SOMMARLOV!

Hello sunshines!

Har haft fullt upp senaste tiden, har varit med klassen på Gotland. Som jag aldrig lär glömma, har haft bal och skolavslutning. Idag står packning och städa på schemat. Inatt, eller imorgon på morgonen åker vi till Mallorca! Kommer hem midsommarnatten och får se när jag bloggar igen! Nu vet ni att jag lever iaf, hörs alla söta!

Pussokraaam


PAUS

Hejhej, just nu känns allt så jävla bra! Imorgon drar showerna igång, jag och resten av Spice Girl kommer ha en underbar vecka! På torsdag drar jag till Gotland med klassen, kommer hem på lördag kväll. Söndag blir det ta det lugnt dag eller något, måndag en show, sen bal. Nästa tisdag skolavslutning! Shiiit, snart är det sommarlov! Allt känns såååå braaa! Tror det blir blogg paus ett par dagar nu. Bloggen måste göras om rejält innan det blir bloggning igen! Hörs när jag vill!

Puss


TJOHOOO

Hello :)

Igår var jag och Josefiin i Handen och shoppade lite, köpte present till Erika och Josefiin letade kläder till kvällen. När hon äntligen hittat en söt kjol åkte vi hem :) När jag kom hem var det mycket som skulle fixas, plattade håret också. Det tar ju en stund... ;) Var hos Erika lite efter fem, fick god mat och sen pratade vi mest :) Cyklade hem vid elva och blev då jätte pigg, vi lyssnade på musik och sjöng. Haha, vi gick och la oss runt tolv. Imorse vaknade man upp till strålande sol, cyklade hem tidigt och la mig och soooola :D Sen ringde Sara och då blev det ändrade planer, vi åkte ner till stallet. Solade och bara tog det lugnt, det behövs såna dagar! Bara prata och ha det sköönt :) Sen badade vi Musse och Cummin också, så dem blev fina. Sommarfina, innan var dem väääldigt dammiga... Men sen blev det massor med glansspray och lång- borstning. Fina och rena pollar fick gå ut i hagen. Eller inte Musse, han fick gå in i sin box :) Nu gör jag inte så mycket. Hoppar om allt och inget i det här inlägget, men så blir det... haha. Imorgon blir det kryssning med bästaste! Kommer bli grymt kul :D Dricka goda drinkar, kanske bada och bara ha kul! Är grymt danssugen... Men det är nog inte Josefiin. Haha :) Nää, slut babblat. Nu ska jag snart hoppa i säng tror jag. Hörs imorgon innan jag åker!

Puss


FULLT ÖÖÖÖÖS

Yeah!

Stressig dag, har slängt i mig lunch, mellis och middag. Stressa överallt, hit och dit. Nu kan jag slappna av lite :D Imorgon blir det fullt öööös igen, först handla med Josefin, måste handla kläder att sova i och blablabla. Shit jag är på "plojj" humör idag. Var i skolan i tre timmar och varit ute och gått med Sammy, haft en ridlektion, handlat också men ändå så skulle jag nog behöva gå ut och springa... haha. Aja, efter shoppingen imorgon ska jag hem och fixa mig, får se om jag hinner ner och rida Musse också. Tror inte det... :/ aja, slut babblat. ska snart hoppa in i duschen, sen blir det OC.

Pussokraaam


RSS 2.0