BUS ELLER GODIS?

Tjaaa, nu sitter jag hos Evelina. Olivia och Evelina gör sig iordning till 100% medans jag har en mask, haha =) Igårkväll var jag och tjejerna + några killar hos Sofia och hade filmkväll. Mysigt var det! Nu ska vi gå bus eller godis, eller dem ska iaf. Haha :P Sen blir det filmkväll här hos Evelina :) Nu ska jag vara lite social ;)
Imorgon blir det stallet, bloggar efter.

Pussen


DET ÄR DAX FÖR FREDAGSMYS!

Hejhej, har tvättat för första gången nu! Haha, ska snart slänga in det i torktumlaren och sen blir det idol. Fredagsmys med familjen, donuts till fika. Mums =) Var och handlade med pappa och Alex, nu har jag duschat. Snart blir det Idooool! Jag har fixat lite med min och Josefins blogg så nu har den iaf ett  namn också =) Ska fixa bilder under veckan så sen kommer den igång när Emma fixat klart headern och designen :D Nu ska jag skriva ett inlägg på hemsidan och fixa fika, hörs sen! Hoppas inte Minnah åker ut igen för då bloggar jag inte ikväll. Haha ;)


Nuvarande: www.ministars.dinstudio.se


GJORT ETT EGET ÖRHÄNGE!

Tja, har gjort ett nytt örhänge. Köpte ett för ett tag sedan på UR&Penn som jag nu har lagt på en kedja på också. Men hittar inte kameran så kan inte visa det nu :/ Nu ska jag fixa hem hemsidan, hörs sen!

Pussen


SNART ÄR DET LOOOV!

Hello sunshines!

Solen skiner, det är fredag och snart är det looov! Visst äre bra? :) Just nu har jag so, sen är det biologi läxförhör sen slutar jag. Vet inte vad som händer efter skolan, kanske åker till stallet. Imorgon blir det kanske filmkväll med brudarna och några killar! Mysigt ;) Nu måste jag jobba!


OSKAR LINNROS ♥

Hola ♥

Har skrivit lite på mina svenska och so inlämmningar som ska vara inne efter lovet, har lyssnat på Oskar Linnros till det och fan vad Från och Med Du är braaaa! Lyssnar sönder den :/ Imorgon är det loooov, fyfan vad skönt! Ska bara ta dagarna som dem kommer och bara ta de lugnt och ha kul. Ska skriva klart skolsakerna fort på lovet för annars kommer jag stressa över dem heeela lovet och jag tänker inte ens tänka på det då ;) Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa lite te. Sen blir det att plugga no och sen Paradise Hotel. Ska fixa min och Josefins blogg imorgon också, faaan vad nice!

Kisses and hugs ♥



Haha, misslyckad bild!


SLUTAAAR!

Hejhej, solen skiner lite och nu slutar jag =) Tar en promenad hem, bloggar när jag kommer hem!

Pussen


I SKOLAN...

Tjaa, sitter i skolan nu och har so/svenska. Slutar om en timme, går hem då sen blir det mer bloggning och lite plugg. Ikväll är det träning! Taggad, nu måste jag jobba. Hejdå!



Var med Olivia, Sofia och Anton på idrotten (volleyboll) :D


SVAR PÅ TAL...

Johanna om TUSEN GÅNGER STARKARE!:

                   Haha jaså, ska vi bli 3 och fightas om Nessla nu ;) Du, jag och Denise :P
         
       SVAR: Hon tycker att du dissar henne och mig och Denise är hon förälskad i mohahahah :D


STORM UTE!

Har pluggat liiite so och sen svenska. Tittar på Tv nu och halv åtta är det Paradise Hotel! Efter det blir det dusch och plugg. Bloggar senare.


TUSEN GÅNGER STARKARE!

Tjaa

Idag var åttor och nior och tittade på Tusen gånger starkare i Nynäshamn. Den var bra faktiskt, lite "nördig" men det var verkligen sann! Se den så förstår du ;) Nu har jag hämtat min jacka på kemtvätt och ny dragkedja inför vintern! Så nu har jag en "ny" och fräsch jacka! Ska strax äta middag, är jättehungrig! och sen blir det plugg. Idag biologi, so och svenska :) Hörs sen.

Puss




Min sötnos!


BÄTTRE BLOGG...

Hejhej alla finisar!

Just nu är bloggen riktigt tråkig, lägger aldrig ut några bilder och så. Men jag tycker inte att jag har tid eller ro till att fixa med allt också. Jag och Josefin ska starta en blogg tillsammans, där ni kommer att få läsa om både hennes och mitt djurliv. Josefin har tre hundar och två hästar så det kommer att hända mycket i bloggen! Bloggen ska försöka startas under höstlovet!


SWEET DREAMS!

Har varit duktig nu och pluggat! Men också gjort massor med annat, bla lite magövningar och armhävningar hahhaaha. Ska hoppa i säng nu och läsa lite biologi. Bloggar bättre imorgon, måste komma igång med outfit också varje dag! Puss


PARADISE HOTEL!

Hola!

Har precis tittat på Paradise Hotel och sitter nu och pluggar, so, svenska. Sen blir det biologi och hkk blääää;) Men det gäller att ligga i! Nästa vecka är det slappt! Nää, har inget att blogga om. Hörs imorgon!


MONDAY!

Hejhej, kom hem för en liten stund sen och sitter och läser lite bloggar. Ska slänga i mig lite mellis sen bär det av mot stallet en LITEN stund ;) Måste få komma ut och få friskluft innan det blir lite plugg senare idag. Får se om jag kanske lagar middag också! Nu måste jag skynda mig, puss.


SATURDAY OCH SHOPPING!

Hello sunshines!

Var uppe runt åtta imorse och har varit ute med hundarna också. Pappa är här straxt, ska hem och fixa iordning mig. Ska träffa Linn tolv! Då blir det shopping =) Bloggar när jag  kommer hem.


FRIDAY!

Hola amigos!

Har inte bloggat så mycket under veckan, men har pluggat och så istället =) Nu sitter jag hos Josefiiiin och jag ska precis fixa en sak gemensamt till oss! Nu blir ni nyfikna va? Det får ni fortsätta vara ;)

Puuuusss


SOLIG TORSDAG!

Hejhej, har so och svenska nu. Jag pluggar so, skriver om judendomen just nu. Slutar om ungefär en timme och går hem då, sen ska jag plugga matte. Har träning ikväll men vet inte hur det blir, har haft ont i huvudet sen jag vaknade i morse och måste plugga matte, har vg-mvg delen imorgon! Men nu ska jag plugga vidare, puss.


20 OKTOBER 2010!

Hola!

Har skrivit lite om William Shakespeare och slutar om några minuter =) Hoppas att vi får gå efter matteprovet men säkert inte... Ska till stallet efter skolan , så bloggar ikväll ;)

Pussar


ETT PROV AVKLARAT, BARA ETT KVAR!

Hejhej, satt inte vid datan alls igår när jag kom hem eftersom jag har två prov idag =) Jag har gjort spanskaprovet och nästa timme har vi matteprov g- delen. Efter matten ska vi dissikera (?) grisöga! Jag Olivia får väl stå utanför. Fyfan! Men nu ska jag arbeta om William Shakespeare ;) Bloggar snart igen.

Puss


RELIGION!

Nu har religionen börjat, kommer nog inte kunna blogga under lektionen. Men bloggar när jag kommer hem, ska jobba med buddhismen, hinduismen, judendomen och Islam nu. Bläääää ;)

Puss


IN SCHOOL!

Hejhej, det regnar ute! Är i skolan just nu, har spanska. Vi ska plugga på glosor till provet imorgon men kan dem hyffsat så orkar inte ;) Efter så har vi en lååång so lektion, men då ska vi också vara i datasalen så det blir nog skönt då också =) Ska läsa lite bloggar nu, sen är lektionen slut :) Bloggar kanske på so:n.

Pussar


...

Hola!

Har inte så stor blogglust just nu, men bloggar när jag känner för det! =)


SUNSHINE!

Guuuud vad det är tråkigt att sitta inne och plugga när det är så fint väder! Jag vill vara ute och vara i stallet! Frisk och härlig luft! Klockan fyra går jag och mamma till mormor, får huvudvärk av att sitta inne halva dagen så tar en promenad dit och äter =) Bloggar när jag kommer hem och när jag har tid. J ska hjälpa mig med en so upg så det tar väl en stund ikväll!

Haré gött!



Snart är det dax! Yees! Längtar som faaaaan!


SUNDAY!

Hola!

Vill inte prata så mycket om gårdagen också, just nu har jag precis ätit lunch och ska precis börja plugga. Matte och spanska, och en so uppgift står på schemat! Inte så kul, menmen ;) Dricker kaffe och äter Plopp så det funkar ;)

Puss


VILA I FRID ♥

Vila i frid älskling, kommer aldrig att glömma dig!♥


SATURDAY!

Hello sunshines!

Solen skiner, ett riktigt bra lördagsväder!
Mamma kommer strax och hämtar mig, åker hem då och kollar hur det är med kaninen. Hon mår inte
så bra :( Sen åker vi till Farsta om hon blir bättre. Bloggar sen när jag har tid =)

Puss


TRAINING!

Hejhej, nu drar på träning. Hörs sen ♥


SOOOOOL ÄR DET HÄÄÄR!

Det gick inte att lägga in bilderna på mammas dator så ni får den senare när jag sitter vid min ;) Nu ska jag straxt gå över till grannen och plugga eftersom jag är kattvakt! Bloggar när jag kommer hem.



Åh, sommar och en hel häst!


14-10-10

Hello sunshines!

Slutade tolv idag, gick hem i det fina men blåsiga vädret! Har precis ätit lunch och läst lite bloggar :) Ska lägga in lite bilder på datan, så outfit kommer straxt!


SWEET DREAMS!

Hola!

Nu har jag pluggat färdigt för idag! Ska gå ut med kaninen som har varit inne en stund och sen hoppa in i duschen. Sen väntar sängen =) Just nu lägger jag bara in tråkiga inlägg, nu ska jag plugga, nu ska jag plugga och blablabla men det är lite svårt att komma på saker att skriva om när man pluggar visst gör andra saker också men bara emellan och då blir det bara fel. Men ska sätta mig och skriva ner saker på söndag så att jag har lite saker att skriva om också på bloggen!

Godnatt!


...

Skulle ge er lite hår- tips men kameran sparar inte dem bilderna... Får bli i helgen istället =)

Puss


RESTEN AV VECKAN!

Torsdag: Skola till tolv, plugga och träning. 
      
      Fredag
: Skola, stallet och sen vara med Josefin.
                
              Lördag
: Shoppa med mamma, sen vara med Josefin ♥
                    
                  Söndag
: Egen dag! Plugga och fixa en massor, fota lite =)


SMILE!



Ska kolla med Emma om hon har lust att byta header till bloggen! =)


HOLA AMIGOS!

Hejhej bloggen och alla sötnosar!

Idag slutade jag tidigare och från att jag kom hem till nu har jag gjort massor med saker, mest slappat :P Hjälpt mamma och fixa hennes Iphone och spelat fotboll med Alex och massor med mer =) Nu ska jag plugga engelska, matte och so! Fun fun, idag gick no- provet rent käpp rätt åt helvete! (Hahaha) Men det var riktigt illa, får väl kompletera så man får mvg iaf. Ska fan inte sänka till VG! Aja, nu måste jag plugga!
Outfit kommer strax om det fungerar...


DESPERATE HOUSEWIVES!

Hallooo.

Har inte pluggat ett dugg. Orkar iiiiinte! Snart börjar Desperata hemmafruar också! :D Nu måste jag verkligen plugga en kvart sen blir det DH och sen dusch och säääängen! Imorgon blir det outfit också men har haft fullt upp idag och det fungerade ju inte också...

Kraaam




PARADISE HOTEL, SNART DESPERATE HOUSEWIVES!

Hola!

Har precis tittat på PH och ska nu plugga fram till Desperate Housewives. Gick igenom no:n med bror min så nu sitter det ännu bättre ;) Nu lyssnar jag på musik och lägger in bilder på hemsidan. www.ministars.dinstudio.se gå gärna in och titta! Nu ska jag plugga.

Puss



SAKNAR SOMMAREN!


SUNSHINE ♥

Skulle lagt in dagens outfit men kameran ville inte, det fungerade inte. Så får se om det går sen eller ngt ♥



Fotade rätt mycket i helgen. Här är Mercedez, Josefins häst ♥


860 BILDER!

Hejhej, håller på att lägga över 860 bilder på datan. Klockan fyra ska jag börja plugga, no prov imorgon! Bloggar snart igen med outfit =)


PARADISE HOTEL!

Hejhej, skulle pluggat men då började ju Paradise Hotel! Tycker att det är kul att det har börjat igen! Nu har jag pluggat lite no, ska plugga so sen sooova. Är trött och måste vila för imorgon är det skola! Bloggar nog inge mer idag, bloggar imorgon när jag kommer hem!

PYYYSS


BAAAAAADAT!

Har badat i över en timme, riktigt skönt! Nu känner jag mig mycket fräschare! Kommer ut lite tips på bloggen ikväll också! Men nu ska jag plugga, prov på onsdag och fredag! Bläää.

Puss


KLADDMUFFINS!

Hejhej, ska baka kladdmuffins nu sen plugga!

Puss


LUNCH!

Hola amigos!

Nu sitter jag och äter lunch, jag hatar när det är något med tungan! Får tugga på olika sidor och blablabla! :P Men nu går det lite bättre än i lördags iaf! Ska fixa lite på hemsidan också sen blir det plugg för huvudvärken är bättre!

Pussokraaam


HOME...

Hello sunshines!

Idag är jag hemma från skolan, ont i huvudet och ont i tungan! Inte kul alltså, speciellt inte kul att äta. Menmen, livet går vidare ;) Kommer inte att blogga så mycket under dagen, måste vila! Men jag vill göra massor med saker, baka, fota och massor med mer, hoppas på att jag mår bättre senare på eftermiddagen!

Slängkyss!


SWEET DREAMS ♥

Nu har jag pluggat lite och fixat med hemsidan, nu pratar jag med Linda men ska hoppa i säng.

Det här är Tyra från Höga Östergård ♥


NOCKAD OCH RIVEN...

Hola amigos!

Inatt var jag, Linda och Natalie i stallet och tog emot Tyra! Hon kom från Norrland och hade stått i transporten länge och hon tyckte att det var jätte skönt att komma ut och hon är så fin! Har inte hunnit blogga någonting, kom hem runt två inatt och hoppade direkt i säng. Gick upp åtta imorse, gjorde mig iordning och gick sen till grannen eftersom jag är kattvakt! Sen åkte jag till stallet, fixade morgon också, sen var det ponnyridning i Vendelsö, sen hem fort för att duscha och fixa och sen hem till farmor och farfar!HAha, och sen nu när jag kom hem gick jag över till katterna igen och nu sitter jag häääär! Nu ska jag plugga för vill inte vara hemma hela dagen imorgon för att plugga, bättre att göra det nu! ;D

Puss ♥


NOCKAD OCH RIVEN...

Hola amigos!

Inatt var jag, Linda och Natalie i stallet och tog emot Tyra! Hon kom från Norrland och hade stått i transporten länge och hon tyckte att det var jätte skönt att komma ut och hon är så fin! Har inte hunnit blogga någonting, kom hem runt två inatt och hoppade direkt i säng. Gick upp åtta imorse, gjorde mig iordning och gick sen till grannen eftersom jag är kattvakt! Sen åkte jag till stallet, fixade morgon också, sen var det ponnyridning i Vendelsö, sen hem fort för att duscha och fixa och sen hem till farmor och farfar!HAha, och sen nu när jag kom hem gick jag över till katterna igen och nu sitter jag häääär! Nu ska jag plugga för vill inte vara hemma hela dagen imorgon för att plugga, bättre att göra det nu! ;D

Puss ♥


SWEET DREAMS BABES!

Nu ska jag hoppa i säng!

Godnatt ♥


DAGENS OUTFIT!



    Väldigt enkelt och skönt!
Till det hade jag skinnjacka och converse!

Funderar på att köpa Jofama By Kenza skinnjackan!


KENZA OCH TYRA SHOW!

Hello!

Har bara tagit det lugnt och pluggat och så sen jag kom hem och nu ligger jag i sängen och tittar på Kenza och Tyra show! Jag tycker att dem har gjort det riktigt bra! När det är slut ska jag läsa lite och sen sooova. Imorgon kanske det händer ngt riktigt roligt så måste vara pigg då!!!

Puss


7 OKTOBER 2010

Hejhej.

Idag började dagen med engelska prov, hörförståelse gick väl sådär... Sen slutade dagen med novellskrivning, den gick lite bättre =) Nu äter jag lite mellis men ska straxt börja plugga, no, so och matte! Imorgon är det redan fredag! Ska bli jätte skönt, idag blödde jag näsblod i skolan och tror att det beror på stress...

Pussen!


FULLT ÖÖÖÖÖS!

Hola!

Jag har ganska mycket i skolan nu och idag var jag i stallet också så hinner inte blogga så mycket :( Igår kom jag hem vid nio efter tv- inspelningen och mötet med fotbollen! Nu ska jag hoppa i säng och läsa so och engelska!

Pusss



SNYGGINGAR


TV- INSPELNINGEN GICK BRA!


KOCK!

Nu ska kocken laga mat, hörs sen kanske får ni en bild på mitt mästerverk! Haha =)


TV- INSPELNING!

Hello sunshines!

Skoldagen har gått fort, slutade klockan tre. Tog bussen hem med Olivia, men först gick vi in på Konsun och köpte Obo´y till sötnosen Olivia! =) Kom hem för ett tag sen och nu äter jag en riskaka, ska snart laga mat. Idag är det jag som är kock i huset! Lövbiff, potatisklyftor, kroketter och en god krispig sallad! Haha, nu ska jag fixa lite på hemsidan! Imorgon ska alla nior i vår skola på tv- inspelning på Svt, vi ska vara där runt ett och är klara runt fem!

Pusss ♥


SVAR PÅ TAL!

Carin om ORIENTERING!:

      Elin Private Business!! :P sånt ska man ju inte skriva då verkar jag ju fett klantig!!! :P

Svar: Så du menar att du inte är klantig? Hahahah =)


SORRY

Hejhej!

Har inte hunnit blogga i helgen, men imorgon är jag tbx!
Nu ska jag duscha sen soooova, puss.


GOOD NIGHT!

Har fastnat i telefonen med Linda ikväll igen! Ska sova nu, match imorgon TAGGA!




Mooot Erikas stall!

Hejhej, slutade två idag åt tårta sista lektionen sen fick vi sluta sköönt! =) Nu är jag hos Erika, ska åka till hennes stall nu och fota lite ;) Får bilder ikväll.

Puss


RSS 2.0