelprovning), Berga (sälja glass), Rida, hängde med Josefiin.

Söndag - Match, stallet och red, åt middag hos mormor.

Ännu en helg har gått och snart är det sommarlov! Tiden går liiite för fort just nu, man hinner knappt att njuta... hehe :D Men nu är det snart en ny vecka och alla dagar är redan fullbokade! Haha. Såhär ser morgondagen ut:
 Först skola, sen till stallet och rida Kravall med Josefiin på Svarten, sen vidare till nästa stall och rida Musse :) Hoppar över b-lags matchen imorgon eftersom min fot är så svullen och gör ont... Bättre att låta svullnaden lägga sig så att det inte gör ont längre! ;) Nu ska jag hoppa in i duschen. Sovmorgon imorgon, så ska måla naglarna sen gå och lägga mig och titta på OC! Bilderna från i fredags kommer imorgon.

Pussokraaam



NEW STUFF´S

Hejhej, fick med mig lite hem. Bilder kommer imorgon ;) Var barnvakt i Handen en stund åt Alexander också. Folk glodde som ..., trodde typ att han var mitt barn. Haha, men så är ju icke fallet... :P Hann precis komma hem till Josefiin när mamma och pappa kom och hämtade oss. Så hann inte rida idag :( Nu har jag duschat, fotat lite från shoppingen och tagit bort mitt nagellack. Nu är det "Clear" på tills imorgon. Då måste dem fixas till fredag, då vi firar mig! :) Imorgon står det mycket på schemat, skola, handla till fredag och träning. Vet inte hur det blir med bloggningen, får se helt enkelt. Tror ni klarar er annars ;)

Sweet dreams


...

Hann inte plugga så mycket, ska fixa iordning allt nu. Sen börja röra mig mot bussen :) Hörs ikväll när jag kommer hem, efter shoppingen blir det stallet!

Puss



25 MAJ

Hejhej, hann inte blogga igår. Hade fullt upp ;) Idag var det skola som vanligt, gör inget i skolan förutom att träna till showen. Det gick iaf bra! Tog med lite nytt också, nu fattas bara kläder! Sitter just nu och dricker en latte macchiato, väldigt gott :) Väntar på Josefiin som slutar 15.10, då åker vi och shoppar :) Ska plugga lite kemi medans jag väntar, ska också lägga in massor med bilder från dagen!

Pussokraaam


DUSCHEEEEEN

Du behöver inte läsa det här om du inte orkar...

Men nu ska jag iaf duschaaa, har varit lite trött hela dagen. Så ska gå och lägga mig tidigt och titta på tv.

Tack för mig HEJ!



Imorgon ska jag sno dem här skorna från Josefin! Mohahahaha.


Pusshej


VECKANS PLANER

Tisdag - skola, stallet, träning
Onsdag - skola, shoppa med Josefiin
Torsdag - skola, handla, träning
Fredag - Skola, fira mig med brudarna
Lördag - sadelprovning, Berga
Söndag - Plugga, Berga? Match?

Hela veckan är nästan planerad, haha. På fredag ska vi fira mig med tjejerna, kommer bli grymt! ♥


SPICE GIRLS

Hello sunshines, skoldagen gick fort. Eftersom det är hämta hem vecka så händer det inte särskilt mycket i skolan. Efter idrotten åkte jag, Carin, Sofia, Olivia och Evelina in till stan, vi skulle titta på kläder till vår showen. Hittade lite kläder också, men bara en peruk till Evelina.

Många tror att vi är seriösa med showen, vi ska ju vara Spice Girls. Men så är det inte, vi gör det bara som en rolig grej och tänkte att man lika gärna kan skämma ut sig nu innan man slutar. Allt är bara på "skoj" och vi försöker att göra det lite mer knäppare än vad det redan är för att det ska vara tydligt, vi dansar t.ex. en dans som dem i femman skulle kunna göra. Men vafan, det är det sista vi gör i nian och man måste få skämma ut sig någon gång! Jag tror att det kommer bli jätte bra och roligt! :)

Kraaaam


MONDAY

Godmorgon!

Vaknade imorse av att de spöregnade... Skulle ha shorts idag. Men så blev det inte. Hatar regn! Hoppas det blir bättre väder under dagen! Sitter i datasalen just nu och ska titta igenom mina två so- uppsatser och en svenska inlämning. Sen ska jag läsa lite bloggar. Skön vecka väntar, inte så mycket plugg :) Nu ska jag läsa bloggar.

Pusookraaam




Du ställer alltid upp och är världens snällaste, gulligste och underbaraste häst! Aldrig rädd för något, dig kan man alltid lita på. Du gör ditt bästa och vi har kommit en bra bit. Längre ska vi, först ska du få bort allt ... och få muskler och få upp konditionen! Därefter börjar en hel del till arbete. Men det gör inget, för dig kan man göra allt ♥
 På tisdag ska du skos och på lördag prova ut en sadel, därefter är det bara att fortsätta och kämpa vidare!

I fredags red jag lite i repgrimma. Såklart gick det jätte bra! Får se om det blir en liten skrittur på tisdag med repgrimma efter skoningen, annars blir det på onsdag!

Älskar dig gubben ♥


MELLOW YELLOW

Hejsan, hade match imorgon. Gick åt ... för min del. Fick spela back... Det säger ju bara saken.

När jag kom hem låg jag på altanen en stund, var jätte trött. Sen åkte vi till mormor och åt god mat. Kom hem runt sju, har läst bloggar och nu målar jag naglarna. Gult blir det den här gången :)

Imorgon efter skolan blir det in till stan med brudarna, handla massor med saker behövs göras! Både inför showen, balen och till mig :)  Nu ska jag måla andra lagret. Hörs senare.

Pussss


NÖJD!

Nu är jag nöjd med min insats! Har skrivit två uppsatser en lördagkväll! Gick fort när jag väl började, började med den sista för ungefär en timme sen. Nu ska jag bära in Alex till sin säng, sötnosen somnade i min säng ♥ Sen borsta los dientes!



Sweet dreams ♥


TAGGTAGG

Hooola!

Sitter och skriver på min andra uppsats, grymt rolig lördagkväll! Haha... Har skrivit en uppsats och är inne på den andra nu. Halvklar är den, skriver nu om naturfolket. Ska försöka få den klar innan jag går och lägger mig. Skulle vara skönt och bara kunna göra det jag behöver i veckan, och då ingår inte plugga i det! Hörs lite senare.

Imorgon är det match! Var ett tag nu, känns som en evighet. Måste hitta knäskyddet imorgon också!


Kisses and hugs ♥


PICS












Ego pics från igår.


STYLE BY TYRA

Har beställt tre saker från Style by Tyra, skulle beställa två. Men det var "tag två betala för tre" så det blev en söt ring också :)

Gå in och titta på Style By Tyra, ett tips. Det finns jätte mycket fint där! ♥


SATURDAY!

Hola amigos!

Gick upp vid halv nio imorse, gick en promenad sen blev det frukost. Sen en ridtur till Lillhästen för att titta om de hade tid för sadelprovning, fick en tid nästa lördag. Så veckan är proppfull, alla dagar planerade redan haha :) Har försökt att plugga, men har inte kommit så långt. Har lagt in massor med bilder på datan. Ska äta nu, sen kommer bilderna under kvällen. Ha en bra lördagskväll!

Pussokraaam


HOS JOSEFIIN

Hello sunshines!

Solen skiner, det är fredag och vi ska äta grillat! Efter skolan blev det solning och fotade även massor med bilder. Lägger ut dem imorgon :) Nu ska vi äta maaaat, kanske bloggar senare.

PUSS


PLUGGPLUGGPLUGG...

Bläää, tråkigt. Därför jag inte bloggar så bra, skolan går före... Suck, men så är det ;) Har pratat igenom mitt föredrag ungefär sex gånger idag och det är runt 8-9-10 minuter, olika varje gång haha. Men har typ kramp i halsen efter det? Har sjungt på det också... Inte bra, ska strax gå och lägga mig. Vila rösten och läsa engelskan... Imorgon har jag mitt föredrag, då är det bara två so uppsatser kvar att göra i skolan! Sen är allt slut, skönt på den! Men två är rätt mycket, så helgen är redan bokad.

Fredag: Skola, stallet, hem till Josefiin ♥
Lördag: Rida, plugga
Söndag: Plugga, match, rida

Minst något roligt varje dag iaf! :D haha (Matchen är såklart bara om jag får spela)

Sweet dreams, hörs imorgon med håll i hatten! En outfit! haha.

Pussokyss


PLUGGDAG...

Heej, skoldagen var väldigt lugn. Efter lunch satt vi (Carin, Sofia, Olivia, Evelina och jag) i personalrummet, Carin och Evelina ringde runt till flera skolor och kollade om dem ville komma och titta på Vårshowen i vår skola. Slutade iaf runt två, har inte gjort så mycket sen jag kom hem. Mest läst bloggar, nu ska jag fixa det sista till mitt föredrag. Punkter också, sen blir det so uppsats att skriva. Hörs senare.

Kisses and hugs ♥



OLD.


YEAH

Hejhej, har inte varit hemma idag så har inte kunnat blogga förrän nu. Först skola, fick sluta tidigare, hem och byta om fort, sen ner till stallet, skulle bara rida Musse, men hade första ridlektionen också. Duktiga små barn :) Red ut efter det, skulle bara skritta, men både jag och Musse ville ha lite fart, så blev trav och galopp också :) Gick jätte bra eftersom han är världens snällaste, gulligaste och underbaraste häst! Rider ju barbacka på honom nu eftersom han sadel inte passar, från förra ägaren. Men ska försöka boka sadelprovning i helgen! Nu ska jag duscha, sen blir det Desperate Housewives, inget plugg... Får göra det imorgon! Stänger nog av datorn nu, så inge mer bloggning idag...

Pussss


IN SCHOOL

Godmorgon!

Har so/svenska, vet faktiskt inte, sitter iaf i datasalen. Slutar tre idag men ska träna inför showen då, vet inte när jag kommer hem. Men bloggar direkt då :) har fysikprov efter lunch, önska mig lycka till... Nej men vi gjorde test nu innan och det var ganska enkelt :)  Slut babblat...

PUSShej


YELLOW OR BLUE?

Hmm, vet inte vilken färg jag ska ha på naglarna...

Red ut med Josefiin, mysig tur i skogen. Mest skritt men även trav och galopp :) Har äntligen skrivit klart min inlämning om Strindberg! 2 och 1/2 sida på datan, snark! Men äntligen klart! Nu bara en eller två so uppsatser kvar, BLÄ! Menmen, snart är allt över för ett tag. Då ska jag njuuuuta! :D Ska duscha nu sen måla naglarna, läsa igenom fysiken också. Så kommer inte blogga mer idag.

Sweet dreams ♥


NYTT ♥





Solbrillorna, strumporna och toffsarna fanns i min goodiebag från BikBok!

Är jätte nöjd med allt, sommar känslor! ♥

Har aldrig använd "volym puder" men såg att "Sannaliten" använde det, så ska prova! ;)


SOMMAR 2010












Älskade sommar, 2010 var bra. Men 2011 ska bli ännu bättre!


TRÄNA ♥

Har skrivit klart g- delen på en inlämning om Strindberg, ska träna nu och äta lunch. Sen skriva vg- mvg delen. Lägger in bilderna ikväll ist.

Ciao ♥




I want you


PLUGG

Godmorgon!

Vaknade tidigt av lillebror, men kunde somna om. Gick upp för en timme sen ungefär och nu ska jag börja plugga... Halv fyra åker jag till stallet och rider ut med Josefin! Ska lägga in bilder också, så håll utkik under dagen :)

Pusss


SWEET DREAMS!

Hellou :)

Har fixat powerpoint till mitt föredrag nu, så lite nytta har jag gjort iaf! Nu ska jag gå och lägga mig tror jag. Skriva uppsatserna imorgon ist. Hörs dååå.

Puss, dröm söta drööömmar!


MASSOR MED SHOPPING!

Hello sunshines!

Idag har jag, mamma och Zarah varit i Farsta och shoppat massor :) Fick med mig ganska mycket fint hem, en klänning, linnen, nagellack mm. Mycket fina färger! Fick även en goodiebag från BikBok! Har tagit bilder på allt, men dem kommer ut senare eller imorgon. Nu ska jag gå ut och fika med familjen och ikväll ska det pluggas... Hörs lite senare.

Pussar


FRIIIIDAY, I`M IN LOVE!

Hola amigos!

Fick precis kaninburen såld, skönt vare. Den har ju bara stått i vägen i ett halvår. 600 kronor rikare blev jag också :) Nu ska jag och Fia åka till stallet. Ska borsta Musse läääänge och goooosa mycket. Sen ska jag och A-C hoppa lite med heeestarna :)

 

Puss


12 MAJ

Härlig daag idag :) Åkte hem till Denise och gick ut och gick med Sammy, gick i en halvtimme sen satt vi ute på altanen och väntade på att Linda skulle ringa. Var där i en timme ungefär, kändes jätte taskigt att lämna honom när jag skulle åka :( menmen :) Åkte hem till mig och bytte om, sen blev det lunch och där efter stallet :) Trull (en häst) flyttade även idag. Mamma Floxa tyckte inte om det! Red även Musse, sötnosen :) Nu ska jag plugga so. Har g- test imorgon. JIPPI, eller inte... Har satt ut kaninburen på Blocket nu också, någon som är intresserad? :)

Pussss


SOOOOL

Godmorgon!

Har rensat garderoben, dammsugit hela rummet och pluggat lite :) Var uppe ganska tidigt eftersom jag har en del att göra under dagen. Skulle vilja ligga ute oh steeeka lite, men vet inte om det är varmt? Solen tittade precis fram nu när jag skulle blogga så hoppas på att det är varmt! Försöker få tag på Linda också, men det är ju inte det lättaste... haha. Funderar på att åka ner till stallet snart och rida Musse. Kanske ska hoppa lite? Får se hur det blir, hörs senare.

Puuuuss




18 Juni drar viiii igen!


NÄÄÄ GODNATT!

Åh nu ska jag vara duktigt, sitta uppe och plugga!... Aja, så bra gick det med den saken. Är jätte trött ju! Haha. Aja, är ju ledig imorgon hela dagen. Kan nog inte gå på träningen, har ont i knät! Hoppade upp på Musse idag, och efter gjorde det inte bara liiite ont. Så imorgon får det bli pall ;) Nää, godnatt. Nu ska jag lägga mig och läääsa :)



PUSS!


VÅRA BRISTER GÖR OSS TILL MÄNNISKOR

Sitter och skriver på en "uppsats"/ biografi om Strindberg... Kunde ju haft roligare... haha. Sen blir det plugga fysik och so! Blir en roligt kväll, hehe. Dax att fortsätta. Bloggar senare.

Onödigt inlägg, jag vet :D

Puss


LEDIG IMORGON!

Hello sunshines!

Började dagen med att komma för sent till nationella, glömde totalt bort att det var det så halv nio började jag blöda näsblod och började 8.20... Inte så roligt, när jag kom på det fick jag halvt panik. Men kom dit till tio i och fick sitta kvar lite längre bara :) Skoldagen flöt på fort, tränade lite på Wannabe också :) Efter skolan åkte jag och Fia ner till stallet. Red ut på Musse med A-C, red ut en mysig tur i skogen, i soooolen :) A-C ramlade av också... Exakt så som jag ramlade av! Lite komiskt...haha. Gräsfläckar fick hon också, inte bra! Men huvudet på topp och vi kunde rida vidare igen ;) Duschade Musse efter, eftersom han blev svettig. I måndags fungerade det inte alls, men provade idag igen och bestämde mig att det skulle fungera! Så tog det försiktigt och tillslut fick jag duscha av honom över nästan hela kroppen. Haha, fina killen! :) Sen fick han beta lite som belöning. Är ju ledig imorgon så ska ner på förmiddagen med Linda. Ska rida pluttis då också, funderar på att rida ut en lång tur och bara ta det lugnt. Men får se :) Ska duscha nu, sen plugga! Hörs senare.

Puss


ISVAK!

Har tittat på älskade DH och nu ska jag hoppa ner i sängen, nya lakan. Me like! ♥ haha. Hörs imorgon med outfit.

Puss







Härligt!


DESPERATE HOUSEWIVES ♥

Hittar inte sladden till kameran... Alltid när man ska lägga in bilder. Aja, får leta bättre imorgon. Mår inte så jätte bra idag, har haft ont i huvudet och så. Kom precis ut från duschen och kom på en bra sak att jag inte tränar idag... Hinner se Desperate Housewives! ♥ Men det är ändå inte roligt, har jätte ont i knät... Hatar mina knän! Har haft fel på dem i sex år nu! Aja, inget jag kan göra... Ska fixa något gott, melon tror jag till DH nu. Orkar inte plugga mer, har tittat på matten i två minuter och läst igenom föredraget med text och utan. Så det får räcka för idag! Inte alls skoltrött... haha. Men imorgon efter skolan åker jag ner till älskliiings Musse ♥ Sen blir det hem och plugga, föredrag, skriva om Strindberg och skriva en geografi uppsats. Men är ju ledig på torsdag så hinner sitta uppe imorgon kväll och skriva. Jag pluggar mycket bättre på kvällarna, rätt sent. Kanske bara är jag. Men har jätte svårt att plugga innan typ sju. Pluggar jätte bra typ fredag kvällar! Haha, rätt stört. Men det fungerar, även om jag inte gör det så ofta... hehe. Men nu MELON ♥

Pussokraaam

Ps. Carin åkte till Mallorca idag :( Kommer sakna diiig! ♥ Har jag ingen att snacka skit med på en vecka och framförallt skratta ordentligt med! :( hahaha ♥


FRILUFTSDAG

Hejhej :)

Hade friluftsdag i Nynäs, det var äckligt varmt och jag hade ont i halsen och knät... Menmen, får vara nöjd över resultaten ändå ;) Kom hem runt tre, tittade på OC, solade lite och somnade en stund tror jag... hehe. Nu har jag precis ätit middag. Ska ladda in bilderna på datan nu. Hörs om en stund.

puss


TRÄNING

Har träning snart, slutar rätt sent så hinner inte blogga mer idag. Men imorgon kommer det bildeeeer :)

Pusshej


9 MAJ

Efter en ridtur på Musse så är man som en ny människa igen! Red ut i skogen, han fick rätt bra tölt då och då faktiskt :) Han är så himla glad, snäll, rolig och pigg när jag rider honom. Gulle :)

Kom hem runt fyra, har ätit middag och läst bloggar.

Ska åka och handla med mamma nu, mat också till imorgon eftersom vi åker till nynäs då och har idrottsdag! Då blir det massor med bilder.

Puuuss



I sommar ska du bli vältränad! Mycket jobb, men du ska inte se ut såhär som du gör nu efter sommaren iaf! ♥


SOLIG DAG!

Hello sunshines!

Skrev två inlägg igår, men blogg.se fungerade inte så det blev inga uppdaterade... Men iaf, igår uppträdde vi och det gick bra. Hundarna var lite sega men annars var det bra :)

Hade knappt några lektioner idag, var hemma efter tolv någon gång. Har solat och lite sånt. Sooooligt ute! Nu ska jag strax åka ner till stallet och rida Musse! Bloggar när jag kommer hem.

Pussokraaam


ÅRETS FÖRSTA SHOW ♥



Imorgon är det dax igen! Årets första show :) Imorgon är det i Sköndal. Ska strax gå och lägga mig, ska vara i stallet halv tio imorgon ;)

Sweet dreams ♥


I´M BACK ♥

Hejhej sötisar ♥

Det fungerade inte så bra på min och Josefins blogg. Jag slutade nästan med att lägga upp outfit´s och bloggade inte så mycket och när jag väl gjorde det var det bara onödigt inlägg känns det som. Så nu är jag tillbaka här! Ska fråga Emma om hon kanske har lust att fixa bloggdesign här och allt sånt :)

Idag var jag i stallet runt halv elva, tvättade Uffe eftersom vi ska uppträda imorgon i Sköndal. Vi har tränat igenom programmet flera gånger idag så nu kommer jag ihåg det lite bättre :) Har grillat till middag och eftersom jag inte hinner plugga imorgon ska jag nu sätta mig och försöka skriva en fakta text om August Strindberg... En lördagkväll, menmen. Imorgon ska vi vara i stallet halv tio, så blir ganska tidigt ikväll ;) Hörs lite senare.

Pussokraaam ♥


RSS 2.0