FUCK OFF

Orkar inte längre, så jävla trött på ALLT och ALLA just nu. Bloggar när jag har lust.




Jag kommer aldrig glömma dig, liggandes i min famn. Så hjälplös ♥


UPDATE!

Ojoj, här är det utmärkt med uppdateringen!

I fredags blev det först stallet för en ridtur på den fina, red inne och red lite över bommar och annat. Gick väldigt bra, höll på att gå omkull en gång bara... Haha nej, men han snubblade innan hindret så det blev lite kaos. Men annars gick det faktiskt bra :) Sen blev det till Pizza Hut och äta middag, mysigt och gott! Sen gjorde jag och Josefin iordning oss och sen fick vi skjuts av snällaste Matte till Rosgården. Där spenderades kvällen, hade skitroligt tills polisen kom... Men det var tur att dem kom, vilka idioter det finns... Aja, snällaste Matte hämtade även mig och Josefin i Tungelsta sen. Så vi slapp gå hem ♥ Var hemma rätt tidigt och gick och la oss en stund efter :) Igår blev det först en ridtur med älsklingarna, Nessla och Musse. Vi red ut på rakan och dem fick springa mycket båda två, hahaha. Nessla sprang framför och tittade bak lite, så drev på Musse så vi tävlade mot Nessla, hon blev trött och kom upp jämsides men då saktade vi av. Så söta båda två ♥ Mina fina älsklingar var duktiga! ♥ När jag var klar i stallet blev det hem och fixa massor, Alex fyllde år så vi hade gäster från halv fyra. Senare under kvällen kom även Josefin och gjorde mig sällskap. Blev en mysig kväll med mycket prat ♥ Imorse gick vi upp vid elva och dagen har mest spenderats hemma. Har pluggat och fått igång min telefon, så nu har jag också en iphone! Skööönt. Åt middag hos farmor och farfar, kom hem vid åtta och sen dess har jag bara suttit vid datorn. Skulle behöva plugga... Aja, får göra det nu en stund. Sen blir det sova :) Hörs lite senare.

Puss


11/11-11

Mycket elva idag! Snart är klockan elva också! :D Vi har historia nu, jätte tråkigt... Men har lunch om några minuter :) Har två svenska lektioner kvar bara, sen slutar jaaaag! Underbart :) Efter skolan åker jag till stallet, sen till min bästevääään! Hörs kanske på svenskan.
Puss

Har pluggat, samhälle och gjort en idrottuppgift. Nu ska jag duscha, sen sova. Börjar tidigt imorgon... Aja, uppdaterar i skolan! Imorgon är det fredaaaag! Äntligen, är med Josefin efter skolan och sover där. Saknar min bästevän ♥ Vi har mycket att prata om! Ska även rida bästaste både imorgon och på lördag, måste motionera Springfield också. Ge mig mer tid tack! Nu väntar duschen, godnatt :) ♥




WHAT DOESN´T KILL MAKES ME STRONGER ♥

Vill bara skriva av mig lite ♥

Om du vill ha äkta vänner som alltid finns där för dig är det viktigt att du är en likadan vän. Om du inte tänker offra allt för en kompis kommer den heller aldrig offra allt för dig. Det är så många som mår dåligt, men visar det aldrig. De går runt med ett leende på läpparna och alla tror att hon/ han mår bra. Nu för tiden är det inte så många som mår perfekt, det är nästan alltid något som är fel. Det finns både mindre och större saker som kan påverka till att man inte mår så bra. Jag försöker att alltid finnas där för mina vänner, frågar hur dem mår. Jag ser om de mår bra eller inte. Jag vet själv att det är skönt att prata om det, som en tegelsten släpps från bröstet. Alla borde ha minst en sån vän, som man kan prata med precis allt om. Det behövs. Jag har själv försökt vara den starka tjejen som nästan alltid är glad, inte har några problem och varit "tuff" men nu när man blir äldre märker man att det är inte likadant att vara stor som man tror när man är liten. Små barn, små bekymmer. Stora barn, stora bekymmer. Det är rätt sant, det är nu när man växer upp som man märker och stöter på allt jobbigt här i världen. Men om du har en vän som du kan prata med och som även kan få dig att skratta när du mår dåligt kan du få hjälp av det. Om du vill ha många vänner måste du se till att vara så mot dem alla, inte vända dem ryggen till om något händer. För det är bara du själv som förlorar på det om det sedan händer något för dig. Då har du ingen kvar, vem vill vara vän med en som vänder en ryggen till när det händer något? Ingen tror jag, men problemet är också att det är så många som inte vågar stå emot idag. Det kan bli jätte arga men sedan om kompisen kommer tillbaka så förlåter man kompisen för den är / var ju trotsallt din bästa vän. Men jag tycker att det är fel, det är klart att man kan förlåta en vän. Men vid någonstans går gränsen, personen måste förstå att det är den som har gjort fel och inte du. Annars kommer hon/ han förmodligen att såra fler människor. Jag hatar människor som inte finns där för en om något händer, för mig är det inte ens en kompis. Utan bara en person som av alla andra personer här i världen som du inte känner. Alltså ingen person att lägga tid på. Då slösar du bara på din egen tid.

Så ta vara på era vänner, ge dem allt som du vill ha av en vän. För imorgon kan det vara försent...


WHAT ARE WORDS...

What are words
If you really don´t mean them
When you say them
What are words
If they´re only for good times
Then they don´t

That´s a good question... ♥


SAMHÄLLE...

Har haft dubbeltimme i samhälle nu och det är tråkigt... Man orkar inte lyssna om ideologier, partier, grundlagarna och allt i två timmar... Allt bara snurrar i huvudet. Aja, slutar strax och då ska jag hem och plugga. Ska iaf satsa på lite högre betyg, men får allt se hur det går... Aja, nu slutar jag.
Puss

TORSDAG

Godmorgon!
Sitter i skolan, har haft en naturkunskapslektion och nu är det snart matte, sen lunch :) Slutar ganska tidigt idag, skönt. Efter skolan blir det bara hem och plugga... Tråkigt. Aja, snart är det helg. Orkar inte plugga så mycket då. I helgen ska vi fira Alex så måste hjälpa mamma hemma och fixa inför kvällen på lördag. På söndag finns det många planer, vet ännu inte vilka det blir. Nu måste jag hämta matteboken, hörs senare!
Puss

SWEET DREAMS!

Har faktiskt varit ännu mer duktig och pluggat lite Samhälle också! Har satt min älskade Macbook på laddning och nu väntar bara tandborsten sen sängen. Skönt, är trött i benen. Imorgon efter skolan hinner jag inte ens åka till stallet. Måste plugga, har inte pluggat ordentligt på hela veckan och nästa vecka har jag samhälle prov och veckan efter ekonomi. Måste verkligen börja plugga ordentligt nu! Aja, nu ska jag borsta tänderna. Imorgon blir det bättre update eftersom jag kan blogga ifrån skolan :D WIHOOO.

Puss


-


JAG SAKNAR DIG MINDRE OCH MINDRE

Hejsan agaaaain!

Skulle bloggat på spanskan, men kommer inte ihåg varför jag inte gjorde det. Glömde typ.. hehe, aja. Efter skolan blev det hem och byta om, åkte ner till stallet åt lite och sen blev det en ridlektion för tre små söta barn. Dem var jätte duktiga allihopa, en tjej som ridit en gång för två år sedan och även hon var duktig! :) Sen blev det hem och äta, nu har jag även varit så duktig så att jag har städat rummet :) Duktig cheeey! Nu ska jag plugga lite, har so prov nästa vecka, måste skriva på en idrottsuppgift, komma på en svensk låt att översätta på engelskan, och lite sånt. Hörs sen.

Puss



Ojojoj vad gammal!


IN SCHOOL

Heeejsan!
Har inte bloggat på länge, har inte hunnit. Men nu har jag äntligen fått min Macbook så nu kommer det bli mycket uppdatering! :) Sitter i skolan och väntar på att spanskan ska börja, börjar kvart över och slutar kvart över fyra... FUN! Not... Aja, bloggar kanske på spanskan. Ville bara visa att jag lever.
Puss

UPDATE!

Har ju lov så uppdateringen är inte på topp... Hehe. Igår var jag först i stallet sen var jag med Sofia och Olivia hela kvällen. Sov hos Olivia :) Kom hem rätt tidigt idag, runt tolv. Har försökt pluggat lite, men går sådär. Orkar inte... Insåg att jag inte har så bråttom med något (a) Men nu ska jag ta mig i kragen och plugga en stund. Sen blir det duschen och packa ner saker till kvällen. Taggataggatagga inför kvällen! ;) Hörs senare.

Puss


RSS 2.0