GODNATT!

Har bara tagit det lugnt hela kvällen, har verkligen behövts efter en fartfylld helg! Nu ska jag nog borsta bissarna, sen hoppa i säng. Har läst ut Egoboost så vet inte vad jag ska läsa... Aja, vet inte hur uppdateringen blir imorgon. Ska nog till stallet, så antagligen inte så bra.



Gammal.

Ska fota nya bilder någon dag ;)


Puss


SAKNADEN ÄR VÄRST

 ♥


H Ö S T L O V !

Heej!

Har varken haft tid, ork eller lust till att bloggat. Nu är det iaf höstlov, har haft en bra start. I fredags blev det stallet och sen Berga. Fick vara med söta Kiwin hela kvällen nästan =) I lördags var det shopping med A-C och sen återträff med fotbollen på kvällen. Roligt att träffa alla igen, ett skönt gäng! Igår blev det upp tidigt, mot stallet. Ut på en tur med älsklingen, barbacka ut på rakan. Körde galoppintervaller, han var jätte pigg, lyssnade perfekt på fattningarna och var bara helt underbar som vanligt! Min fina pojke. Juste, i fredags tränade jag min andra fina pojke också! Springfield, han var också jätte söt! "Lekte" med honom, han sprang efter. Hoppa ville han inte, men han sprang gulligt efter mig när jag sprang iväg. Fick ett gulligt märke av honom också, kommer få stå ut med mycket sånt nu när jag tränar honom. Men det gör inget, eftersom han är så söt :) Iaf, igår efter jag hade ridit åkte vi till Romme. Kravall startade, han var jätte fin när han värmdes och travade på fint. Men han var lite stänkrädd så när jag gick in i rygg så "hoppade" han ut i galopp. Två galopper blev det, så trea utan pengar. Men det gör inget, tredje gången han startade tror jag så han var mycket fin ändå ♥

Idag har jag varit på bio med mamma, Zarah och Alex. Såg smurfarna, haha. Den var rolig! Kom hem tidigt, men jag var jätte trött så somnade... Har ätit och varit ute på en promenad med mamma, mysigt att bara gå och prata! Nu dricker jag teeee och ska se om jag kan plugga på något... Annars blir det OC! 

Puss


SOM ALLA ANDRA...

Hur kunde jag ens tro att du var annorlunda.
Hur kunde jag komma på tanken på att du inte var som alla andra...

Fuck off. 


IMORGON ÄR DET HÖSTLOOOOV!

Har nog inte riktigt fattat det ännu... Ledig i tio dagar, underbart! Har inte så mycket inplanerat ännu, men mycket roligt ska det bli! Imorgon blir det stallet direkt efter skolan, slutar tidigt. Blir stallet och hjälpa Hanna med Musse och fota henne när hon hoppar. Sen blir det mysa lite med Springfield och träna honom. Efter det blir det Berga och vara med Sara! Ska även titta på när hon rider, kanske fota lite också :) Kommer bli en rolig fredag! Kommer nog hem ganska sent, så får se hur det blir med bloggningen. Nu ska jag duscha, sen blir engelska läxa. Sen godnatt, börjar 8 imorgon. Jätte tidigt :(

Puss



På bio med Alex och Josefin - Var är Bus Alfons?
Alex älskar och muppa sig framför kameran...:)♥


DAGENS KLÄDVAL



Ja jag orkade inte bry mig imorse när jag valde kläder ;)

Fick inga bra bilder, den här får duga.



SET FIRE TO THE RAIN

Är äntligen klar med pluggandet för idag, skönt! Har skrivit klart so:n, börjat på svenskan och engelskan. Så imorgon blir det svenska och engelska. Nu ska jag hoppa in i duschen, sen väntar sängen och Egoboost! - Blondinbellas bok. Den är faktiskt bra, ger en många bra tips! Imorgon ska jag fota outfit bilder också, måste bli bättre på det! Men imorgon ska jag bara vara hemma och plugga efter skolan. Så hinner då! Kan ni få lite ego pics ;) Slut babblat. Godnatt!


PLUGG...

Hola amigos!

Lång, tråkig skoldag. Det positiva var att vi fick reda på lite resultat av lite prov som vi har gjort. Fick B på matteprovet, så det är jag nöjd med. Gillar inte alls matte. Sen fick jag A/B på ekonomin, C och A på samhälle. (Konstiga blandningar, kanske inte till B antar jag) Aja, sen fick jag jävla D på NK. Aja, nk är såhäääär tråkigt :) Efter skolan åkte jag direkt ner till stallet, red ut på sötnosen! Pigg var han idag, blev mycket trav och galopp. Härligt när det blåste, barbacka blev det såklart. Kom hem för ett tag sen, har ätit middag och läst bloggar. Nu ska jag göra en samhälls läxa som är till imorgon. Och börja på svenskan som är till fredag. Hörs senare!

Puss


NÄR JAG GÅR NER BER DU OM MER

Har precis tittat klart på DH, två veckor till nästa gång :( Nu ska jag plugga igenom det sista i spanskan, sen blir det duschen och sist sängen! Imorgon slutar jag sent, sen blir det stallet direkt. Så bloggar imorgon kväll.

Puss




Älskar dig ♥


VART JAG MIG I VÄRLDEN VÄNDER STÅR JAG HÄR MED TOMMA HÄNDER

Hejsan alla finisar där ute!

Idag var det vanlig skoldag, två engelska lektioner, matte prov och sen idrott. På idrotten spelade vi innebandy och cyklade. Tack älskade spinningcykel för bulan ♥ Den satt skönt! Kom hem tidigt, åkte ner till stallet och tömmkörde min nya älskling! Mosí och Mr. Springfield, älskade sötnosar ♥ Hårdträning står på schemat för dem båda! Imorgon blir det rida Musse och ta en promenad med Springfield! Gosa lite med dem båda, Musse ska skos imorgon också. Äntligen! På söndag blir det förmodligen gropen med Josefin och Chamsiin också! Hårdträning, wihoo!

Nu måste jag plugga vidare... Skulle pluggat mer i helgen, står med allt nu... :( Har spanska till imorgon, svenska inlämning till fredag, so läxa till torsdag... Aja, nu: plugga till Desperate Housewives! Idag blir det lussebullar till ♥





Mina pojkar! ♥



GÅRDAGENS









Ny tunika, enkel, skön och snygg!


GODNATT!

Bra att jag lägger in bilderna på datan men glömmer sen att lägga in dem här på bloggen... Bra jobbat Elin! Aja, orkar inte göra det nuu. Ni får se dagens klädval imorgon istället :) Eftermiddagen / kvällen har bestått av massor med plugg, gick även ut och gick en promenad med syster och bara pratade, myys! ♥ Nu ska jag hoppa i sängen lite, nej. Men hoppa i säng och läsa matte... Det går ju inte, aja. Jag ska kolla igenom matten. Imorgon är det prov! Kan det mesta... Flumm inlägg, ja jag är trött. Godnatt!




Puss!


.


NY VECKA - NYA TAG!

Hejsan :)

Hade ekonomi hela dagen i skolan, och åt på Subway till lunch. Rätt skön och slapp dag :) Kom hem lite efter tre, har läst bloggar och lite sånt. Nu sitter jag och pluggar. Ska plugga matte, spanska, samhälle, svenska och engelska idag! Skojsigt... Måste fortsätta nu, hörs lite senare. Men outfit också ;)

Puss // E



Saknar älsklingen!


CRY ME A RIVER - FUCK YOU, JAG HAR GÅTT VIDARE

Hejhejhej!

Vad dålig jag är på att blogga... Haha, jag suger på att blogga. Men jag vill ändå ha en blogg... Aja :P

Helgen har varit rolig, har umgåtts med sötnosarna hela helgen ♥ I fredags var jag med Josefin, åt mysig middag tillsammans och tittade på Idol. Sen sov hon här. Igår var vi i stallet, sen åkte vi till A-C. Hennes föräldrar var inte hemma, så besök fick vi vid två på natten också! Alltid trevligt :) Gick och la oss vid halv tre, och gick upp nio imorse. Har varit i stallet, körde Tyra (en häst) till Berga. Där hon ska stå i en vecka, kommer bli tomt för mig och Musse utan Tyrisen och Sara...

Nu ska jag försöka plugga lite, hörs seeeen!

Pusspuss // E



EVERYTHING HAPPENS FOR A REASON

Hola!

Har inte orkat blogga på grund av olika anledningar, men nu är jag back on track igen! :) Idag är det torsdag, vilket innebär att det är fem långa, tråkiga lektioner i skolan... Men vi fick se på film på historian så dagen rullade på ganska fort! Kom hem vid fyra, har bara tagit det lugnt och läst bloggar. Ska hoppa in i duschen nu, sen blir det middag och plugg! Har engelska till imorgon, sen får jag se. Har två prov nästa vecka... Menmen, imorgon är det fredag!

Puss // E



Gulligt!


TUESDAY!

Hejsan där ute!

Usch vilket väder när man är ute, när man är inne är det bara mysigt :) Eftermiddagen har bestått av plugg och fixat och trixat med bilder till en fotobok. Om två timmar börjar Desperate Housewives, så måste verkligen plugga nu. Hörs senare.

Puss puss // E



OLD.


.

Att gråta är inget tecken på svaghet,
utan ett tecken på att man har varit
stark för länge



I´M BACK!

Hejsan igen!

Hade ett långt uppehåll från bloggningen, sen bloggade jag tillsammans med Olivia på www.carrotcake.devote.se. Men nu vill jag blogga själv, får se hur det går. Men jag tycker att det är lättare själv :) Idag är det måndag, kvällen kommer att bestå av träning och plugg. För er som inte läst min blogg innan, här är lite om mig:

Jag heter Elin, har bloggat i några år nu, bor i Stockholm med min familj. Rider just nu bara två gånger i veckan, men annars brukar det vara mer. Rider då Musse, en islandshäst, sen rider jag även kompisars hästar också. Har ridit lite alla möjliga hästar, med olika problem :) Har spelat fotboll i sju år. Men laget som jag spelade i la av i sommras, och då valde jag att sluta med fotboll. Ibland får jag lite längtan efter fotboll, men har valt att välja annat först. Tränar lite då och då ändå, fast inte med fotboll. I min blogg kommer du få läsa om lite allt möjligt, mycket bilder, älskar att fota, mycket om Musse, stallet, träning, olika outfits mm! Hope you like it!

Puss // E


RSS 2.0