NYTT ÅR, NYA TAG!

Med det menar jag att, jag och Josefin ska fixa våran blogg till nästa år!
Nu ska jag och Josefin fixa oss klart och sen dra oss mot farbror Benny där alla
andra är :)

Puss

GOTT NYTT ÅR!


ONSDAAAG

Är glaaaad ♥

Ska lägga in lite bilder på datan, kommer några snart :)


SHOPPING IGEN

Hejhej, är helt slut. Har varit i Farsta med brudarna hela dagen. Igår sov jag och Josefin hos A-c, vi vaknade runt tio och åt frukost vid tolv. Sen bar det hem till mig och fixa iordning miiig. Runt två åkte vi till Farsta. Hittade även saker idag plus att jag handlade lite till mammsen också :) Nu är jag tröööött. Ska hoppa i säng och sova skönhetssömnen, sen blir det Ikea imorgonbitti! Ska handla lite mysiga kuddar och ett överkast till sängen är det tänkt =) HAR FÅTT MIN KAMERA NU! Är ÖVERLYCKLIG!

Pussokram


SHOPPING

Hejhej, har varit i stan hela dagen meg tjejerna! Dem är och rider nu, jag ska straxt hoppa in i duschen. När dem är klara åker vi till A-c och bara tar det lugnt och har det mysigt :) Ska ta med ansiktsmask också, hoppas på att få massage av någon, har ont i axlarna! Bloggar imorgon, ska fixa iordning min och Josefins blogg snart!

Puss


SATURDAY NIGHT!

Hola guapas!

Det går jätte bra på bloggfronten just nu! ... Jag och Josefin ska väl börja blogga på våran snart, då blir det bättre!

Gå in på youtube och sök på Johnny Boy dansar, det är min mentor som dansar! ;)

Nu ska jag och A-c hoppa i säng, sweet dreams.


WEDNESDAY

Jag hatar rubriker! Jätte svårt att komma på....
Igår köpte jag lite julklappar och ett par chinos till mig och en tröja till mig (aa) Juste, ett skärp också! Det kändes bra, har inte shoppat på sju veckor, alltså kläder! Usch, inte bra. Igår var vi på julbord på Tyresö Slott och idag har vi haft träning hela dagen i skolan till julshowen. Imorgon gäller det! Ska bli kuul!

Nu ska jag hoppa i säng, ska orka upp imorgon och fixa håret och allt, första showen är 9.30 så vi börjar 8.20 :)

Sweet dreams


WEDNESDAY

Jag hatar rubriker! Jätte svårt att komma på....
Igår köpte jag lite julklappar och ett par chinos till mig och en tröja till mig (aa) Juste, ett skärp också! Det kändes bra, har inte shoppat på sju veckor, alltså kläder! Usch, inte bra. Igår var vi på julbord på Tyresö Slott och idag har vi haft träning hela dagen i skolan till julshowen. Imorgon gäller det! Ska bli kuul!

Nu ska jag hoppa i säng, ska orka upp imorgon och fixa håret och allt, första showen är 9.30 så vi börjar 8.20 :)

Sweet dreams


00.00

Jaaa, det går inte så bra för mig att blogg på den här datan....

Puss och godnatt om ett tag!

HOS OLIVIA ♥

Hola ♥

Kom precis in, har varit ute med brudarna och åkt pulka! Haha, det var kul. Men efter ett åk var man ju dyngsur! Hade mjukisbyxor lixom, hahaha. Olivia ramlade också! Hahahahaha, den måste ni se någon gång! Nu sitter Olivia och plattar Carins hår, Sofia sitter vid datan. Jag ligger i sängen med datorn i knät! Nu ska vi titta vidare på Svenska Hjältar! ♥

PUSS


IN SCHOOOL

Hola!

Sitter i skolan och är riktigt suur! Fanfanfanfanfanfan, skitsur! Skickade in min geografi upg igår och tyckte den var bra, Fick reda på nu att jag fick vg. Dööö. Jag orkar inte, ska bli skönt att spela innebandy hela eftermiddagen. Ska inte tänka på skolan då! Aja, nu ska jag gå och se vad jag kan göra för att få mvg....

Puss


TRÖÖÖÖÖTT

Hejhej, träningen gick ganska bra. Var så hiiimla hungrig i slutet så jag trodde jag skulle ramla ihop. När jag kom hem åt jag good mat och fruktsallad mums :) Nu försöker jag plugga kemi, men det går inte så bra... Fattar ingenting, eller jo liiite... Aja, onödigt inlägg. Ska snart hoppa i säng också.

Pusshej!


FYYYYYS?

Har träning ikväll klockan sex, får se om det blir fys hela träningen eller om det kanske blir lite fotboll... Haha, ska bli rätt skönt att springa också. Har haft lov ett tag nu. Riktig latmask, menmen. Nu börjar det! ♥ Nu ska jag äta lite lunch, sen tvätta golvet sen plugga kemi!

Det kommer inte ut några bilder just nu, min "lilla" kamera dampar, och min systemkamera verkar aldrig komma. Får snart ringa Siba igen, beställde den för tre veckor sen och den har inte ens kommit till centrallagret, kääns lagom kul!

Hugs


SUNNY ♥

Så är engelskan klar också, känns så j*vla skönt! Nu ska jag städa rummet, har bara slängt ner allt på golvet. Såhär illa har det nog aldrig sett ut. Haha ♥ Bloggar sen, ska kolla om bilderna kommer tillbaka när jag laddar in dem på datan....


SUNDAY MORNING

Solen skiner! Underbart, det var väldigt längesen. Det känns jätte kul att det är sol när jag ska vara inne och plugga och städa rummet under dagen... Aja, får titta ut då och då.
Har träning ikväll också, nu måste jag plugga...

Kisses


SWEETIE ♥

Nu får det räcka för idag! Ska hoppa i säng och titta på Sex and....♥
Bloggar bättre imorgon, men alla bilder är borta från Idol. Måste lämna
in kameran, den tar bort alla bilder mm.... Faaan.



Haha, inte så bra bild.
Erika, vi finns alltid där för varandra, och det är så skönt att bara kunna snacka med varandra om ALLT ♥
Vi måste träffas oftare sweetie, har mycket att prata om ;) ♥


SATURDAY NIGHT...

Och jag pluggar! Tummen upp för det, eller inte ....Men orkar inte sitta hela dagen imorgon. Vill få klart så mycket som möjligt :) Har på Sex And The City i bakgrunden. Ska skriva klart engelskan nu, bloggar när jag är klar =)

Kisses


SATURDAY!

Hejhej, var på idolfinalen i Globen igår så hann inte blogga. Det var en mysig och rolig kväll! Sjöng och skrek mycket så fick lite ont i halsen. Som tur va var det borta imorse :) Har pluggat sen tolv med en geografi inlämning som jag ska skicka imorgon. Blev precis klar och hoppas att jag gjort rätt och att den är bra! Pappa och mamma har varit och julhandlat men dem är påväg hem, ska kolla om pappa kan skjutsa ner mig till stallet. Ska fixa kväll och rensa tankarna i stallet. Vara ensam med djuren är det bästa som finns! När Linda kommer tillbaka från ponnyridningen får jag skjuts hem av henne så bloggar när jag kommer hem!

Pussen


THURSDAY!

Hello sunshines!

Var i gamla stan på julmarknad med brudsen idag! Vi stannade på ett café, Café Cronan hette det. Det var ett jätte mysigt ställe, och jättegod mat! Vi satt där i nästan två timmar. Man kunde välja mixsallad, man får välja fem saker att ha i sin sallad, det blev jätte bra :) Nu ska jag äta middag, sen blir det lite plugg och sen stallet. Lucia träning!

Kisses


PLUGGPLUGGPLUGG...

Usch, sista veckan nu innan betygen sätts! Men det känns rätt bra ändå :) Ligger i sängen och skriver om Skottland, har muntligt föredrag i engelska imorgon :S Vette faan, hur det kommer gå. Kommer läsa ur pappret hela tiden :P Nu måste jag fortsätta, ska fixa powerpoint till också...

Byye


JULMARKNAD ♥

Imorgon ska våran klass in till stan och gå på julmarknad, det ska bli jätte mysigt!♥ Vi gjorde samma sak förra året, och hoppas det blir bra igen. Men bara inte för kallt...♥


WEDNESDAY!

Det är kallt ute! Det är kallt och gå hem! *Ogilla.

Idag fick jag reda på att jag får mvg i historia och hhk också! Det känns riktigt bra :) Bara för det ska jag plugga lite nu, får energi av mvg! Hahaha, det är så. Går det bra vill man göra mer ;) Hörs om ett tag.

Puss


FÖRSLAG PÅ JULKLAPPAR?

Hejhej, sitter och försöker komma på vad jag ska önska mig mer i julklapp... Har kommit på rätt mycket, men alla har reda fått reda på det/ köpt? Så jag måste komma på mer! Haha, det är riktigt svårt!
Några förslag? :)


ETT STORT FRÅGETECKEN!

Heej, idag vid lunch fick jag reda på att jag hade möte med fotbollen. Så fick lite lätt panik, men allt löste sig som tur var. Alla kanske inte blev så glada på mig, men sånt man får ta! :) Kan ju inte vara överallt... På mötet gick vi igenom inför kommande säsong också, det gav rätt mycket. Fick reda på att vi ska få en till tränare och lite sånt. På torsdag är det träning, men kan ju inte då . Men på söndag är det inomhus och då kan jag! Ska bli skönt att köra igång igen! Taggad :) Nu ska jag hoppa i säng, eller först dricka vatten. Är jätte törstig!

Pussen


TUESDAY!

Godmorgon!

Har tagit det lugnt och har lite tid att blogga nu, ska strax gå :) Hinner inte ta kort också nu, men dagens outfit är väldigt enkel och skön! Har hhk nu på morgonkvisten sen blir det idrott! Hoppas på innebandy idag med, gjorde sju mål igår! Haha, råkade skjuta en boll på Emy också, så hon fick ett blåmärke! :O

Nu måste jag göra mig klar, puss.


MONDAY...

Hola!

Det går inte så bra för mig på bloggfronten just nu... Haha, kom precis på att jag kanske skulle blogga! ;) Ska skicka en histora inlämning till min lärare nu, sen hoppa i säng :) Har sovmorgon imorgon! Inte så lång, men iaf :) Bloggar imorgon när jag kommer upp ur sängen förmodligen, om jag orkar. Haha. Pratar med Linda nu i telefonen och ska skicka so:n sen soooova. Orkar inte skriva mer, har inget att skriva om....
Hoppas att jag får min kamera snart!

Puss


JULMARKNAD!

Hejhej snyggingar!

Igår kom jag hem runt åtta så hann inte blogga, satt ju bänkad framför Idol! Älskaaaar Minnah! Ska bli kul att gå på finalen, men hoppashoppashoppas att jag hinner få min kamera innan! Annars blir jag ledsen :(
Nu ska jag fixa iordning mig för att åka på Julmarknad, med familjen, f&f mf :) Ikväll åker jag och Erika hem till Madde och våldgästar henne ;) Bloggar när jag kommer hem!

Puss


LUCIATRÄNING!

HolaHolaHola guapas!

Idag hade vi ju spanska prov, svarade på allt och hoppas på att det mesta var rätt! Vill inte tappa det bääästa nu i slutet ;) Kan ju inte få sämre betyg den här terminen än förra, det blir ju pinsamt! Måste ju höjahöjahöja!
Har precis skickat låtar till Linda, så förmodligen är hon hemma nu och skriver ut dem. Sen kommer hon och plockar upp mig och Zarah, mooot stallet på luciaträning! Hoppas allt går bra, kan ju inte sjunga direkt. Men det får lösa sig :) Bloggar när jag kommer hem.

Kisses


FRIIIIDAY ♥

Min helg:
♥ Fredag- skola, luciaträning, sen vet jag inte.
♥ Lördag: Julmarknad, sen får jag se.
♥ Söndag: Vet inte ännu.

Haha, inte så planerad helg, men den kommer bli jätte bra ändå! Har inget att plugga på, skööönt!

Puss


07:45

Godmorgon!

Har inte alls tid att blogga, men slänger bara in ett inlägg ;) Har egentligen sovmorgon och börjar om en timme, men åker tidigare och pluggar lite till spanskan. Prov första timmen! Nu ska jag skicka en grej på mailen, hörs under dagen!


SPANSKA PROV IMORGON...

Har inget att skriva om... Har inte pluggat, har planerat lite inför lucia också. Men nu måste jag stänga av datorn, dricka lite saft och plugga. Läsa igenom det iaf! Linda skulle ringa också, så sen blir det sängdags!
Imorgon är det lucia träning i stallet också, kommer inte bli någon bloggning förrän på kvällen ;) Eller fixar ett tidsinställt nuuu :)


PARADISE HOTEL

Hola!

Spanska prov imorgon, jag har inte pluggat ett skit idag. Inte bra! Nu ska jag titta på PH sen blir det pluggning för min del... Hörs sen! Pussen


ONSDAAAG!

Hejhej, dagarna har spenderats framför skolböckerna... Har inte haft så mycket tid eller ork att blogga, men nu är jag på banan igen! När jag har fått min kamera ska jag och Josefin börja fixa bilder till våran blogg så snart är VI på banan! :) Jag orkar inte plugga mer idag, men ska hoppa i säng och läsa igenom spanskan. Linda ska ringa mig också, hat liiite att planera nu inför lucia! Första träningen på fredag, kul! :)

Pussokraam


RSS 2.0