FRÅN +75 TILL 0 GRADER!

Hola amigos!

Skulle lagt ut massor av olika outfits, men jag började fixa med Josefins blogg och fastnade där. Men dem kommer på tisdag istället för jag ska på ponnyridning imorgon med, så hinner inte då. Men på tisdag ska jag bara vara hemma och fixa Josefins blogg och baaaaada! Igår bastade jag och Josefin, sen sprang vi ut och rullade oss i snön! Eller snarade hoppade från alla snöhögar! Pappa skulle ta kort men lyckades inte få en ända bra bild! Aja, ni kommer att få se en där han inte fick med huvuvdet! Haha, kan inte sluta skratta åt dem, dem blev suddiga allihopa. Aja, får väl kalla mig mästerfotograf jämfört med daddy! =) Men nu ska jag gå ut till kaninen, sen väntar sängen. Ska lägga mig tidigt eftersom det är ponnyridning imorgon. Lyssnar på OS i bakgrunden just nu och det står 2-1 till Canada! Bloggar imorgon när jag kommer hem runt sex, efter ponnyridningen ska vi tillbaka till stallet och sen ska jag nog rida! Bilder får ni imorgon.

P&K ♥




Nice picture? Nooot!


VÄLKOMMEN TILL MIN NYA BLOGG ♥

Nu är min blogg klar, tack till Emma som har hjälpt mig att fixa hela bloggen! ♥ www.strombergarn.blogg.se här kommer ni få läsa om allt mellan himmel och jord, jag skriver om det som jag känner för. Nu är det sportlov och jag hoppas på en mycket aktiv blogg i början  innan skolan sätter igång iaf! =) 

      Vecka 9: SPORTLOV
  Vecka 10: SKOLA
  Vecka 11: SKOLA
 Vecka 12: PRAO
 Vecka 13: PRAO
     Vecka 14: PÅSKLOV

Alltså har våran klass 6 mycket sköna veckor framför oss! Endast två veckor skola och första veckan kommer vi inte hinna ha några prov och den andra har vi nog matteprov och sen vet jag inte!

Hörs straxt, pussar ♥




RSS 2.0