ANNAN BLOGG :)

Hejhej, idag börjar jag och Josefin blogga på www.mulen.webblogg.se Så ni får läsa där istället! :) Kommer kanske blogga här ibland oxå. Får se!

Puss


...

Ska stänga av datan nu, har pluggat spanska glosor. Några som inte sitter helt, men dem är ju till tisdag. Har inte pluggat so, så ska lägga mig i sängen och läsa igenom det. Lååång sovmorgon imorgon, så hinner blogga innan jag sticker!

Sweet dreams


Jaaaa

Hola!

Imorgon börjar jag och Josefin blogga på nya bloggen!

Nu sitter jag och ska plugga lite so, har pluggat matte oxå. Gick faktiskt riktigt bra och gjorde tre sidor på kort tid :) Men nu tillbaka till andra världskriget.... Hörs senare!


22 JANUARI

Hejhej.

Sov ut till 10.40 idag, riktigt skönt. Sen åkte jag till Josefin, vi tittade in hennes hus oxå sen åkte vi till Lyckås, In&Finn och flera andra butiker. Jag handlade inget, men det gjorde Josefin. Till hennes nya rum och så som jag tror kommer bli riktigt snyggt! Sen gick vi ut och gick med hennes ponnisaar, sen blev det chill framför tn:n oxå :) Mamma kom och hämtade mig och jag lagade mat till familjen, underbart gott! Nu har det bara varit mys framför tvn oxå :) Ska plugga lite nu så att jag hinner åka och shoppa med A-c imorgon! Vi ska även prata lite om en viss sak! Blir nog riiiiktigt bra! Sen blir det middag hos mormor med nästan halva släkten! Perfekt söndag :) Men det gör att jag måste plugga nu... Aja! Börjar ett på måndag. UnDeRbArT!

Kisses


FRIDAY NIGHT.

Hola!

Tjejerna åkte hem för ett tag sedan, vi åt fruktsallad, chips mm :) Tittade på Let´s Dance och bara pratade. Nu sitter jag och tittar på slutet, men ska nog hoppa i säng snart. Vet ännu inte vad som händer imorgon, stallet? Vet inte. Aja, återstår att se... Inge mer bloggning ikväll iaf.

Kraam


FREDAGSMYS!

Det är dags för fredagsmys om det så är det sista jag gör. Det är dags för fredagsmys hoppas inte småsyskonen stör. Det är slut på veckan det är dags för fredagsmyyyyyyyyys ♥




FRÅN OCH MED DU - OSKAR LINNROS

Muntliga nationella avklarade! Matte, svenska och engelska. Matten och svenskan var rätt lätta :) Slutade tjugo i ett och gick hem. Nu sitter jag och dricker Latte Macchiato och ska plugga lite spanska glosor igen. Ikväll kommer A-c hit oxå, kanske Josefin. Då blir det fredagsmyys! Haha.

Var ett tag sen man lyssnade på Oskar Linnros - Från och med du. Men nu friskar jag upp minnet med den ;)

Puss



MUMMA


FRIIIIDAY ♥

Woho fredag ♥

Sitter i skolan, hade svenska muntliga nationella 8.20. Gick jätte fort, var klara på nästan en kvart. Nästa är engelska, den börjar 10.10 så nu har jag lååång rast. Sitter ensam i biblioteket och läser bloggar mm. Ska plugga lite spanska glosor så hela helgen inte går åt att plugga glosor... Aja, ska läsa en bra bok också! Haha.

Kisses ♥


WOHO FREDAG IMORGON!

Hejhejhejhejhejhej.

Träningen gick rätt bra, ville komma hem och vara helt slut. Men det var jag inte... Aja, får väl springa i helgen så man blir TRÖTT! Haha, damp. Nej inte alls :) Nu ska jag snart hoppa i sängen och sooova. Nationella imorgon, svenska, engelska och matte. Konstig dag med konstigt schema. Menmen, hoppas någon glad person (Carin?) eller någon annan kan hålla en vid liv! Hahaha. Imorgon efter skolan ska jag .... Vet inte. Hörs imorgon, helt enkelt!



Kyyyyss


TRÄNING!

Har precis ätit middag, ska byta om nu sen byta om och allt. Sen ska vi tvätta pappas firmabil, sen är det träning! Bloggar ikväll när jag kommer hem!


20 JANUARI

Hola!

Brandalarmet gick i skolan idag... Vi hade idrott, fick springa ut och John räknade in oss sen sprang vi in igen... Heeelt onödigt. Aja, vi gjorde en video när vi dansade på idrotten! Kommer säkert in på fb, så håll utkik ;) Slutade tidigare för våran lärare orkade inte vara kvar längre... haha. Imorgon är det muntliga nationella... Får se hur det går. Hoppas på det bästa :) Nu sitter jag och försöker få tag på Ninni, men det är inte det lättaste... Aja får forsätta :) Snart blir det middag, sen träning! Hörs senare.

Kramar




RUBRIK?

Hatar rubriker.se ;) Aja, har inte gjort speciellt mycket, har suttit vid datan och slappat... Rätt skönt det också :) Ska väl ta bort nagellacket, läsa lite oxå sen väntar sängen! Har inget att göra uppe så sova är ett bra val! Emma har fixat massor med min och Josefins blogg nu så snaaaart så! Och då kommer inläggen bli lite roligare.... Är lite trött på att inte ha ngt att skriva om... Det blir nog bra! Mycket är uppbokat nu på våren! Träning imorgon! Är så jävla taggad på att spela fotboll just nu... Vet inte varför, men ska bli skitkul när matcherna drar igång igen! Slut babblat.

Godnatt ♥



En bild på söta Mara jag red i fredags ♥


19 JANUARI

Hann inte blogga mer igår, hade möte med klassen och föräldrarna... Sen tittade jag på handbollsmatchen, sen somnade jag! Haha, det var min gårkväll :) Nu sitter jag i datasalen, vi har spanska... Men snart är det lunch. Idag ska jag bara hem och ta det lugnt efter skolan, ska plugga lite också... Hörs när jag kommer hem!

Byye


NIKON D5000

Har fått förfrågningar om min kamera.

Den heter Nikon D5000, man får ett objektiv med, men jag köpte även ett till obektiv. Det vanliga är 18-55 och det andra har jag inte i huvudet. Skriver det ikväll. Med kameran, de två objektiven och två års garanti, så gick det på ungefär 8000:- Är riktigt nöjd med både kameran och objektiven. Man behöver inte vara ett proffs för att få fina bilder utan den är ganska enkel att få fina bilder med! Vanliga objektivet fungerar till det mesta, men det andra jag köpte till är för närbilder. Ska fota mycket i vår och sommar, nu är det inte lika roligt att fota... Men ni ska få lite bilder ikväll, som är tagna med kameran! ;)

Hoppas ni är nöjda med svaret, annars får i fråga mer! :)


IN SCHOOL!

Hejhej, har haft en riktigt skön skoldag idag. Har haft syslöjd och nu har vi spanska sen slutar vi :) Nu sitter vi i datasalen och ska plugga spanska glosor, men det är så tråkigt att plugga spanska.... Kan typ  glosor av 87... Aja, slutar snart. Bloggar när jag kommer hem!

Kraam


SWEET DREAMS ♥

Nu har jag bara slappat framför tv:n, skööönt ♥ Nu har Emma skickat några olika headers som jag och Josefin sitter och tittar på, det är jätte svårt för alla är så fina.... Haha, stackars oss... :P ♥ Nu ska jag kolla på två till, sen väntar sängen! Ska läsa en bra bok jag läser just nu. Sen sooova gött!

Hörs imorgon ♥



Snyggast i backen!


IDROTTSGALAN!

Har pluggat klart nu, skönt! Ska sätta mig framför tv:n med en kopp té och titta på Idrottsgalan, eller handboll... :) Hörs senare!

Puss


5 MÅNADER KVAR!

Haha om fem månader är man i Spanien! Känns bra ♥

Skoldagen gick fort, var väldigt trött men vi hade idrott sista lektionen och då blir man pigg! Gick hem och nu har jag bara suttit vid datorn. Ska börja plugga strax. So och matte. Skön skoldag imorgon, börjar 9.10 och slutar halv två! Underbart ♥ Nu ska jag plugga.

Kraam ♥



Tobbe hittade sin första kärlek på Mallorca... Gulligt! ♥


I´M SO HAPPY! ♥

17 Juni åker vi till Spanien ♥ Underbart, ska sola söönder :)




NAILS!

Tog ett varmt och skönt bad hos mormor ist :) Det var ånga i hela rummet, hehe. Så ska det va! Kom hem efter sju och nu har jag mest tittat på tv, Solsidan ♥ Nu ska jag måla naglarna, sen väntar nog sängen! Har inte så mycket att blogga om, så säger godnatt nu.

Sweet dreams ♥




SUNDAY....

Hola!

Josefin och jag har suttit med bloggen nästan halva dagen... haha, nu har vi kommit ett snäpp längre :D Ska skicka bilderna så fort Emma kan och vill ta emot dem :) Nu ska Josefin åka hem och jag ska nog bada!

Hörs senare


LÖRDAGSMYS ♥

Hola ♥

Imorse vaknade "gänget" upp hos Sara, vi åt frukost och sen gjorde vi oss klara för vandringen... Jag, A-c och Josefin gick till stallet! Vi kände oss riktigt duktiga, haha. När vi kom fram gjorde vi iordning hästarna och sen red vi ut. A-c fotade mig, Josefin, Neptun och Chamsiin :) Så nu har vi fina bilder till våran blogg! Ska skicka bilder till Emma imorgon ;) När jag kom hem från ridturen mockade vi och tog in hästarna mm. Sen kom mamma och hämtade mig, vi har varit och handlat massor med mat också till kvällen :) Blir skitgod middag :D Sen åker vi hem till Benny och the family och planerar utomlandsresa! Wiiihooo :) Bloggar senare, ska klä på mig nu. Sitter i morgonrock... Hehe.

Pussar


FREDAGSMYYS!

Hej, sitter och äter melon och vindruvor med tjejerna. Vi har varit på Kinan och ätit middag, skitgott! Jag och Josefin var ute och red idag, jag på Mara och Josefin Chamsiin, tog det bara lugnt och det gick rätt bra :) Nu ska vi snacka vidare, sjunger gör vi också... haha :)

Pussar

FRIDAY!

Hola!

Sitter och översätter spanskan nu här hemma, vi börjar 11.25 och slutar halv två idag. Skönt! Sen blir det bussen ner till Josefin, vi ska rida ut en sväng och mocka och lite så. Sen åker vi och tjejerna ner till Kinan i Västerhaninge och äter middag! Sen får vi se vad som händer :) Imorgon ska jag och Josefin rida och fota, sen får vi se vad som händer :) Nu ska jag översätta spanskan klart, sen plugga lite matte sen blir det lunch, räksallad! Hörs senare, med outfit.

Kram


TRÖTTER...

Åh vad skönt! Nu har jag duschat, och läst ännu fler bloggar... haha :) Är väldigt trötter, ska sätta mig framför tv:n och glo lite. Sen väntar sängen TIDIGT idag! Blir inge mer bloggning idag, men har inget att göra imorgon efter skolan, eller jo ska kolla på olika gymnasium men annars har jag massor med tid!

Sweet dreams


...

Nu ska jag byta om till träningskläder, sen blir det spriiiinga! Hörs när jag är klar :)

Kisses


DAGENS KLÄDVAL!



Svårt att få bra bilder på kläderna... haha

Linne - Gina Tricot
Skjorta - HM
Skärp -  HM
Chinos - JC
Smycken - Ur&Penn, Guldfynd


VECKANS PLANER!




TUESDAY

Heej, gick i skolan till halv tre. Skönt, men var trött. Måste somna tidigare ikväll! Jag går och lägger mig tidigt, men kan inte somna... Suger.. Men hoppas på bättre ikväll, dricker inget kaffe nu på eftermiddagen... HAHA :) Nu har jag ont i huvudet, är huuungrig. Ska strax äta middag, sen när jag smält maten ordentligt så ska jag springa på bandet :) Idag fick vi börja använda "gymmet" i skolan! Fick göra massor med olika övningar och är värsta biffen! haha ;) Så nu blir det mer träning än förut! BEACH 2011, här kommer jag, snaaart!

Kraaam


MÅNDAGENS





Enkel och skönt första dagen ;)

Bättre bilder imorgon....

Sweet dreams ♥


FÖRSLAG PÅ NAMN?

Hejhej, har glott på ettan nu i en timme. Tror det var sista avsnittet... Ganska bra faktisk, Drottnings Offret tror jag det hette. Nu ska jag lägga över bilder från dagen på datan så strax kommer dem ut här på bloggen, och den här gången lovar jag det ;) Imorgon är det skola från 8.20 och slutar hyffsat tidigt :D

Någon som har förslag på namn till min och Josefins blogg? ♥


YESYESYES!

Hola!

Har pratat med Emma om header och design till min och Josefins blogg! Det kommer bli skitbra tror jag! =) Josefin och jag ska rida i helgen, så A-c hänger med och fotar! Kommer bli en grym helg! Nu ska jag ringa Josefin och prata lite om bloggen.... :)

Kraaam

www.strombergarn.blogg.se

Gå in och titta på Emmas blogg! ♥


MÅNDAG

Hejhej, idag började skolan... Har fått nytt schema, inte så stora förändringar. Slutar halv två på fredagar! Har läst massor med bloggar sen jag kom hem och snart är det middag. Kyckling och risoni, och sallad såklart! Finns nog ingen godare mat... I helgen ska jag och Josefin fota massor med bilder till bloggen! Vi måste köra igång på riktigt då, massor med bilder oxå :) Hon får ta Chamsiin, hon är den ända som kan rida honom "fint" :) Hoppas det blir så, annars blir jag ledsen Josefin! Haha, nu ska kurrar magen... Ska lägga in dagens outfit oxå, kommer ut strax!

Pussen


SUNDAY...

Hejhej, helgen har gått fort! I fredags var vi hos A-c. En riktigt mysig och rolig kväll! Vi pratade mest och sen tittade vi på film till fem på morgonen sen soooov vi =) När vi vaknade runt elva gjorde vi oss iordning, sen åkte vi till Farsta och shoppade. Vi alla var väl lite sega, så det blev inte så mkt shopping. Handlade ett par byxor... haha. Farmor och farfar kom över på middag, maaassor med plockmat. Mums! sen kom farbror med heeela familjen, haha :) Det blev fika och så, fick frågan om jag ville bli gudmor till Nellie! Inte tackar man väl nej till en sådan lite söt sötnos?! :D Mös med henne i soffan större delen av kvällen, sen blev det spel. Kom trea... haha, men inte sist, inte nästsist heller! Sen blev det sääängen. Gick upp hyffsat tidigt och har haft en rolig och mysig dag med tjejerna! Blev tolkning och massor med mer :) Nu ska jag snart göra iordning mig för naatten. Eller okej om en timme kanske...

Pussokram


SUNDAY...

Hejhej, helgen har gått fort! I fredags var vi hos A-c. En riktigt mysig och rolig kväll! Vi pratade mest och sen tittade vi på film till fem på morgonen sen soooov vi =) När vi vaknade runt elva gjorde vi oss iordning, sen åkte vi till Farsta och shoppade. Vi alla var väl lite sega, så det blev inte så mkt shopping. Handlade ett par byxor... haha. Farmor och farfar kom över på middag, maaassor med plockmat. Mums! sen kom farbror med heeela familjen, haha :) Det blev fika och så, fick frågan om jag ville bli gudmor till Nellie! Inte tackar man väl nej till en sådan lite söt sötnos?! :D Mös med henne i soffan större delen av kvällen, sen blev det spel. Kom trea... haha, men inte sist, inte nästsist heller! Sen blev det sääängen. Gick upp hyffsat tidigt och har haft en rolig och mysig dag med tjejerna! Blev tolkning och massor med mer :) Nu ska jag snart göra iordning mig för naatten. Eller okej om en timme kanske...

Pussokram


CUUUP!

Hejhej, är lite trööött. Rätt ovanligt så här tidigt nu på lovet... :) Idag var det cup i Rissne, det gick inte så jätte bra direkt. Menmen, hoppas på bättre resultat imorgon, eftersom jag vet att alla kan bättre! Blev liiite sur för att jag fick spela back, men det fungerar rätt bra nu tycker jag. Nu ska jag hoppa i säng, bloggar imorgon innan vi drar till Rissne igen!

Pussen


ONSDAG!

Hejhej, gick upp runt halv elva. Åt frukost och sen har jag varit ute med Alexander, åkt pulka, skidor mm :) Nu sitter Alex och tittar på Postis Per och jag läser bloggar ;) Ska fixa lunch nu, sen börja fixa iordning mig. Ska in till stan med tjejerna. Myys! Imorgon är det cup, så tidig hemgång idag ;) Nu blir de lunch!

Kisses


KYLIGT UTE...

Hola amigos!

Det är väääldigt kallt ute. Red med Josefin idag, vi red ett tag och det var skiiit kallt men riktigt kul! Det är roligt att släppa lite och rida liiiite snabbare :D Blev inte så mycket jobb, Josefin sa: Nu travar vi!  (Så sticker hon iväg i galopp) Haha, men det är roligt! Fick grenar i ansiktet, men överlevde! Red ut med kollo barnen, Sara och Linda och allihopa också. Red en lite mindre häst då, hahaha :) Men det gick bra, Floxa (hästen) tyckte att det var lite för kul, höll på att bocka av mig... Haha. Kommer säkert få träningsverk nu, är inte van att rida så mycket... Men det överlever man, in till stan imorgon med brudarna! Sen blir det middag med tjejerna på Kinan i V-h. Good!

Nu ska jag se på tv eller något, hejdå.


MIN KAMERA!

Köpte en systemkamera lååångt innan jul, från Siba. Eller jag beställde den, men fick den aldrig så för ungefär en vecka sen beställde jag den från OnOff och fick den två dagar senare! Jag älskar den!

Den heter Nikon D5000, köpte även ett objektiv till. Med kameran och de två objektiven och två års garanti, så gick det på ungefär 8000:- Är riktigt nöjd med kameran och objektiven! Jag är ju inte direkt ett fotoproffs, men bilderna blir riktigt bra ändå!

Jag och Olivia ska starta en fotoblogg, den är inte riktigt klar ännu. Men snart startar vi och bloggar på den!

Pussokram


SUNDAY

Hello sunshines!

Jag vill ha sol! Det bränner lite i halsen, det gillar jag inte. Skulle springa idag, men får se hur det blir... Väntar på att Linda ska ringa så att vi kan åka till stallet. Måste äta lunch först, är jatte hungrig... Jätte intressant inlägg. Har inte så mycket att skriva om. Här kommer lite bilder från nyår:



















PUSS


GLAAAAAD.

Hola amigos!

Nu är det nytt år och nya tag. Året har väl börjat sådär, men hoppas på ändring i slutet av lovet :) Är trött på idioter... Men bara älskar alla sötnosar till kompisar ♥ Imorgon kanske det blir en hemma dag, har ingenaning vad som hittas på, ska nog fixa lite med min och Josefins blogg och lite sånt. Nu ska jag hoppa i säng, hyffsat tidigt!

Sweet dreams ♥


RSS 2.0