TACK EMMA! ♥

Emma är så gullig och gör en ny header till mig nu så direkt när bloggen blir klar börjar jag blogga igen! ♥ Är sjukt taggad! Hare bra så länge! ♥


SISTA DELEN PÅ SOMMARLOVET!

Hola amigos!

Förra veckan sov jag i stallet med Natalie och Josefin, vi var hundvakt åt Lindas hundar :) Vi har haft jätte kul och jag har många bilder att visa sen när jag börjar blogga som vanligt igen! =) Imorgon ska jag till stallet, ska dit vid nio och sen åker jag hem under dagen och sen åker jag till A-c och sover där ;) Kommer inte kunna blogga då och sen vet jag inte när jag bloggar igen men ska försöka få en ny design snart igen :)


3 AUGUSTI 2010

Hola!

Har fullt upp hela dagarna så bloggen kommer inte att uppdateras så mycket. Men när skolan sätter igång då börjar jag som vanligt igen, och förhoppningsvis med en ny design! Haré gött! Följ mig på facebook om du vill veta vad jag sysslar med på dagarna, där skriver jag mer!

Pussen ♥


JAG VILL HA EN NY DESIGN!

Jag vill ha en ny och fräsch design! Någon frivillig? :D


HEMMA I MIN HEM!

Hola amigos!

Nu är jag hemma, har inte träningsvärk men pigg och glad. Eller är inte så pigg, men iaf. Har haft en skitrolig cup med alla girls, själva cupen gick inte så bra för oss men vi hade roligt iaf! Jag gjorde fyra mål och spelade alla 8 matcher, var liiite slut i benen sista matchen igår men det gick! Har många minnen och lite bilder från cupen som jag ska lägga upp på datan lite senare ;) Idag har jag bara packat upp och fixat, ska hoppa i badet strax med en tidning, ljus och ansiktsmask. Såå skönt! Bloggar lite senare.

Pussen ♥



Saknar!


RSS 2.0