SOOOOOL ÄR DET HÄÄÄR!

Hello sunshines!

Orkade inte blogga igår men idag orkar jag! =) Solen skiner så vi har varit på stranden i några timmar och nu är vi hemma och äter lunch, ska äta nudlar är faktiskt sugen på det idag! :O Efter maten blir det stranden eller åka och handla ikväll blir det räkfrossa! Imorgon åker vi till Halmstad och sen blir det ingen bloggning förrns på måndag! Är på fotbollscup från onsdag till söndag. Sen ska bloggen fyllas med saftiga inlägg! Haha ;)

Haré !


GODMORGON!

Hello sunshines!

Har precis gjort en dunder frukost till familjen, är väldigt mätt nu =) Här regnar det och blåser lite ;( Menmen får se vad som händer under dagen :) Bloggar senare.

Puss



Saknar er!


FRAMME I VARBERG!

Hola amigos!

Vi åkte imorse halv sex och var framme runt elva ;) Vi gick runt på marknaden i Varberg och bara tog det lugnt och shoppade lite och sen åkte vi hem till huset med alla saker. Vi åt lunch och sen åkte vi till Hajen och handlade så nu har vi maaaaassor med maaat och gott! Blir hemmagjorde hamburgare ikväll till middag =) Imorgon blir det stranden och steeeka :) Bloggar kanske senare.

Puss


NY DESIGN!

Jag har bestämt att jag vill ha en ny design innan jag bloggar på allvar igen ;)


HEEEEEEJ!

Hello sunshines!

Ville bara visa att jag lever, idag har jag bara tagit det lugnt och ridit Wermount. Imorgon jobbar jag och sen blir det stallet med Sara! Hoppas på att blogga varje kväll nu men får se hur det blir! ;)

Puss


RSS 2.0