PÅSKKÄRRING IMORGON!

Hola amigos!

Det är tuffa dagar idag och imorgon, väldigt stressigt MEN KUL =) Idag har jag plockat upp massor med varor och gjort wook och massor med mera. Jag slutade klockan fyra, gick hem direkt och bytte om. Åkte till stallet, gick en promenad med älsklingen, en springpromenad! Hon är så pigg så jag brukar "busa" med henne. Mitt på vägen kutar jag bara iväg och hon är som en jätte glad hund och bara sprallar efter! Jag älskar henne ♥ Det kommer bli jobbigt om hon ska flytta! :( Men det ska jag inte tänka på nu när jag har henne! Inte mer om dagen, så här ser morgondagen ut för mig:

6.00 - Gå upp
6.45 - Gå till Ica
7.00 - Jobba
11.00 - Lunch
               11.15 - Blir hämtad av Linda
12.00 - Ponnyridning
16.00 - Ponnyridning slut, åka hem till Josefin

När jag kommer till Josefin ska vi åkte till Pizza Hut och käka god mat! Jag älskar deras sallad, haha jag vet inte varför :P Sen sover jag hos Josefin, ska gosa med Dina som gillar blommor och bin! Haha =)

Nu måste jag plugga!

Kommer inte hinna blogga så mycket imorgon =( Vet inte om jag kan blogga hos Josefin, annars bloggar jag på fredag!

Puss ♥



Stackars Alexander, vi klädde ut honom till påskkärring! =)


SWEET DREAMS READERS!

Nu har jag skrivit om utsläpp och utsläppsrätter, nu ska jag snart hoppa i säng och titta på Couger Town. Har aldrig tittat på det förut men nu känner jag för det! Haha.

Puss och godnatt, nyp i stjärten ♥


VAD BETYDER SOMMAR FÖR DIG?

















Cykla varma sommarkvällar, äta glass, dricka slush och goda drinkar, roliga cuper med fotbollen, solglasögon, gladiatorsandaler, bikini, stränder, bada och sommarhagar! Det betyder sommar för mig!

Är det något speciellt som betyder sommar för dig? =)


SUNSHINE!

Hello sunshines!

Solen skiner = jag blir pigg! Haha, känner mig mycket piggare dem dagarna det är sol! Det är underbart =) Jobbade till fyra idag och jag fick först plocka varor sen fixade jag "påsk- korgar" från en beställning. 13 stycken skulle göras, jag och Annika fixade dem och sen plastade hon in dem också när jag grillade kyckling. Det har varit ännu en rolig dag på Ica och imorgon kommer det inte bli lika stressigt som idag eftersom en till jobbar imorgon i charken. Nu ska jag plugga teknik, bloggar senare.

Puss ♥




RUBRIK?

Hejhej, kommer inte hinna blogga mer idag. Hörs imorgon.

Puss


RUBRIK?

Hejhej, kommer inte hinna blogga mer idag. Hörs imorgon.

Puss


MÅNDAG!

Hola amigos!

Jag är en riktigt bad blogger just nu! Haha, men jag är jätte trött när jag kommer hem och denna vecka ska jag skriva klart en teknik uppgift! Idag på Ica fick jag först titta datum på allt i charken! Det fick jag göra förra måndagen också och det är nog det tråkigaste som finns, men nu är det över =) Det possitiva är att jag får göra andra roligare saker efter. Jag och Sophie fick fixa "skyltar" till allt i delin det var kul att lära sig det! :) När jag slutade gick jag hem och duschade, åt sedan middag och sedan gick jag och lade mig i sängen och läste teknik och bara slappade. Nu har jag lite nya krafter och ska börja skriva på uppgiften nu! Bloggar när jag är klar, orkar ändå inte skriva så mycket idag =) Imorgon fyller Sophie 18 så vi ska äta tårta! Mums =) Ska nog springa imorgon också efter prao:n, eller någon annan dag =)




Bildbrist!



EARTH HOUR I KUNGSTRÄDGÅRDEN!

Hello sunshines!

Har nästan haft en bloggfri helg för att jag inte har hunnit blogga =) I fredags slutade jag klockan fyra sen gick jag hem och då åkte vi till svartbäcken och tittade på min mosters nya hus och sen åkte vi och handlade mat. Efter maten tittade vi på Let´s Dance också, var väldigt trött efter den långa jobbdagen! Gick och la mig runt tolv, igår gick jag upp vid tio och fixade iordning mig och runt tolv åkte vi till min mosters gamla hus och jag och Linn gick en två timmars lång promenad i skogen med Wildha :) Vi fick köra på bergsklättring och allt möjligt för vi gick till deras nya hus! Men det var kul, vi garvade nästan hela tiden! Det var kallt om fötterna eftersom vi blev väldigt blöta! När vi kom fram väntade vi på maten ett tag och efter det tog vi det lugnt till sju då tog vi bussen in till stan =) Det var jag och Linn och några andra tjejer, vi tittade på Earth hour "konserten" i Kungsträdgården. Det var lite segt i början men sen stod vi och sjöng, haha :) Jag kom hem runt elva och tittade på en Wallander och duschade sen och gick och lade mig. Imorse var ju klockan omställd och jag gich upp vid elva och gjorde iordning mig sen åkte mamma och jag till Handen och shoppade lite. Åt lunch på Donken sen åkte jag direkt till träningen. Nu har jag inte gjort så mycket, ska städa rummet också innan vi åker till mormor på söndagsmiddag=) Bloggar ikväll.

Pussokram ♥



Haha, du gick alltid under Chiffon =)


IMORGON ÄR DET FREDAG!

Tjatja bloggen, har läst ännu fler bloggar och tittat på Andra Avenyn. Jag måste prata med Emma angående min bloggdesign också, haha verkligen byta samtalsämne mitt i allt. Aja, imorgon "jobbar" jag till fyra och då köper jag godis sen går jag hem. Funderar på att cykla eftersom det tar typ två minuter! När jag kommer hem tar jag ut kaninen sen sticker jag mot Tungelsta! Får se om Josefin vill ha mig hemma hos henne eller om jag åker till stallet =) Får ringa henne lite senare, kanske? Haha, det kan ju vara bra ;) Nej nu skriver jag bara, så här ser resten av min kväll ut:

20.50- 20.55 gå ut till kaninen
20.55- 21.30 se på Bella&Tyra show
21.30 duscha
21.45 SOVA!

Haha, nu ska jag gå ut!

Puss, bloggar imorgon ♥



Pappa, mamma, barn ♥


VÅFFELDAGEN!

Hello my friends!

Dagen har gått fort och allting har rullat på bra, nu sitter jag och läser bloggar och ska gå ut och äta våfflar straxt. Det är ju våffeldagen! Då måste jag ju äta en iallafall! =) Jag fick göra en kasslersallad och en kycklingsallad på Ica idag, fick göra massor med andra saker också men skulle jag skriva allt så skulle det ta lång tid! Det är dålig uppdatering nu under praon men jag slutar somsagt fyra och orkar inte så mycket på kvällarna. Idag klockan sex hade jag utvecklingssamtal, det gick bra. Jag hade fixat det som jag ville, jag hade ju bara g i bild förut men nu hade jag vg! Så det är bra, nu är det bara allt annat som ska finslipas. Det som går :) Nu ska jag äta en våffla. Hörs lite senare =)

Pussokram ♥




PRAODAG NUMMER TRE!

Hola!

Idag har jag gjort massor med saker, jag har lagt upp massor med varor, städat och fixat i charken och massor med andra saker och det som är bra är att jag tycker att det är kul! Efter praktiken gick jag hem och tog ut kaninen sen vidare till stallet, fick äta mellis i bilen på vägen allting blir så stressigt nu! Och jag orkar inte plugga heller, får göra det i helgen om jag har tid. Så här ser resten av min vecka ut:

torsdag: prao till fyra, utvecklingssamtal sen träning.
fredag: prao till fyra, sen vet jag inte.
        lördag: till Vendelsö och flytthjälpa. Skulle nog vara hundvakt med Linn också!
söndag: umgås med Josefin och stallet tror jag!

Nu ska jag duscha sen lägga mig i sängen och titta på Fuskbyggarna!

Puss&kram&nyp i stjärten! ♥




Älskling ♥


PRAODAG NUMMER TVÅ!

Hejsan, jag åkte direkt till stallet efter praktiken och gick ut på en promenad med Ego och Chiffon. Eftersom båda har haft kolik så blev det springning på det, jag var på Josefins gård och båda hästarna var pigga =) Efter stallet åt jag middag och sen tittade jag på tv. Nu har jag duschat och är jätte trött, jag somnade när jag tittade på Desperate Housewives! :( Aja, nu ska jag gå ut till kaninen och pussa på henne sen ska jag hoppa i säng! Imorgon efter praktiken så sticker jag hem direkt, jag var så himla trött idag så ska lägga mig ännu tidigare imorgon så att jag orkar med träningen på torsdag! Jag hoppas det hjälper för jag hatar att vara trött!

Sweet dreams ♥



Kommer alltid att älska dig ♥


SVENSKA HOLLYWOODFRUAR KLOCKAN NIO!

Nu har jag fikat och ska hoppa in i duschen innan Svenska Hollwoodfruar börjar och sen ska jag gå och lägga mig efter det, måste vara pigg imorgon. Ska ut och springa med Chiffon!

Love, Elin ♥



Jag gillar bara Maria!


PRAODAG NUMMER 1!

Hola amigos!

Jag har lite att berätta nu...
Lördag: Jag gjorde jätte mycket saker hela dagen så jag orkar inte skriva allt! Jag red iaf med Josefins mamma, på Josefins häst. Vi hade en mysig tur i solnedgången! Sen stack jag och Josefin hem till mig på kvällen och bara tog det lugnt. Vi båda var jätte trötta.
Söndag: Vi vaknade ganska tidigt och låg och tittade på Andra Avenyn, sen kom Josefins mamma och hämtade henne klockan elva. Då städade jag rummet och sen åkte jag på träning. Men när vi kommer till träningen och äntligen lyckats fått upp hallen så går larmet! Vi fick inte tyst på det och eftersom vi bara hade en timmes träning fick vi gå halv tre, väktarna kom runt tre tror jag men då var jag redan hemma hos mormor. Badade hos henne och klockan fem kom resten av familjen och min mosters familj! Vi åt god mat och vi åkte hem under Wipeout. Gick och la mig runt elva.

Måndag: Gick upp klockan sju och gjorde mig iordning, började klockan åtta. Jag praoar på Ica Supermarket mellan 8-4. Dagen blir ganska lång men det är en timmes lunchrast. När jag kom hem kvart i fem så bytte jag om sen stack på träning. Vi sprang mellan 6-7. Det gick jätte bra, jag höll på att somna innan men jag vaknade till. Kom faktiskt tillbaka först, efter tränaren. Det trodde jag inte eftersom jag nästan somnade på bussen... Aja, nu har jag ätit och ska fika. Kommer inte bli så mycket bloggning imorgon heller, när jag slutat åker jag direkt till stallet och tar en promenad med älsklingen! ♥

Nu ska jag fika. Puss ♥


SNÖSLASK!

Hola!

Just nu sitter jag och äter lunch, haha "bullens" korv. Perfekt, men nu är jag jätte mätt och ska börja fixa iordning mig nu. Jag berättar och gårdagen ikväll! Jag red på Josefins söta häst, ett smakprov från gårdagen ;) Nu måste jag skynda mig, min träning börjar om typ en timme och när den är slut klockan tre sticker jag hem till mormor direkt. Eftersom det är söndagsmiddag där idag! Sen när jag kommer hem bloggar jag.

Pussokram ♥



Ge mig vår!


FREDAGENS KLÄDVAL!





♥ Linne - Gina Tricot
♥ "Top" - JC
♥ Jeansleggings - ?

Jag hade min nya örhängen på mig också som piggade upp outfiten lite, men dem gick sönder på bilden :(
Ska fixa dem nu när jag har tid under praktiken!

Nu ska jag packa sen åker jag hem till Josefin och har det trevligt under kvällen, och imorgon ska vi vara i stallet klockan nio... Ska pussa sönder min lilla bebis då också! ♥ Ska försöka blogga hos Josefin ikväll men hennes dator har varit lite seg ett tag men jag vet inte om den är bättre nu!

Love, Elin ♥


IT´S FRIDAY!

Hola amigos!

Vilket skitväder vi har idag! Tummer ner på det, men min lille älskling Chiffon (häst) mår mycket bättre idag. Alltså tummen upp på det! =) Skoldagen gick fort och jag kom hem för en timme sen ungefär, ska packa lite saker och sen åka till Josefin. Kvällen är inte riktigt planerad ännu, bara att jag ska vara med Josefin :) Är lite trött så tror att jag ska lägga mig i sängen och läsa lite sen ta en kopp kaffe. Bloggar senare.

Pussar ♥


SKOLA, PLUGG, SKOLA, PLUGG!

Hejhej igen!

Jag skulle inte blogga mer idag, men jag sitter och pluggar om Europas karta på internet så då tänkte jag att jag ändå kunde blogga =) Just nu har jag träning, och jag hinner inte vara med p.g.a skolan! Usch, men nu är det tre sköna veckor utan skola! Då ska jag träna, blogga och slappa. Försöka hinna vara i stallet också! Jag saknar det, men jag har inte tid när det är skola ...
Nu ska jag sluta klaga för imorgon är den över för ett tag!

PUSS ♥



Jag och söta Belle! ♥


TORSDAGENS OUTFIT!






 
   ♥ Linne - Gina Tricot
     ♥ Tunika - Vero Moda
         ♥ Cardigan - Gina Tricot
  ♥ Leggings - Lindex
  ♥ Klocka - Ur&Penn
♥ Örhängen - HM


TORSDAG, IMORGON ÄR DET FREDAG!

Hejsan kära läsare!

Skoldagen gick hyffsat fort, det tråkiga var matte provet i slutet av dan. Aja, nu är det över. Blir ingen träning ikväll för jag måste plugga so. Europas 48 eller 49 länder och massor med annat ska in i huvudet. Länderna kan jag nästan redan, men ändå. Kommer inte att blogga mer ikväll, jo snart kommer "dagens outfit"  men sen inget mer. Från och med imorgon kommer det att bli bättre på bloggen, två veckor prao sen lov! Min kväll:

duscha
äta
plugga
läsa
sova!

Haha, rolig kväll!

Pussokram ♥



Min nya tröja från Zara.


17 MARS 2010

Hola amigos!

Eftermiddagen har gått åt till att plugga och jag ska plugga till nio sen orkar jag inte mer. Ska lägga mig tidigt och läsa min bok =) Kommer inte att blogga mer idag, eftersom jag har ett prov imorgon och ett på fredag.

Dagens outfit:



Hade på mig det här, fast ett par andra leggings =)


SVAR TILL SANDRA =)

Sandra om HÄRLIG MÅNDAG!:

Vart kommer linnet ifrån? (:


Svar: Det är inget linne på bilden, men menar du t- shirten eller sportbhn? =)

Nu ska jag ta bussen hem, ska plugga när jag kommer hem så jag kommer inte blogga då. Men bloggar ikväll, med outfit också ♥



Har ingen bild här i skolan, så ni får den här!


SKOLAN

Hejhej, nu sitter jag i skolan med Olivia bredvid mig. Vi skriver en teknik uppgift, bloggar när jag kommer hem =)

Pussokram ♥



Snygging Olivia!


MÅNDAGENS&TISDAGENS KLÄDVAL!



           ♥ Jeansleggings - Vero Moda
♥ Linne - Gina Tricot
    ♥ Munkjacka - Stadium
  ♥ Skinnjacka - Cubus




      ♥ Tröja (ny!)- Zara
                    ♥ Jeansleggings- Vero Moda
        ♥ klocka - Ur&Penn

Kameran har tydligen fläckar på "skärmen" så det ser ut som att jag har fläckiga jeans ;)

Nu ska jag plugga vidare det sista för ikväll, klockan nio börjar DH! Kommer inte att blogga mer ikväll. Det blir inte så bra bloggning nu när det är mycket i skolan, eller mycket och mycket men när jag måste plugga och träna men snart är det prao i två veckor och då blir det bättre!

Och med det säger jag GODNATT ♥

(Erika skriver alltid så :P)



INTE MERA SNÖ!

Hola amigos!

Jag skulle bloggat när jag kom hem från skolan men under sista lektionen fick jag jätte ont i huvudet, så när jag kom hem gick jag och la mig i sängen och läste. Tog självklart en huvudvärkstablett och efter det tränade jag lite här hemma, till beach 10! Haha, det låter roligare än typ beach 09. Aja, nej men nu ska jag vara hurtig! Iaf, nu har jag precis badat, tagit hårinpackning och rakat benen så nu känner jag mig mycket fräschare och ska börja plugga! Gårdagens&dagens kommer lite senare, och ikväll är det Desperate Housewives! ♥





SWEET DREAMS ♥

Det är jätte halt ute så på träningen/ springningen idag på fotbollen sprang vi inte lika långt som vi brukar utan stannade istället på ett ställe och gjorde massor med övningar t.ex. 90 grader. Slutade klockan sju och åkte hem och duschade, åt mat. Nu har jag fikat med mammsen och tittat i en klädkatalog (vet inte vilken affär, haha) och det blev ett linne och en skjorta! Nu ska jag skriva om Rostbältet i so:n, sen hoppa i säng. Börjar som vanligt 8.20 imorgon...♥

Godnatt ♥



En vacker bild från Järvsö ♥


TRÄNING

Hola amigos!

Jag trodde att vi började halv ett men Carin sa att vi började tio över tolv, så jag sprang hemifrån eftersom jag aldrig kan komma i tid när jag har sovmorgon / halvdag eftersom jag inte får skjuts då! Haha, så jag sprang och när jag kom till "tågövergången" plockade Carin och hennes pappa upp mig så jag slapp springa sista biten. När vi kommer till skolan 12.10 så hör vi att vi börjar halv ett! Jag kände att jag hade stressat i onödan! Det kan man ju säga också... Men iaf, skolan gick väldigt fort. Cirka tre timmar i skolan = väldigt skön skoldag! Men nu ska jag äta mellis, för jag har träning klockan sex. Springning, jag och Ninni måste ta bussen dit eftersom vi bara har skjuts hem så jag måste göra mig klar nu!

Pussokram ♥


HÄRLIG MÅNDAG!

Solen skiner och jag tycker att det är helt okej att gå upp klockan nio! Just nu sitter jag och äter frukost, jag börjar 12.10 fick jag reda på nu, inte halv ett. Men det spelar inte så stor roll, outfit kommer när jag inte går runt i pyjamas längre :P Bloggar sen.

Puss ♥



Det här fick jag med mig i lördags, och en present till Olivia!


FREDAG OCH LÖRDAGENS OUTFIT!





1: Fredag
2: Lördag
(Om ni vill veta vart något kommer ifrån så fråga bara!)

I fredags hade jag andra kläder på kvällen men har ingen bild och igår när vi shoppade hade jag andra kläder men har inte någon bild =)


14 MARS 2010

Hola!

Nu har jag precis ätit middag, kycklingwook mums! Och nu ska jag fortsätta plugga, matte och so. Om en timme börjar Wipeout så då sitter jag bänkad framför tvn =) Bloggar senare, puss ♥



Smygtitt på gårdagens outfit!


SOLIG SÖNDAG!

Ojojoj, vad jag känner mig duktig. Har storstädat hela rummet, dammat överallt, dammsugit och allt! Nu ska jag bara fixa lakan, täcket och kuddarna ligger ute =) Det blev ingen bakning idag tror jag, orkar inte. Ska börja plugga nu :( Mormor kommer ju över på middag och jag ska titta på Wipeout klockan åtta, så nu ska jag plugga för jag kommer inte att plugga senare. Snart kommer outfits och det jag handlade igår ut på bloggen! Så hållutkik!

P&K ♥



Jag på femkampen på midsommar! Haha ;)


SÖNDAG, STÄDA, PLUGGA OCH BAKA!

Hola amigos!

Förlåt, förlåt, förlåt. Orkade inte blogga igår och jag har inte bloggat så mycket i helgen. Men jag har haft fullt upp så jag har inte hunnit. Igår åkte vi ju till stan på dagen och på kvällen var vi hos mormor och åt god mat och tittade på Melodifestivalen. Och Anna vann! Hon är ju bäst så det var bra! När jag kom hem igår var jag jätte trött och mätt :P Så jag la mig i sängen och läste sen somnade jag vid tolv. Men idag är jag pigg och ska städa, plugga och baka. Mormor kommer över ikväll och äter middag så då ska jag baka en tiger sockerkaka! Men nu ska jag städa rummet och sen plugga utomhus! Det är jätte fint väder ute, så jag ska kanske fote lite. Men jag har inget att fota så bara kanske. Nu måste jag gå, kommer självklart att blogga under dagen. Imorgon börjar jag halv ett! Det ska bli jätte skönt, jag ska mysa framför tvn ikväll och titta på film! Istället för att hata söndagen så ska jag älska den!

Pussokram ♥



De är framme för i år! ♥


EN HÄRLIG DAG I STOCKHOLM STAD!

Hello sunshines!

Det är lördag, solen skiner, jag har shoppat. Hur bättre kan det bli? :D Imorse gick jag upp halv nio och åt frukost, klockan tio satt familjen i bilen förutom Jocke och då åkte vi in till stan. Pappa lämnade av mig och mamma vid Gallerian så vi fick shoppa ifred. Så pappa, Zarah och Alex åkte till ett tåg muséem (stavning?) medans vi shoppade. Vi gick in på HM, Topshop, Ur&Penn, Indiska, Gina Tricot, Zarahoch massor med andra affärer =) Vi åkte hem runt två med massor av påsar. Nu har jag precis badat med Alex och ska nu börja göra mig iordning för att åka till mormor runt fem. Det kommer inte att det bli så mycket mer bloggning ikväll. Igår hade vi trevligt med laget. Mötet gick bra och det var god mat på restaurangen, Vi kom hem halv elva och då kollade jag på Let´s Dance när Molly åkte ut. Jag tycker att Willy skulle åkt ut först! Men han är liksom kvar tills nu!  Jag tycker det är dåligt av svenska folket att rösta på honom eftersom han inte är duktigare än t.ex. Molly. Aja, nu ska jag sminka mig, locka håret och klä på mig. Alla outfiter kommer ikväll!

Pussokraaaam ♥ 



SPELARMÖTE OCH STOCKHOLM STAD!

Hola amigos!

Solen skiner och jag är glad! Haha, jag har varit det hela dagen, undra om det är bara för att det är fredag? Kom hem från skolan för en timme sen ungefär och har precis duschat, ska sminka mig och så innan jag tar 16.22 bussen mot Västerhaninge =) Jag åker med Carin, Monika, Eleonora och Josse in till Torvalla för spelarmöte med fotbollen och sen åker vi som sagt in till stan och äter middag! Jag har lite bråttom nu, ikväll kommer gårdagens, dagens och kvällen outfit också! Jag är hemma runt 10-11.

Pussokram ♥



Så här glad är jag NÄSTAN, haha =)


SWEET DREAMS ♥

Orkar inte plugga mer, har pluggat i en kvart. Haha.

Godnatt♥


BELLA&TYRA SHOW!

Hejhej, jag skulle titta på B&T nu för att se vad det var för något, men det funkar inte. Allting hackar antagligen för att så många tittar just nu, så jag får se om det går att titta på imorgon istället. Men det var ganska bra ändå eftersom jag måste plugga, ska göra det nu. Träningen gick bra, idioten ingick men det känns som jag har noll kondition där! Aja, får träna på den i sommar! Då ska det springas igen! När snön är borta börjar springandet, just nu vinter deppar jag! Haha, men idag tog jag fram mina Converse! Så det känns ett steg närmare våren, ska ju handla på lördag och får handla lite linnen och så då så blir det ännu bättre. Imorgon är det fredag! Efter skolan sticker jag hem och fixar iordning mig, duschar också sen sticker jag på spelarmöte med fotbollen och efter det åker vi in till stan och äter middag! Det ska bli kul! Men nu ska jag plugga.

Pussokraaaam ♥



Olivia och Evelina har saknat våren där, tror jag?


MIDDAG

Nu ska jag äta, sen sticker jag på träning. Bloggar ikväll efter nio =)

Pussokraaaam ♥

Rösta på vilken bild du tycker är roligast, i inlägget under! =)


VILKEN BILD TYCKER DU ÄR ROLIGAST?









1.2.3.4 har inget att skriva om just nu så lägger in lite bilder. Rösta på vilken du tycker ser roligast ut!





MONKI

Jag hittade massor med söta kläder från Monki igår men det funkade inte att lägga in dem här på bloggen... Ska ju in till stan på lördag så ska kika på dem då iaf! Vi fick sluta tidigare idag, tio över tre så alltså kom jag också hem tidigare men har bara läst bloggar och tagit det lugnt. Det är ingen hemma så jag har haft en egen stund framför datan i tystnad! Riktigt skönt efter en skoldag! Men de andra kommer straxt hem så jag ska plugga lite, är jätte hungrig så jag måste äta innan träningen annars kommer jag att ramla ihop på träningen! Haha, riktigt intressant! Nu ska jag plugga. Hörs lite senare.

Kram ♥



Bild från Järvsö.


STJÄRNKLART!

Haha, när jag gick ut till kaninen nyss så såg jag att det var stjärnklart så jag var tvungen att ha det som rubrik eftersom det alltid är lika jobbigt att hitta på en! Nu har jag pluggat no (sexualkunskap) matte och lite so. Och nu ska jag hoppa i säng. Imorgon slutar jag lite tidigare iaf, bloggar när jag kommer hem. Men jag har träning på kvällen också så det kommer kanske inte bli så jätte bra bloggning imorgon, som idag ungefär :P Men det är så svårt på vardagarna eftersom jag går så sent i skolan och sen är det plugg som ska göras, och när man vill ta det lugnt då vill man blogga men ibland orkar man inte...Aja, med det säger jag GODNATT!

Puss&kram ♥



Jag&Tobias i Järvsö! ♥


PLUGGPLUGGPLUGG

Som ni kanske förstår så sitter jag och pluggar, bloggar när jag är klar =)

Puss ♥



Mästerkatten är framme!


PLUGGPLUGGPLUGG

Som ni kanske förstår så sitter jag och pluggar, bloggar när jag är klar =)

Puss ♥



Mästerkatten är framme!


ONSDAG!

Shit vad bra det är att lägga sig tidigt! Haha, jag gick och la mig runt tio igår och det var perfekt. Imorse ringde klockan kvart i sju och då var jag pigg, så ska nog köra på det eftersom vi går nästan till fyra varje j*vla dag! Jag hatar vårat schema och hoppas att det blir bättre i nian! Slut om det, sen jag kom hem har jag inte gjort så mycket. Duschat, ätit middag och läst bloggar! Nu ska jag plugga no, so och matte. Ska kika in på Top Shops hemsida och lite sånt sen också eftersom jag ska dit på lördag =) Bloggar lite senare.

Pussar ♥



Old.


DESPERATE HOUSEWIVES!

Nu har jag tittat på Dating in the dark och Desperate Housewives, det är så spännande på DH så jag längtar till nästa vecka! Men nu ska jag hoppa i säng, lång skoldag imorgon :(


Pussar ♥



Hoppas att du har haft en bra fördelsedag Olivia!


NU ÄR DEM BESTÄLLDA! ♥


Nu hittade jag dem! Nitarna är inte guldiga, utan silver gråa! ♥


GÅRDAGENS OCH DAGENS OUTFIT!



Gårdagens, inte så bra kvalité... (Självutlösare)



Dagens, enkelt och skönt! (Självutlösare)


MIN VECKA!

    Måndag: Skola, träning
Tisdag: Skola, plugga
 Onsdag: Skola, plugga
    Torsdag: Skola, träning
                                                                 Fredag: Skola, möte med fotbollen sen till stan och äta med laget!
                     Lördag: Stan, mormor med släkten
                   Söndag: Plugg och sen vet jag inte


TISDAG

Hola!

Jag skulle bloggat igår men min dator ville inte det så jag fick stänga av den. Idag har skoldagen gått segt, vi slutade halv fyra och jag var jätte trött efter lunch, det var äcklig mat i skolan så fick ju ingen energi! Nu ska jag duscha, sen äta middag, plugga, titta på tv! Ska se på tv från 8-10 sen blir det sängen! Ska lägga mig tidigt idag för imorgon går jag till fyra "/ Alldeles straxt kommer dagens outfit & gårdagens och "min vecka".

Pussokram ♥


THE SPRING IS HERE!

Hello sunshines!

Solen skiner och det är +6 ute! Det är varmt ute nu! Idag var det en skön skoldag, vi började 9.50 och slutade klockan tre. Kom hem för länge sen men har bara tagit det lugnt och tittar i HMs katalog och på deras hemsida för jag måste ha dem där skorna och jackan! Haha, nu ska jag leta vidare, ikväll laddar jag över bilderna och dagens outfit! Har träning klockan sex, försöker få tag i Ninni men hon svarar inte "/ Aja, ska leta efter hennes blogg och se om hon ska på träningen iaf! Men nu ska jag fixa ett stort mellis!

Pussokram ♥



RIKTIGT SNYGGA!


HOME!

Det tog fem timmar att åka hem istället för tre, bil köer och middag tog två timmar längre. Aja, vi kom hem kvart i åtta och sen dess har jag bara tagit det lugnt, hälsat på Mysis och duschat. Imorgon kommer jag att lägga över bilderna på datorn så ni får vänta =) Jag är jätte trött och ska straxt gå och lägga mig, det blir hopp i säng med en kopp te och matteboken. Ska bara titta igenom matten lite, det är så enkelt att vi får hoppa över det om vi vill så jag kör på det! ;) Imorgon har jag sovmorgon så börjar lite senare, skönt! Men nu ska jag hoppa i säng, imorgon är det skola och sen springning på kvällen med fotbollen. Sen kommer nog "min vecka" ut på bloggen imorgon också! Pussokraam.

Sweet dreams ♥



Jag saknar sommaren!


I BILEN...

Hola!

Nu sitter jag i bilen påväg hem, vi åkte kvart i tre så det är en bit kvar. Bloggar när jag kommer hem, ska vila nu!

Puss ♥


I BILEN...

Hola!

Nu sitter jag i bilen påväg hem, vi åkte kvart i tre så det är en bit kvar. Bloggar när jag kommer hem, ska vila nu!

Puss ♥


SKOTRAR OCH SKIDOR!

Hello sunshines!

Solen skiner här och det är -4.8 helt okej! Igår hann jag inte blogga i bilen, datan slutade fungera och sen på kvällen orkade jag inte. Igår åkte vi skoter och handlade massor av saker! Gick och la mig tidigt, runt elva eftersom det blev tidigt igår morse. Men imorse var man pigg vi gick upp halv nio och åt frukost. Vi tog de lugnt och åkte sedan ut på en utflykt i skogen med skotrarna och grillar mm. Det var jätte mysigt, vi kom hem för fyrtio fem minuter sen ungefär och nu har vi fikat och tagit det lugnt. Vi ska snart åka ner till byn och fixa skidor till imorgon, så vi ska åka skidor hela dan! Hoppas solen skiner lika skönt som idag, för den värmde t.om. idag! =) Nu ska jag ta fram ett recept, ikväll blir det taco tårta! Mums, måste fixa det nu. Kaaaanske bloggar ikväll, om jag får ha datan då. Ikväll är det både Let´s Dance och Solsidan.

Pussar ♥


MOT JÄRVSÖ!

Hejsan alla morgon pigga!

Om det är någon uppe, jag gick upp tjugo över sju och fixade allt som var kvar. Vi åkte klockan nio så vi har åkt i en timme och tjugo minuter ungefär =) Nu ska jag gå in på HMs hemsida och titta om de har ett par skor som jag vill ha, min syster har ett par snygga därifrån så dem måste finnas i min storlek också! ;) Bloggar om en stund igen, datan är ju med!

Pussen ♥

 


FORTSÄTT RÖSTA ♥

Ni får fortsätta rösta, den outfiten som ni tycker är snyggast visar jag på söndag




♥ Kommer sakna dig sötnos ♥


JÄRVSÖ HERE WE COME!

Nu har jag packat och ska städa rummet, ska lägga mig tidigt för det blir nog tidigt imorgon bitti! Men jag har lite saker kvar att fixa så hinner inte blogga mer ikväll, datan hänger iaf med! Så jag kommer att blogga minst en gång om dagen! =) Men när jag kommer hem kommer ni ändå få se allt i bilder =) Nu ska jag städa... Bloggar imorgon i bilen! 

P&K ♥



UPDATE!

Hello sunshines!

Förlåt för usel uppdatering, trodde att det skulle bli bättre på lovet men det blidde inte så. Igår var jag först i stallet och fixade morgon och kväll sen åkte jag och mamma och handlade mat också. Sen bar det hem och basta! Riktigt skönt med +70 nu när det är så kallt ute! Alexander ville också basta men han tyckte att det var så varmt så han ville bara slänga kallvatten på sig själv ;) Sen åkte jag, Josefin och Zarah hem till mormor, juste får inte glömma att Harry var med! Vi hade en myskväll och tittade på Desperate Housewives! Men jag tycker att programmet var jätte konstigt igår tycker inte ni det? Vi gick och la oss efter DH eftersom både Josefin och Harry (Josefins hund) var trötta. Men det var skönt för vi vaknade tidigt imorse, halv nio gick vi upp. Stackars mormor går upp klockan fem för att träna innan jobbet. Aja, hon väljer ju att vara hurtig! =) Vi åt frukost och sedan tittade vi på en film. Sen blev det bara slapp fram till två, då kom Josefins mamma och hämtade oss. Vi åt lunch hos Josefin och sen körde Alexander grävmaskin med Josefins bror. Haha, dem passar som handen i hansken! Både älskar allt som har med motorer och göra så dem gick runt på gården och bara hade det bra medans jag och Josefin var i stallet. Men nu orkar jag inte skriva mer, måste börja packa nu! Vi åker imorgon bitti till Järvsö! Jag har längtat så himla mycket och nu är det äntligen dax! Skidor och skotrar! Det ska bli jätte mysigt. Det kommer massor med bildbomber när jag kommer hem på söndag! Vet inte om vi kommer att ha datan med annars kommer jag att mobilblogga lite då och då, det är så segt så det kanske inte blir så mycket.

Pussar ♥



Där har ni mig framför kameran ;)


VILKEN OUTFIT TYCKER DU MEST OM?







RÖSTA PÅ VILKEN OUTFIT NI TYCKER ÄR SNYGGAST, RESULTATET KOMMER IMORGON UNDER DAGEN! ♥





RSS 2.0